跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 0606媽媽交流站 (泊食)

susanpang 寫道:
ronni,
未去到hsbc,去到先過返$260俾你,過左話你知

慢慢啦~ 唔急既, "狗"出十三"龜"得喇

伯爵府

我都要諗諗jamie仔要送返d咩俾小晴先得,話哂都kiss過小晴...

禁止訪問

子爵府

hohoho... 孟sir真係好鬼瘀... 不過佢都係緊張你咋..

ronni 寫道:
annie, 你夠mang sir好笑, 個時有個唔識既phone no send左個message比我, 話佢好lonely, 好悶...etc, 咁我又唔g係邊個, 咁以為人地send錯, 無左回事啦, 咁個晚mang sir番夜...如是者next day, 有個人係下午打比mang sir手機(我的女仔fd), 一聽到佢把聲認得就揾我(佢唔g mang sir no), 咁佢同我講番, 話mang sir一早六點鐘send message 問佢 "你有幾lonely呀, 做咩揾我女友" , 原來係我個fd有2個tel no, 佢晚上入左醫院, 所以有感而發send左個message比我...

呢件事, 我笑左佢3年都有...

子爵府

anniewmau 寫道:

haha...冇諗過mang sir都會咁

佢成日口口聲聲話自己唔會呷醋...但呢件事令我覺得佢得把口...

個時有icq男仔(未結婚時, 識左好耐既消防仔)約我生日食飯, mang sir就係咁話 "icq d人唔信得過, 都係無聊仔多...唔去把啦, 除非你好想的話, 我都無所謂既...(下刪100字)...

哈哈哈~~口是心非

大宅

諗起annie情深款款既眼神....原來會錯意個刻都幾攪鬼

話說我同anson爸第一年拍拖過生日, 咁出完街好開心番我屋企, 入到房見到有束花, 係我至like既purple tulip, 第一刻梗係以為佢送la, 係我笑晒望住佢既時候, 佢話唔係佢....haha....呢單野比佢講到依家....男人真小氣, 真記仇
[/quote]

d花送到屋企, bunbun咪擺入我房law, 我重比咗個鬼c咁十pie既樣佢 :mrgreen: [/quote]

子爵府

suesue, 答番你條問題, 小晴參加pampers張相好似遠鏡左d, 睇唔清楚喎...

大宅

mang sir幾鬼c 冧你

ronni 寫道:

佢成日口口聲聲話自己唔會呷醋...但呢件事令我覺得佢得把口...

個時有icq男仔(未結婚時, 識左好耐既消防仔)約我生日食飯, mang sir就係咁話 "icq d人唔信得過, 都係無聊仔多...唔去把啦, 除非你好想的話, 我都無所謂既...(下刪100字)...

哈哈哈~~口是心非

子爵府

學姬公主 寫道:
hohoho... 孟sir真係好鬼瘀... 不過佢都係緊張你咋..

[/quote]

你地唔好係面前講番, 嬲c我~

我覺得十pie既係, 我一心只係以為人地send 錯no, 同埋佢只係睇左一眼, 竟然記住左個tel, 仲要晨早流流6點夠膽send番轉頭, 個message好似仲有句咩 "你咁lonely就call我囉" 咁上下...有扭打意味...哈哈哈

子爵府

^Vivi^ 寫道:
諗起annie情深款款既眼神....原來會錯意個刻都幾攪鬼

[quote]

話說我同anson爸第一年拍拖過生日, 咁出完街好開心番我屋企, 入到房見到有束花, 係我至like既purple tulip, 第一刻梗係以為佢送la, 係我笑晒望住佢既時候, 佢話唔係佢....haha....呢單野比佢講到依家....男人真小氣, 真記仇
[/quote]

d花送到屋企, bunbun咪擺入我房law, 我重比咗個鬼c咁十pie既樣佢 :mrgreen: [/quote][/quote]

我諗個一刻anson爸好嬲自己無買花~~btw, 係觀音兵送架?

男爵府

ronni 寫道:
[quote]

haha...冇諗過mang sir都會咁

哈哈哈~~口是心非 [/quote]

冇所為即係有所為

子爵府

susanpang 寫道:
我都要諗諗jamie仔要送返d咩俾小晴先得,話哂都kiss過小晴...

