跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 0606媽媽交流站 (Part II)

學姬公主 寫道:
係唔好架, 所以外國無人坐學行車架... 雖然架kitty bb車真係好靚... 頭先上gymboree見到d衫都好靚呀, 呢次肯定破產啦~~~

呢個look正唔正...

[url=http://www.gymboree.com/shop/dept_outfit.jsp?pick=NONE&FOLDER%3C%3Efolder_id=2754405&RODUCT%3C%3Eprd_id=3260295&bmUID=1158213864259&productSizeSelected=0]click here[/url]

好正wor, 係唔係可以online訂架~我中意件外套呀! 同埋個手袋呢

子爵府

不過d料得唔得呀?

子爵府

[url=http://www.gymboree.com/shop/dept_outfit.jsp?pick=NONE&FOLDER%3C%3Efolder_id=2754405&RODUCT%3C%3Eprd_id=3260319&bmUID=1158215294007&productSizeSelected=0]頂帽好得![/url]

子爵府

不過淨係睇岩2頂帽同件外套, 訂咁少postage唔化算~~

子爵府

係呀~~~ 好正呢~~~~ 個手袋仔勁cute... 我唸住如果international shipping貴就叫佢send去美國個friend屋企. 你係咪想訂呀?

ronni 寫道:
[quote]
學姬公主 寫道:
係唔好架, 所以外國無人坐學行車架... 雖然架kitty bb車真係好靚... 頭先上gymboree見到d衫都好靚呀, 呢次肯定破產啦~~~

[url=http://www.gymboree.com/shop/dept_outfit.jsp?pick=NONE&FOLDER%3C%3Efolder_id=2754405&RODUCT%3C%3Eprd_id=3260295&bmUID=1158213864259&productSizeSelected=0]click here[/url]

好正wor, 係唔係可以online訂架~我中意件外套呀! 同埋個手袋呢[/quote]

子爵府

料唔知喎...

ronni 寫道:
不過d料得唔得呀?

子爵府

我問下如果訂埋我d野shipping要幾錢, 如果貴就叫我個friend係美國帶過黎, 好唔好, 你e你想要個d款俾我問價丫.

ronni 寫道:
不過淨係睇岩2頂帽同件外套, 訂咁少postage唔化算~~

大宅

tokyogirl.

你之前住係東京,why既,以前一年去一次日本,自有了之後就stop呢個plan,同老公講下年要同bb去,因為2歲前要帶佢坐飛機

大宅

學姬公主 寫道:

頂帽好得wor!
佢d衫都幾正wor, price都好似幾ok咁wor,
(因為之前見到baby gap 好鬼貴下)
有無人訂過ar?
d 料ok 嗎???

子爵府

係呀))) 想訂d winter dress, 因為我買左既多數係summer架~~ xmas同新年著...

子爵府

學姬公主 寫道:
係呀~~~ 好正呢~~~~ 個手袋仔勁cute... 我唸住如果international shipping貴就叫佢send去美國個friend屋企. 你係咪想訂呀?

[quote]
ronni 寫道:
[quote]
學姬公主 寫道:

好正wor, 係唔係可以online訂架~我中意件外套呀! 同埋個手袋呢[/quote][/quote]

有條車厘牛仔裙都好靚, 不過就係summer...我係唔係唔可以再買summer野比潼潼呢~~c啦, 我d自制能力開始崩潰啦...呀...

子爵府

學姬公主 寫道:
我問下如果訂埋我d野shipping要幾錢, 如果貴就叫我個friend係美國帶過黎, 好唔好, 你e你想要個d款俾我問價丫.

[quote]
ronni 寫道:
[/quote]

by 平民ronni一家三口

伯爵府

學姬公主 寫道:
susanpang,

你個女個樣好似好好搣...

係呀,佢個面珠"done"我成日都想咬佢...hehe

子爵府

susan: 你好兇殘呀~~

學姬: 你話我係唔係應該訂12m呢..預佢出年1,2月著...苦惱

伯爵府

我都想買俾晴晴新年著呀,但唔知d料點...

大宅

susanpang,

係呀,好似有胸肌tim呀,勁...

大宅

why part 1既交流站成日係最top度既?

伯爵府

ronni,

我覺得自己有d傻傻地囉...hehe...當每次我想咬時,就會咬落爸b度,hehe

smilefish ,
係陰影效果,攪到佢有"溝"...keke

子爵府

我係唸住買6 - 12個月呀...

ronni 寫道:
susan: 你好兇殘呀~~

學姬: 你話我係唔係應該訂12m呢..預佢出年1,2月著...苦惱

子爵府

我有條gymboree 既裙, 係夏天既, 質地都係甘上下啦, 我唔識分d料好唔好呀... 我淨係識分靚唔靚咋

susanpang 寫道:
我都想買俾晴晴新年著呀,但唔知d料點...

首頁

尾頁

跳至