跳至

首頁

尾頁

男爵府

我都想join大家, 可以嗎??? 我報左名先, 如果唔ok話我知啦!!

原文章由 hallonatalie 於 07-7-9 11:37 發表
2B媽咪會提前生日聚會

日期: 8月某星期日下午 (待定)
地點: 大埔新峰花園宴會室
形式: 到會
人數: 佢話30人, 不過40人應該ok, 小朋友多嘛
日期選擇: a)8月5日, b)8月12日, c)8月19日, d)8月26日
時間選 ...

1. Samuel 媽 (any date, any time, 2大1細1b)
2. winwin (any date, any time, 2大1b)
3. cheukwing媽咪 (12/8 3pm 2a1k1b)
4. catmilkw(any date, 最好3pm 2大1細1b)
5. rabbit_chan2222 (any date 2a 1b 1c)
6. hallonatalie (以前monkey&dogBB) (any date, 2大1細1b)
7. schau28 (any date, any time, 2大1細1b)

公爵府

畀面勳章

y not? hahaha

原文章由 schau28 於 07-7-11 08:55 發表
我都想join大家, 可以嗎??? 我報左名先, 如果唔ok話我知啦!!

1. Samuel 媽 (any date, any time, 2大1細1b)
2. winwin (any date, any time, 2大1b)
3. cheukwing媽咪 (12/8 3pm 2a1k1b)
4. cat ...
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 schau28 於 07-7-11 08:55 發表

4. cat ...

大埔對我哩d九龍人黎講,太遠喇~
我都唔知點去~

[/url]

公爵府

畀面勳章

識搭火車就得架啦, 大家唔好咁擔心啦

原文章由 natalielin 於 07-7-11 11:37 發表

我都唔知點去~
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

大宅

hi all!~~

natalielin,
我都報左名, 我諗住去ar, 咁我同你算唔算識架

原文章由 natalielin 於 07-7-10 21:18 發表

我都諗緊去唔去,因為要入數喇~
好多人,but我唔識d人,去唔去好呢

男爵府

你住九龍都話遠,我住香港區都去
原文章由 natalielin 於 07-7-11 11:37 發表

我都唔知點去~

大宅

2B媽咪會提前生日聚會

日期: 8月某星期日下午 (待定)
地點: 大埔新峰花園宴會室
形式: 到會
人數: 佢話30人, 不過40人應該ok, 小朋友多嘛
日期選擇: a)8月5日, b)8月12日, c)8月19日, d)8月26日
時間選: 1) 1pm, 2) 2pm, 3) 3pm
4. catmilkw(any date, 最好3pm 2大1細1b)
5. rabbit_chan2222 (any date 2a 1b 1c)
6. hallonatalie (以前monkey&dogBB) (any date, 2大1細1b)
7. schau28 (any date, any time, 2大1細1b)

大人: 14 小朋友: 6 bb:7

大宅

natalielin,
我都日日由大埔出尖沙咀返工, 唔遠喎.
來啦, 人少少, 可以close d.

我都唔知點去~

男爵府

原文章由 Samuel媽 於 07-7-11 22:41 發表
natalielin,
我都日日由大埔出尖沙咀返工, 唔遠喎.
來啦, 人少少, 可以close d.

yes, by kcr very easy!

大宅

早晨~~~

終於忙完公司D野la, 呢排睇怕都得閒上黎同大家傾下la!

男爵府

以後有排忙,因新來DEPT HEAD,什麼都要改改改
原文章由 rabbit_chan2222 於 07-7-12 10:08 發表
早晨~~~

終於忙完公司D野la, 呢排睇怕都得閒上黎同大家傾下la!

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

catmilkw,

妳去攞左奶粉未呀?

尋日我就用到out of stock,好彩佢今日專人送黎我公司!

公爵府

畀面勳章

今日終於去健康院登記返, 之前係直接去pwh, 頂...明明係pwh已搞掂晒d抽血個d野, 都要12點幾先走得, 攰死左....

近排呢到已好靜, cat你都上唔到黎呀
歡迎參觀『文。穎之家』

男爵府

hallonatalie
我今日CALL HIM,佢問我係米土瓜灣,我話唔係,佢叫我SEND 番之前EMAIL TO HIM,到而家佢都末覆我,明天我又CALL

WINWIN
因FC過了試用期,而家開始改改改,所以有排忙
原文章由 hallonatalie 於 07-7-12 17:21 發表
catmilkw,

妳去攞左奶粉未呀?

尋日我就用到out of stock,好彩佢今日專人送黎我公司!

公爵府

畀面勳章

cat, 有冇得on time走人先

原文章由 catmilkw 於 07-7-12 17:51 發表
我今日CALL HIM,佢問我係米土瓜灣,我話唔係,佢叫我SEND 番之前EMAIL TO HIM,到而家佢都末覆我,明天我又CALL

WINWIN
歡迎參觀『文。穎之家』

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

catmilkw,

土瓜灣咪就係送黎我公司囉!

原文章由 catmilkw 於 07-7-12 17:51 發表

WINWIN

男爵府

佢太亂,我又追一追,OK嗎?是不是一樣
原文章由 hallonatalie 於 07-7-12 18:00 發表
catmilkw,

土瓜灣咪就係送黎我公司囉!

男爵府

WINWIN

做快D,都可以ON TIME,我冇理佢,佢話做就做,我做左10年,心都談
原文章由 winwin815 於 07-7-12 17:54 發表
cat, 有冇得on time走人先

公爵府

畀面勳章

唉....新人上場, 係要d時間架啦, 不過你做左成10年, 唔怕, 佢唔會炒你, 因為要賠好多 haha

原文章由 catmilkw 於 07-7-12 18:05 發表
WINWIN

做快D,都可以ON TIME,我冇理佢,佢話做就做,我做左10年,心都談
歡迎參觀『文。穎之家』

首頁

尾頁

跳至