如果佢會娶的話, 唔..要富豪海灣都ok wor, 再唔係呀環姐賣adv既比華利山別墅都幾ok, 仲要有班神棍企上黎讚花香添...

子爵府

你咪睇小孟sir先得架, 警察叔叔, 好過目不忘架, 唔係點記得d通緝犯呀...

ronni 寫道:
[quote]
學姬公主 寫道:

[/quote]

你地唔好係面前講番, 嬲c我~

我覺得十pie既係, 我一心只係以為人地send 錯no, 同埋佢只係睇左一眼, 竟然記住左個tel, 仲要晨早流流6點夠膽send番轉頭, 個message好似仲有句咩 "你咁lonely就call我囉" 咁上下...有扭打意味...哈哈哈[/quote]

子爵府

不過其實我自己都瘀過一次, 話說mang sir無咩女仔fd同每日放工都同我一齊(結婚前都係), 所以同佢拍拖咁耐都未試過懷疑佢, 咁有一次佢番左工我自己係home, 幫佢執下野, 清下背囊d 垃圾, 咁比我揾到2張"鯊膽大話王"既飛尾, 但我並無同佢睇過呢套戲, 但個日子太耐我又唔記得係唔係同佢一齊, 你知啦, 呢d卡通實唔會係同麻甩去睇架啦, 咁我個心就好暗湧, 好唔自在喇...掙扎左一日問唔問佢...最後我呢d直腸直肚既都係按奈唔住開口, 原來係因為個時ua憑票尾一個月內可以當唔知$10用黎買ticket, 佢問個同事拎黎同我去睇戲用, 好在問一問, 唔係真係有條刺, 我都覺得自己好白痴, 不過見到張飛個一刻真係百感交雜..

你話我係唔係超白痴 :-|

子爵府

我見julie係"心思心意"郵票個邊甘明刀明槍, 搞到我都忍唔住

子爵府

俾我都會問架.... 唔問個心會唔c服...

ronni 寫道:
不過其實我自己都瘀過一次, 話說mang sir無咩女仔fd同每日放工都同我一齊(結婚前都係), 所以同佢拍拖咁耐都未試過懷疑佢, 咁有一次佢番左工我自己係home, 幫佢執下野, 清下背囊d 垃圾, 咁比我揾到2張"鯊膽大話王"既飛尾, 但我並無同佢睇過呢套戲, 但個日子太耐我又唔記得係唔係同佢一齊, 你知啦, 呢d卡通實唔會係同麻甩去睇架啦, 咁我個心就好暗湧, 好唔自在喇...掙扎左一日問唔問佢...最後我呢d直腸直肚既都係按奈唔住開口, 原來係因為個時ua憑票尾一個月內可以當唔知$10用黎買ticket, 佢問個同事拎黎同我去睇戲用, 好在問一問, 唔係真係有條刺, 我都覺得自己好白痴, 不過見到張飛個一刻真係百感交雜..

你話我係唔係超白痴 :-|

子爵府

學姬公主 寫道:
我見julie係"心思心意"郵票個邊甘明刀明槍, 搞到我都忍唔住

我淨係好暗咁講左句 "要怪都唔係怪傻太太"咋..

子爵府

我之前同老公拍拖時, 咪有段時間係仲同個ex一齊既, 有次我地(而家老公)出街, 佢"立"到我多左張貼紙相係銀包, 用d勁泠淡既語氣 "你地仲使唔使影貼紙相痴係銀包黎激我呀?" 跟住我話 "下, 你睇清楚, 我表妹黎架喎..." 佢即刻笑哂口....

子爵府

學姬公主 寫道:
我之前同老公拍拖時, 咪有段時間係仲同個ex一齊既, 有次我地(而家老公)出街, 佢"立"到我多左張貼紙相係銀包, 用d勁泠淡既語氣 "你地仲使唔使影貼紙相痴係銀包黎激我呀?" 跟住我話 "下, 你睇清楚, 我表妹黎架喎..." 佢即刻笑哂口....

哈哈, 你"老婆"好敏感wor

子爵府

女人係敏感d架啦...

ronni 寫道:
哈哈, 你"老婆"好敏感wor

首頁

尾頁

跳至