跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 0606媽媽交流站 (泊科)

chat later! 要c 去開會

伯爵府

如果聽日落雨,我就唔帶車仔喎...

子爵府

susanpang 寫道:

梗係啦, 落雨帶車仔好煩, 除非打的/私家車~ 希望唔好太大風啦

伯爵府

tt:

小冬冬係咪要俾cash架?
eps個d得唔得架?

伯爵府

ronni 寫道:
[quote]

梗係啦, 落雨帶車仔好煩, 除非打的/私家車~ 希望唔好太大風啦[/quote]

如果涼左著得多衫又唔知點揹小晴...
點我都係坐bus架喇... :cry:

大宅

野....人地又去左part III到tim....
睇完先知完來開左part科.....

伯爵府

joe1225 寫道:
野....人地又去左part III到tim....
睇完先知完來開左part科.....

係呀,開左4仔喇...無格仔架!!

意思係可以"暢所浴言"

子爵府

叫annie多d入黎, 心情會好d...因為無格仔..

大宅

susan,
甘你今晚去唔去duty free???6:30pm...

伯爵府

ronni 寫道:

到時annie只會睇,唔會reply...(因為笑到打唔到字)

伯爵府

joe1225 寫道:
susan,
甘你今晚去唔去duty free???6:30pm...

aiya...今晚唔得呀,約左老公買野呀,因為朋友下星期結婚...

大宅

morning!

伯爵府

sun020112 寫道:
morning!

morning~~上到網喇...

大宅

ronni 寫道:
[quote]
Lingcheung 寫道:
至慘係我個朋友都係好顧個仔呢[quote]

呢d case我以前都見過唔少,如果屋企教得好就無問題...你又唔係唔理佢個隻,ryan仔無事既...[/quote][/quote]

有時d野都擔心唔到太多, 好似我表弟, 有過度活躍症, (around 10歲), 都要食藥控制住, 父母都唔係唔理佢, 但好似係天生荷爾蒙導致架~ d人咪過大肚時食choco都有影響, 但我舅父係唔食choco架, 咪又係咁..

所以我地做父母要relax, 盡左能力對佢好, 問心無愧就ok, 因為太多野係我地不能預計, 不能控制~

奸爸爹呢~[/quote]
呢d真係避無可避....
就算無呢d問題, 只係naughty都夠煩啦.... 我都驚自己太錫佢而縱壞佢.....

子爵府

[quote]
ronni 寫道:

到時annie只會睇,唔會reply...(因為笑到打唔到字)[/quote]

錯..可能睇到興起就同anson爸xxx...
因為pc係房之嘛

大宅

morning

我都去了part iii到,因為佢仍然係最高位...不過見到冇乜理由,咁晏得呀joe1225,睇下睇下先知,原來又係大人"親"大家瞓晒覺又開了個part iv

子爵府

ahschan 寫道:
呢d真係避無可避....
就算無呢d問題, 只係naughty都夠煩啦.... 我都驚自己太錫佢而縱壞佢.....

佗得咁辛苦...好難唔會"太"錫架wor...加上又得一個..

大宅

[size=x-large]掘魔玲

大宅

sue, i have asked my husband last night, he said pccw has already installed the broadband for us, so we can use macbook and notebook to on-line. but there is something wrong about our pc's connection, the problem was not related to pccw and he will try to solve it by himself tonight. again, thanks a lot!

ronni, as i can't type in chinese, please help me to update, thanks!
bbq: both 16 & 17 are fine with me
buffet: ok of course! haha, i will go to n&b at festival walk to take clothes after buffet. have you bought anything last week? if yes, we could go there togather, hehe!

annie, take it easy! don't worry too much. for any unhappiness, let share. also, happy 5th month birthday to anson! cheers!

大宅

ronni姐,
saturday係咪自己12點去restaurant問ms. ma book左12點就得架喇???

首頁

尾頁

跳至