跳至

首頁

尾頁

男爵府

del

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原文章由 adacheung1972 於 08-12-1 14:49 發表
我就係上星期跟過佢, 一知又係佢, 即昤唔老泥啦, request返上次個Leo,request唔到呀....真把鬼

佢見我地小左人去, 仲想cut我半圍台, 我話鬼佢呀, 我地比哂錢, 你理得我地幾多個人一圍台食丫.

...

係啦,見佢就老鬼土.
我地元朗呢邊都話呢個導遊唔掂:;pppp:

伯爵府

原文章由 adacheung1972 於 08-12-1 14:51 發表
話...你就好啦, 我老公都比左cash我買部單價相機, 同埋將工人個3500元, 比埋我做家用呀...hehe

,你地老公真細心

伯爵府

我同佢講加家用, 講左好耐家啦

同埋呀囝返學4300, 我比家

原文章由 三個白白豬 於 08-12-2 15:21 發表

,你地老公真細心

星期五是無飯主婦日

大宅

原文章由 HoManYu 於 08-12-1 12:56 發表
1214 大棠荔枝園bbq + 士多啤梨 日

ada....1a1b...無車, 老公返工
sylvia...2a1b...有車
carol...2a1b
jenny ....2a1b.... (have car)
senny....2a1b
manyu...2a1b...(maybe要睇大老細) ...

老細真係要返工.....

男爵府

manyu:
咁你同阿仔黎羅!

大宅

原文章由 sylviawong 於 08-12-2 18:35 發表
manyu:
咁你同阿仔黎羅!

係喎!我自己都去得喎......
好,ada我倍你單親.....

manyu....1a1b

伯爵府

yeah!!

原文章由 HoManYu 於 08-12-2 19:41 發表

係喎!我自己都去得喎......
好,ada我倍你單親.....

manyu.... ...
星期五是無飯主婦日

大宅

我新屋摟下起緊既小學
「佐敦谷聖若瑟天主教小學」
http://union.studio3388.com/member/choi_ying/viewthread.php?tid=1543&extra=page%3D1&page=1

伯爵府

manyu.

呢間唔係勁正個間英文小學呀, 普通野來

原文章由 HoManYu 於 08-12-3 01:15 發表
我新屋摟下起緊既小學
「佐敦谷聖若瑟天主教小學」
http://union.studio3388.com/member/choi_ying/viewthread.php?tid=1543&extra=page%3D1&page=1
星期五是無飯主婦日

大宅

原文章由 adacheung1972 於 08-12-3 01:30 發表
manyu.

呢間唔係勁正個間英文小學呀, 普通野來

O......

男爵府

原文章由 adacheung1972 於 08-12-1 19:35 發表
不用客氣啦, 我地 1214去大棠荔枝園再摘士多啤梨,你來不來呀?

我都想去, 不過我想遲少少...我驚又無士多啤梨摘個女會好失望
我去大棠荔枝園都好方便, 或者到時再睇下join唔join埋你地呀!
Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life. - Confucius

伯爵府

昨晚去左買450d相機啦, 剛好支長鏡有貨 (平時要等2個月,才有貨), 就一次過買埋(當送比老公做生日禮物) , 其實都係我玩, 部機影d相出黎,真係好清呀........以後我會多d影相
星期五是無飯主婦日

伯爵府

發達行個小姐打來...我插左個領隊啦...佢話下次叫公司盡量唔找佢.....(唔理真定假, 講左個心都 ok d), 同下次比多些優惠我地
星期五是無飯主婦日

男爵府

原文章由 adacheung1972 於 08-12-3 11:11 發表
發達行個小姐打來...我插左個領隊啦...佢話下次叫公司盡量唔找佢.....(唔理真定假, 講左個心都 ok d), 同下次比多些優惠我地

ADA:
你好勁呀!!

男爵府

大棠個度有任食bbq呀,不過要加20蚊,即係一個大人$170,小朋友3歲以下唔收錢...有無問題??
因為$150係包一個燒烤包的...

[ 本文章最後由 sylviawong 於 08-12-3 12:52 編輯 ]

伯爵府

剛去完x魚恤掃貨, staff sale 4折, 買5件 再78折, 即 3.12折咋, 依家有幾件check緊有無貨, 等一陣去比錢.
星期五是無飯主婦日

大宅

manyu...2a1b...(maybe要睇大老細)
rosanne...2a1b....(暫定)

伯爵府

原文章由 adacheung1972 於 08-12-3 11:11 發表

伯爵府

原文章由 sylviawong 於 08-12-3 12:50 發表
大棠個度有任食bbq呀,不過要加20蚊,即係一個大人$170,小朋友3歲以下唔收錢...有無問題??
因為$150係包一個燒烤包的...

如唔食得勁,一包都 ok , 每樣得一件.
有冇諗過諗縮數呀.佢一個頭一支叉 , 你地咁多人買少幾個頭 , 而個幾個頭只去摘士多啤梨 , 到有得食果時先過黎食.
因佢 bbq 對面有個繩網玩 .

首頁

尾頁

跳至