跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 0606媽媽交y站 (Part 7)

sue因為擔心小晴而傻下傻下姐...你仲笑人......
學姬公主 寫道:

[quote]
susanpang 寫道:
講返d事俾大家聽啦...
尋日去掛號,姑娘問名既時候,我就講左自己個名,跟住問bb家長名,我又講左自己個名...姑娘再問多次bb名,我先識講小晴個名...
之後我想問姑娘要收據,但我就講左病假紙,姑娘就問"bb都要病假紙",我都忍唔住笑
[/quote]

子爵府

Re: 0606媽媽交流站 (Part 7)

anniewmau 寫道:
[quote]
Lingcheung 寫道:
今朝o的人去哂邊!

姬姬同二潼去睇物理治療.
唔知小晴退燒未呢 [/quote]

睇腳指呀? 尋日又唔記得睇下究竟係咩一回事添

別墅

[size=x-large]GOOD!!
兩個一齊去

大宅

morning 大家
昨日去左studio 影相.
簡直想死呀...好鬼倦呀
又要令bb 開心.....好在最終影到呀.

伯爵府

學姬公主 寫道:
辛苦哂你同小晴呀~~~

[quote]
[size=large]9:45分~~小晴退左燒喇~~

不過今日會keep住抺身同俾佢訓,唔俾佢睇dvd同玩住...
[/quote]

尋日你見到既呆晴已經走左喇...

伯爵府

學姬公主 寫道:

[quote]
尋日去掛號,姑娘問名既時候,我就講左自己個名,跟住問bb家長名,我又講左自己個名...姑娘再問多次bb名,我先識講小晴個名...
之後我想問姑娘要收據,但我就講左病假紙,姑娘就問"bb都要病假紙",我都忍唔住笑
[/quote]

尋日我都可以申請返張"vip card"架...haha只限尋日

大宅

之但係我見雀屎有post message架wor...冇msn online咋喎..... 咁驚!!!
ronni 寫道:
[quote]
anniewmau 寫道:
[quote]
Lingcheung 寫道:
今朝o的人去哂邊!

姬姬同二潼去睇物理治療.
唔知小晴退燒未呢 [/quote]

睇腳指呀? 尋日又唔記得睇下究竟係咩一回事添[/quote]

伯爵府

姬姬想見下我係唔係度

子爵府

[quote]
學姬公主 寫道:

[quote]
[/quote]

尋日我都可以申請返張"vip card"架...haha只限尋日[/quote]

尋日有人upgrade左做白金...

伯爵府

我覺得一近新年樓下既看更就好cheap...平時我一袋二袋又唔開下門咁,而家一見我係大門就跑出去開門...
我新年一定派既,但呢d人我覺得派得唔"gir"囉

子爵府

我覺得一近新年樓下既看更就好cheap...平時我一袋二袋又唔開下門咁,而家一見我係大門就跑出去開門...

咁衰呀?
我樓下有2個secure好好, 次次見我一落車有bb車有野就開哂門幫我襟埋lift, 有時我揹住潼潼又拎住架車上shuttle, 佢會幫我由門口拎到上車, 呢2個我會比大大封

伯爵府

ronni 寫道:
[quote]

咁衰呀?
我樓下有2個secure好好, 次次見我一落車有bb車有野就開哂門幫我襟埋lift, 有時我揹住潼潼又拎住架車上shuttle, 佢會幫我由門口拎到上車, 呢2個我會比大大封 [/quote]

頂更個就好好,會同我傾下計,又幫我開下門咁,但註守個位人兄就串d衰d...有時我無手開門都唔幫下手

伯爵府

唔知姬姬帶完二潼睇完醫生未呢

男爵府

哦? 二潼 咩野事呀?

唔知姬姬帶完二潼睇完醫生未呢

子爵府

嘩))你出現得咁突然既~~
應該係一d物理治療for 腳指

男爵府

我好擔心呀, 尋日我探完個岩岩生完的朋友, 走的時間, 架電梯入面有個小朋友出近水豆呀, 好彩我另一個朋友見到就話俾我同另一個朋友知 (佢個B2個幾月jar)!!

我地係架電梯入面只係幾十秒時間, 水豆會唔會咁易傳染gar?

男爵府

無嚇親妳呀麻 !!

物理治療for 腳指 呀..... 明白!! 我都有形象佢之前post過張相上黎!!

ronni 寫道:
嘩))你出現得咁突然既~~
應該係一d物理治療for 腳指

子爵府

想問下大家, 有冇人係木砂高屋/風月堂買野有電視框呢?

男爵府

嗨, 我食完lunch啦, 而且 la la 聲落 新世紀 同阿仔買衫過年先

子爵府

kerrykevin 寫道:
我好擔心呀, 尋日我探完個岩岩生完的朋友, 走的時間, 架電梯入面有個小朋友出近水豆呀, 好彩我另一個朋友見到就話俾我同另一個朋友知 (佢個B2個幾月jar)!!

我地係架電梯入面只係幾十秒時間, 水豆會唔會咁易傳染gar?

嘩, 咁驚~~
天諾仔唔係同你一齊嘛?

首頁

尾頁

跳至