跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章

我就通常都同我hb一斉出ka, 自己一個帶bb唔會去太遠ka
原文章由 sumchingbb 於 07-7-5 15:00 發表
yee.....妳好衰架,話人似蔡子健 我都好想見吓cash 同埋其他bb呀,lingling冇小朋友同佢玩架,有時係街見到d小朋友,佢會眼金金望實同申手想摸人,咁妳哋會單拖定"lun"埋hb架我未試過單拖帶lin ...

男爵府

hehe...其實我都係想問妳哋hb會唔會出現,如果單拖,我諗hb唔會/唔放心俾我去,我都驚自己handle唔到
我真係好想去呀,等我返去問吓佢先:mrgreen:

原文章由 xanax1mg 於 07-7-5 15:09 發表
我就通常都同我hb一斉出ka, 自己一個帶bb唔會去太遠ka

男爵府

yee~~~ 叻叻轉咗新banner好靚wor

瑪瑙宮

好媽媽勳章

唔緊要, 有無 hb 都 ok 架 !

bb gathering 主要都係媽咪可以吹下水開心 d , 又可以影下相留念麻 !! 怕 daddy 有時悶 , 不過有得食下野都好啦 !!

另外有無媽咪要訂魚媽呀 , 我有 fd 有野要訂呀 ! 明天中午前通知我啦 !! okay ??

原文章由 sumchingbb 於 07-7-5 15:15 發表
hehe...其實我都係想問妳哋hb會唔會出現,如果單拖,我諗hb唔會/唔放心俾我去,我都驚自己handle唔到ops:" />
我真係好想去呀,等我返去問吓佢先:mrgreen:

[ 本文章最後由 chickenwing2006 於 07-7-5 15:30 編輯 ]

子爵府

畀面勳章

好攪鬼.bk 突然又變返新post 晌第1頁..
真係5時花6時變...
原文章由 chickenwing2006 於 07-7-5 15:24 發表

bb gathering 主要都係媽咪可以吹下水開心 d , 又可以影下相留念麻 !! 怕 daddy 有時悶 , 不過有得食下野都好啦 !!

另外有無媽 ...

大宅

大家好嗎?新版要小小時間習慣下.:lol

子爵府

hehe~~因為我今日比較得閒ma

原文章由 sumchingbb 於 07-7-5 15:19 發表
yee~~~ 叻叻轉咗新banner好靚wor

瑪瑙宮

好媽媽勳章

但無可否認 , 個 speed 真係快左好多 !

同埋改大頭相 , 一次 ok 以前要好幾次先得架 !!

原文章由 S.Africa 於 07-7-5 15:35 發表
大家好嗎?新版要小小時間習慣下.:lol

男爵府

妳哋快d upload 返d大頭照啦,唔洗d bb縮哂水同變哂形咁

子爵府

除左速度好左之外...其他得一個"亂"字
我諗佢地仲改緊板, 成日都會有d唔同既

原文章由 chickenwing2006 於 07-7-5 15:38 發表

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Cash ma,

有呀!我想搭單Order一對包超水鞋17CM,今朝我問過魚媽仲有貨呀!

不過我想今晚返去再同大囡度多一次,先至confirm 17 or 18CM,Thanks a lot !

原文章由 chickenwing2006 於 07-7-5 15:24 發表

另外有無媽 ...

[ 本文章最後由 hallonatalie 於 07-7-5 15:54 編輯 ]

瑪瑙宮

好媽媽勳章

ok !!

你今晚回覆我啦 !

bk pm or msn 都得 !! [email protected]

明天會入 $ 比佢 , 可以星期一或二收到 !!

原文章由 hallonatalie 於 07-7-5 15:50 發表
Cash ma,

有呀!我想搭單Order一對包超水鞋17CM,今朝我問過魚媽仲有貨呀!

不過我想今晚返去再同大囡度多一次,先至confirm 17 or 18CM,Thanks a lot !

男爵府

仲諗住聽朝走去買"ayna hindmarch"環保袋,點知係第2個topic 睇到原來巳經開始派籌,仲已經有人排緊隊?-(........."坑"返$120:tongue:

瑪瑙宮

好媽媽勳章

lingling ma,

請問係物東東 ?? 好平同好好用架 ??

原文章由 sumchingbb 於 07-7-5 16:03 發表
仲諗住聽朝走去買"ayna hindmarch"環保袋,點知係第2個topic 睇到原來巳經開始派籌,仲已經有人排緊隊?-(........."坑"返$120:tongue:

子爵府

haha~~我今朝諗過去排隊買ka
但結果眼瞓無去
原文章由 sumchingbb 於 07-7-5 16:03 發表

子爵府

咪一個環保購物袋lor, 限量版, $120一個, 網上炒到1700:tongue:
原文章由 chickenwing2006 於 07-7-5 16:06 發表

男爵府

hehe.....好唔好用我唔知....我都想親身感受吓好唔好用 不過應該冇咁嘅機會喇
佢話哂都係名牌袋,有好多名星用緊:)

http://www.anyahindmarch.com/848/849/850/11228/40082/reusable_shopping_bag/shopping_bag/tote/i'm_not_a_plastic_bag.aspx

原文章由 chickenwing2006 於 07-7-5 16:06 發表

男爵府

wa~~排2日 咁堅
原文章由 xanax1mg 於 07-7-5 16:12 發表
haha~~我今朝諗過去排隊買ka
但結果眼瞓無去

大宅

Cash媽

你星期六來沙田tea,一齊呀!到時打電話比我.

原文章由 chickenwing2006 於 07-7-5 15:38 發表

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

唔係化!?-(?-(?-(

原文章由 xanax1mg 於 07-7-5 16:14 發表
咪一個環保購物袋lor, 限量版, $120一個, 網上炒到1700:tongue:

首頁

尾頁

跳至