跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

快DD一步...理想達到.....

原帖由 deerdeer 於 09-5-13 09:05 發表
小車, 你快過我 ~~~~

翡翠宮

頭先我工人打俾我話舊工人打過去屋企搵我....明知我返工都打去我屋企...我覺得佢好可疑....仲要同我工人講會打我手提....但又到依家都未打....有D想轉屋企電話....

伯爵府

醒目開學勳章

早晨

你個舊工人仲未返歸咩? 記住叫個新工人咩人都唔好開門俾佢入屋呀!不過我個舊工人得閒都會揾下我地,仲返黎陪謙謙玩架
原帖由 littlecar 於 09-5-13 09:10 發表
頭先我工人打俾我話舊工人打過去屋企搵我....明知我返工都打去我屋企...我覺得佢好可疑....仲要同我工人講會打我手提....但又到依家都未打....有D想轉屋企電話.... ...

翡翠宮

我個人咩都好緊張架....如果佢打我手提....有咩事我處理....OK....但係佢係我返工時間打去我屋企....我就唔係甘鐘意....你知我要保護朗朗架嘛...

原帖由 lovelyfelix 於 09-5-13 09:40 發表
早晨

你個舊工人仲未返歸咩? 記住叫個新工人咩人都唔好開門俾佢入屋呀!不過我個舊工人得閒都會揾下我地,仲返黎陪謙謙玩架

伯爵府

醒目開學勳章

琴晚我問謙謙係咪爸爸教佢送支花俾媽媽,佢話唔係,佢未講完謙爸入黎,我問佢有無教謙謙送花俾我,佢好冷漠咁話無, 真係冷漠到想打巴佢. 但係知道係謙謙自己拎支花俾我真係好開心好lum, 抵我咁錫佢. 而家諗番都仲好lum呀

子爵府

畀面勳章

早晨呀!

我估你舊工人都係想confirm吓你係咪請左新工人姐, 我估佢做唔到d乜嘅...唔好太擔心啦!

原帖由 littlecar 於 09-5-13 09:10 發表
頭先我工人打俾我話舊工人打過去屋企搵我....明知我返工都打去我屋企...我覺得佢好可疑....仲要同我工人講會打我手提....但又到依家都未打....有D想轉屋企電話.... ...

伯爵府

醒目開學勳章

明架, 所以叫你一定要個新工人咩人都唔好開門lor, 唔係佢搬左你間屋都唔知呀!
原帖由 littlecar 於 09-5-13 09:43 發表
我個人咩都好緊張架....如果佢打我手提....有咩事我處理....OK....但係佢係我返工時間打去我屋企....我就唔係甘鐘意....你知我要保護朗朗架嘛...

...

翡翠宮

我地呢到個個24孝媽媽....

原帖由 lovelyfelix 於 09-5-13 09:47 發表
琴晚我問謙謙係咪爸爸教佢送支花俾媽媽,佢話唔係,佢未講完謙爸入黎,我問佢有無教謙謙送花俾我,佢好冷漠咁話無, 真係冷漠到想打巴佢. 但係知道係謙謙自己拎支花俾我真係好開心好lum, 抵我咁錫佢. 而家諗番都仲好lum呀 ...

翡翠宮

我個左單親媽媽之後...係有D神經質....咩都好緊張....

原帖由 蛋蛋媽 於 09-5-13 09:48 發表
早晨呀!

我估你舊工人都係想confirm吓你係咪請左新工人姐, 我估佢做唔到d乜嘅...唔好太擔心啦!

翡翠宮

叫左喇....小心駛得萬年船嘛...

原帖由 lovelyfelix 於 09-5-13 09:49 發表
明架, 所以叫你一定要個新工人咩人都唔好開門lor, 唔係佢搬左你間屋都唔知呀!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

翡翠宮

加金甘你呢幾日用絲巾暖住條頸啦.....飲多D暖水....

原帖由 Baby承恩 於 09-5-13 09:59 發表
早晨呀~~~

承恩第三晚咳喇....再係咁我又訓唔到好快到我架喇....

伯爵府

醒目開學勳章

承恩做咩咳呀?睇左e生未?或者燉d川貝俾佢食la.

琴晚謙謙半夜醒左要揾我食完奶同佢返佢房瞓,瞓瞓下又話要去我房瞓,張床又迫佢又紮住我黎瞓,又驚佢撞埋窗台塊雲石度,攪到我都無覺好瞓
早晨呀~~~

伯爵府

醒目開學勳章

承恩做咩咳呀?睇左e生未?或者燉d川貝俾佢食la.

琴晚謙謙半夜醒左要揾我食完奶同佢返佢房瞓,瞓瞓下又話要去我房瞓,張床又迫佢又紮住我黎瞓,又驚佢撞埋窗台塊雲石度,攪到我都無覺好瞓
早晨呀~~~

子爵府

畀面勳章

, 我好黑仔呀.....我幾個月前請左陪月, 兩個禮拜後話原來上一個僱主要做個半月, 所以撞左期, 幫我唔到....跟住佢介紹左一個c肥婆比我, 諗住ok, 又話自己點點點, concern d.....但上兩個禮拜c肥婆突然話屋企有事唔黎到, 又介紹一個阿太比我, 又話左個阿太好耐先肯幫手, 咁見完都ok, 我亦都無可耐何只好接受, 因為時間太趕, 好多陪月都接左job...點知我琴晚打比隻c肥婆摧佢叫個新陪月簽約, 佢先話比我知果個阿太又係比e家個僱主要求佢做耐d唔比佢走wor..., 我好鬼嬲啦...我唔打比你, 你唔講?
e
家又話搵到另外一個介紹比我, 我一陣lunch就去in個陪月......原來請陪月都好冇保障, 佢地搵到高價d, 話唔幫你就唔幫你, 淨係比返d訂比我就算...如果我地唔用佢, 就要陪訂...我等陣諗住去家傭版提醒吓d僱主, 如果請陪月最好搵agent, 起碼有backup....唔洗hea!

首頁

尾頁

跳至