跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 06年10月媽媽分享會 "Part 25"

keith 呢張相好過癮呀, 好似超人咁仲識望住鏡頭, 真係好想"初"佢個相珠仔呀...

大宅

rain,

呢條泳褲索到尿尿又"dou"到poopoo嘅...同埋佢掛住遊水都"應該"唔會"or" poopoo嘅

Rain~* 寫道:
Maria
唔著waterproof片片............
如果疴poopoo咪大穫?!
我都買左泳褲比曦豬喇

男爵府

條神奇泳褲係"叮噹"送架? ?-(

waiee 寫道:
rain,

呢條泳褲索到尿尿又"dou"到poopoo嘅...同埋佢掛住遊水都"應該"唔會"or" poopoo嘅

[quote]
Rain~* 寫道:
Maria
我都買左泳褲比曦豬喇
[/quote]

男爵府

呢d游泳專用片片 >>pls click

有哂pattern可以就咁著去swimming架,
unicharm嗰條pattern有d似keith嗰條,
我叫朋友幫我買左, 唸住遲2個月帶parco游水﹗ :mrgreen:

大宅

Parco媽,

佢雖然有個肚腩仔, 不過都仲係細碼b :-( 佢都係著body底衫嘅, 果日佢如常嘔完奶同佢換衫,冇晒d薄嘅body底底, 咪求其搵咗件top頂住當, 果件衫係0-3mths, 所以咪露晒腰lor

BabyHilary 寫道:
keith媽,

睇相keith一d都唔un喎﹗
點解會比佢露肚腩仔?(婆婆餵奶嗰張)
parco日日都著body底衫仔,
從未有機會拮起件衫show肚腩架﹗

大宅

呢條係响Mothercare道買, 有內膽索尿, 加上係勁貼身, 唔需要著片片, 個大脾橡筋位緊到就算有poopoo都流唔到出嚟ga....

條神奇泳褲係"叮噹"送架? ?-(

[quote]
waiee 寫道:
rain,

[quote]
Rain~* 寫道:
Maria
我都買左泳褲比曦豬喇
[/quote][/quote]

男爵府

明白啦keith媽﹗

睇見妳同keith玩得咁開心,
我都好想快d帶parco去swimming呀﹗ :mrgreen:

大宅

Parco媽,

不過最save都係"抽"佢"or"咗poopoo先去遊水嘅(keith一日一次poopoo) 今年咁熱, 應該好快可以去遊水

明白啦keith媽﹗

睇見妳同keith玩得咁開心,
我都好想快d帶parco去swimming呀﹗ :mrgreen:

男爵府

keith媽,

parco肉滕滕就話cute啫,
我肉滕滕就真係想kill呀﹗
肚腩同大髀位都係重災區, 唔見得人架﹗
妳仲可以wear 2pcs, 我個肚花碌碌一定唔得呀﹗
該用戶已被刪除

男爵府

chloe)))
到!!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

good morning !!!

子爵府

醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章

MORNING ALL~~~~~~~~~

子爵府

醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章

WA~攪到我都即刻想同叻叻去游水呀
夏天我都諗住幫叻叻報返個親子游泳班
sharon&wing 寫道:
睇見亞cash著哂三點式,
亞Keith又游水玩得咁開心,
我都好想快d帶小泓去玩水水呀....
不過都係遲兩個月熱d先得喇.....

Keith媽,
咁你有無帶手袖之類既野俾keith呀???

大宅

陪月勳章

昕昕終於轉到身啦!
[img][/img]

男爵府

morning! 今朝咁淨架?
我尋晚3am先訓, 好彩今朝parco合作, 比我訓到10am!

大宅

keith ma,

身材好 fit 呀...我好想同 jasper游水, 但我嘅身材 ...我相信jasper游水照嘅構圖係得jasper & 爸爸 or jasper & 一個係室內泳池 wear包到實黑色潛水衣疑似JASPER媽嘅女子

叻叻,
你好可愛, 我同jasper都好想錫(食)一啖

大宅

我又報到先.
今日返工, 又未走得, 悶c人.

男爵府

Samuel媽,

點解妳個註冊日係70年1月1日?
bk有咁耐歷史? [quote]

子爵府

畀面勳章

早晨..

首頁

尾頁

跳至