跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 0606媽媽交流站 (Part III)

[quote]
sisigal 寫道:
smilefish,

Jan party妳好似未俾錢喎!提

伯爵府

teresalok620 寫道:
多謝小晴媽呀

小晴都有份架..不過佢只係"呀呀呀"咁

大宅

好似都會海逸內的kindermusik comment唔錯, 大家又有無興趣又試下? 等我打去問下有無free trial

大宅

because6點鐘係海運見到個bb女好似你個女

伯爵府

[quote]
sisigal 寫道:
susan,

妳張combi係咪

1)hold

大宅

好!好!記得入尾數同pm我,因為waiting list會後補上

大宅

susanpang 寫道:
[quote]
joe1225 寫道:
琴晚我都11點先offline, 但今日竟然都要用1粒鐘追37pages, 你班友仔唔駛 嫁?

我有訓架! [/quote]

但你又早起呢!
追你班友仔d"愛情血鼻屎"追死我....丫唔係....係"血淚史"

伯爵府

好似都會海逸內的kindermusik comment唔錯, 大家又有無興趣又試下? 等我打去問下有無free trial

好呀!!

別墅

我又要 join ~~~

joe1225 寫道:
**Ryan媽好似都去gar bor, 唔見左佢個名呀!**

long lunch buffet 聚會
date: 18/11 sat (暫定)
time: 12:00 - 5:30
venue: one bar (central)
price: $150 (+10%) (慶祝susan姐健康大吉暨mount車邊幫ronni慶祝生日)

1. susanpang(大聲晴同bb車)
2. ronni (w/BB&車)
3. annie (想唔帶, 又想帶, 諗諗先)
4. vivi
5. teresalok620
6. sun (ok?)
7 甲由仔 (要帶埋女子組第一名出牙既oli) 諗下先
8 學姬公主(今次帶埋潼潼)
9 smilefish (bb + 車)
10 pmjleung(bb+車)
11 sisigal (ok?) (突然營住唔hold位比佢會殺c我...)
12 junius_t (唔帶ceo, 佢好 )
13 mami_anni (遲Dconfirm人數) 小人唔敢...
14 joe1225 (bb+車)
15 monchuchu (Jamie + 車)
16 joan_chow (bb + 未知帶唔帶車)
17 annachik (如果大家唔介意 , 應該都會拖佬帶仔+ bb車 )

大宅

我無留意係乜款呀!Toys R us有三款,我三個都俾佢試坐,daddy話佢最鐘意呢個喎。Original price $999 on sale $799.

我唔敢俾佢坐得耐,大約坐

大宅

anna,

今次就算99突然

大宅

teresa <--- 福利組大臣!
[quote]

好呀!! [/quote]

男爵府

大家果然已將斗斗城變為冒險樂園.
[quote]
sisigal 寫道:
我無留意係乜款呀!Toys R us有三款,我三個都俾佢試坐,daddy話佢最鐘意呢個喎。Original price $999 on sale $799.

我唔敢俾佢坐得耐,大約坐

男爵府

咁你就要買張六合彩la.
applebaby 寫道:
甲由大人, 真係巧合到不得了多, 原來我昨日在整手模那裡見到大人真身呢!!!

我昨晚八點幾去到等整手模, 剛好聽到sales叫, olivia的媽咪取手模. 今朝見到張相, 才愰然大悟!

我個b昨晚都整左手模呀, 八點幾整, 九點半才有得取. 結果在新世界中心裡面的pacific coffee坐左差不多半個鐘. 海傍都幾大風..

大宅

joe,

下次出

別墅

我都覺得大家好勢利 , 真係追唔切 ....

joe1225 寫道:
[quote]
[quote]
joe1225 寫道:
琴晚我都11點先offline, 但今日竟然都要用1粒鐘追37pages, 你班友仔唔駛 嫁?

我有訓架! [/quote]

但你又早起呢!
追你班友仔d"愛情血鼻屎"追死我....丫唔係....係"血淚史"[/quote]

大宅

大人,

check email pls

大宅

[quote]
sisigal 寫道:
anna,

今次就算99突然

別墅

99 對我好多要求, 但對住自己個仔就係 "暗春" ~

[quote]
sisigal 寫道:
anna,

今次就算99突然

大宅

因為佢太明白好仔不如好新抱! :lol: [quote]
annachik 寫道:
99 對我好多要求, 但對住自己個仔就係 "暗春" ~

首頁

尾頁

跳至