跳至

首頁

尾頁

大宅

芷悅媽

芷悅真係陰公啦, 不過你奶奶一定會好好照顧佢既, 我明你一定好擔心佢既, 不過芷悅叻叻一定會好快好返既

原文章由 winghoney 於 07-11-2 10:18 發表
樂樂媽
芷悅未好番,仲有微燒:-( :-( 尋日一食咳藥水就嘔:-( :-( 心痛c我,又無胃口食奶:-( :-( ....
多謝你關心

大宅

Serene媽媽&曉霖媽媽:

恭喜晒你地呀!你地2個夾定嫁一齊再生多個同年同月的bb,now可以一齊研究揍bb經&一齊再陀多個bb交換心得,真開心呢...!

原文章由 WanSze 於 07-11-2 10:50 發表
All Ma Ma Morning!!!

我係Serene媽媽.等我自己又報告下先,我依家陀第二個啦,預產期08年3月10日,據我所知0610媽媽中仲有曉霖媽媽係08年3月生第二個的.

Serene媽媽

...

男爵府

樂樂媽
係,奶奶都瞓唔到,要睇實芷悅,我真係好多謝佢 .

我真係好擔心,因為今次係芷悅第一次病....好慘呀:-( :-(

原文章由 lokitkit 於 07-11-2 10:56 發表
芷悅媽

芷悅真係陰公啦, 不過你奶奶一定會好好照顧佢既, 我明你一定好擔心佢既, 不過芷悅叻叻一定會好快好返既

男爵府

恭喜恭喜你又有喜!!! 睇下呢條片,好過癮!!

http://www.youtube.com/watch?v=Wcwi1O10_zE
原文章由 WanSze 於 07-11-2 10:50 發表
All Ma Ma Morning!!!

我係Serene媽媽.等我自己又報告下先,我依家陀第二個啦,預產期08年3月10日,據我所知0610媽媽中仲有曉霖媽媽係08年3月生第二個的.

Serene媽媽

...

別墅

Thanks 潼媽,

不過陀呢胎就辛苦過第一胎,因為Serene開始大,開始Chi身,所以休息時間都少了,而且可能生過,所以都唔似陀Serene個時咁緊張.......

All 0610 媽媽,你地會唔會追多一個呀???

原文章由 lampoohpooh 於 07-11-2 11:01 發表
Serene媽媽&曉霖媽媽:

恭喜晒你地呀!你地2個夾定嫁一齊再生多個同年同月的bb,now可以一齊研究揍bb經&一齊再陀多個bb交換心得,真開心呢...!

...

男爵府

serene做家姐啦:-P 係細佬家細妹?
我一早已經係2b媽媽,大仔係hb,elmo係細仔炸
原文章由 WanSze 於 07-11-2 11:22 發表
Thanks 潼媽,

不過陀呢胎就辛苦過第一胎,因為Serene開始大,開始Chi身,所以休息時間都少了,而且可能生過,所以都唔似陀Serene個時咁緊張.......

...

複式洋房

恭喜呀!! 仲有其他有第二胎嘅媽咪如Parco媽!!
我都會追多一個因我想追個女, 但我想出年吧!!

原文章由 WanSze 於 07-11-2 11:22 發表
Thanks 潼媽,

...

大宅

請問你地有冇萬寧印花可以比我呀?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

nic ma , marco ma , 淳媽,

多謝大家關心 , cash 都係小小 fever 太約 38度 !
今早 doctor 話唔 over 38 可以唔食 d 藥 , 見
佢食藥真係好慘 ....... 希望快 d 好番啦 !

唔係真係無得同朋友仔番幼潛架啦 !

marco ma (熹熹),

你唔係去 shanghai 嗎 ? 仲 online ? 你原來
同 hb 甘 sweet , 個手提差一個字咋 ? 好易記
wor ......

芷悅 , 你都要加油呀 ! 唔好要 mami 擔心呀 !

原文章由 S.Africa 於 07-11-2 09:52 發表
好耐無上來,恭喜文文媽,母子平安.

另外,麻煩cash媽你,真係要唔該你.

唔記得問你cash病成點,好d未,見之前d post話佢病,同埋aunty會幾時回來呀!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

nic ma,

manning 印花 .... 要黎做物 ??

複式洋房

報到先!! 我又去左part 34

恭喜呀!!恭喜所有第二胎嘅媽咪!希望個個都陀得健健康康!舒舒服服!小b快高長大!肥肥白白!
Isaac成長篇
baby Isaac's album
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離

大宅

cash ma

冇呀, 想加錢換個燉盅起公司用呀, 而家開始可以補下麻, 你知點解要起公司燉啦.

原文章由 chickenwing2006 於 07-11-2 12:03 發表
nic ma,

manning 印花 .... 要黎做物 ??

男爵府

我好似有一兩個,係咪要換真空煲果d?
原文章由 jlac 於 07-11-2 11:59 發表
請問你地有冇萬寧印花可以比我呀?

大宅

報到!

大宅

Elmo

係呀係呀

原文章由 Elmo_MaMa 於 07-11-2 12:33 發表
我好似有一兩個,係咪要換真空煲果d?

別墅

elmo媽,

醫生話應該係細妹,明天回C+覆診,應該可以confirm性別了.

原文章由 Elmo_MaMa 於 07-11-2 11:39 發表
serene做家姐啦:-P 係細佬家細妹?
我一早已經係2b媽媽,大仔係hb,elmo係細仔炸

大宅

你o地幾時探文媽? 如就倒一齊就好, 唔洗阻住文媽休息.

男爵府

serene媽,
你咪有更大理由去買多d裙仔俾serene?
兩姊妹可以share d 衫著
原文章由 WanSze 於 07-11-2 12:44 發表
elmo媽,

醫生話應該係細妹,明天回C+覆診,應該可以confirm性別了.

大宅

陪月勳章

恭喜恭喜, 0610真係喜事重重........

原文章由 Elmo_MaMa 於 07-11-2 12:48 發表
serene媽,
你咪有更大理由去買多d裙仔俾serene?
兩姊妹可以share d 衫著
[img][/img]

大宅

cash ma,

上次西九,有d 鐵達尼 feel.

首頁

尾頁

跳至