親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇JM住過neo seoul guesthouse
可分享吓呢?

大宅

回覆:leoniechan 的帖子

冇人住過呀,咁AP guesthouse呢?

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:弘大民宿

正身在AP,交通方便。

大宅

回覆 kck811 的帖子

可唔可以upload相睇睇 Thanks

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

明天回港比較亂,有廚房洗衣機,以價錢及地點來說0k。

水晶宮

明天回港比較亂,有廚房洗衣機,以價錢及地點來說0k。

水晶宮

水晶宮

大宅

回覆:kck811 的帖子

剛問了呢間,我去的日子,
需要轉房才有,但可免費借wifiegg,
所以e+心大心細,都唔知訂唔訂好

子爵府

BK Milk勳章

好似好好咁,又方便

男爵府

引用:冇人住過呀,咁AP+guesthouse呢?

原帖由 leoniechan 於 14-02-06 發表
冇人住過呀,咁AP guesthouse呢?
AP 好呀! 方便、乾淨!
在機場搭巴士6002,第二個站落車,行5分鐘就到。

有洗衣機、雪櫃、可煮嘢食。
有熱地板、冷氣、冷熱水。

弘大果區都幾多嘢食、購物又方便。沒有明洞咁多人。

冬天的味道

水晶宮

交通方便,去明洞半小時左右,而且民宿負責人很好有問必答。

大宅

我剛住完弘大的JK HOUSE,100個讚...水夠熱,房夠乾淨地點超方便,1號出口有條樓梯通去,唔駛行出街凍冰冰......最最最GOOD既係,LAST一日,我10點CHECK OUT ,擺底行李,佢主動比番隻WIFI我,叫我回去拿行李時才交回吧....最驚喜係當我3點幾回去拿行李準備搭機鐵走時....老闆突然提出佢有時間可以車我地一行8人入機場...唔駛我地推住8個急落地鐵站重點係佢好大聲講係"免費的"!!!!!!

我地真係十級開心.......好感激呢間民宿的體貼........下年再去我一定一定會再BOOK呢間..!!!

https://www.facebook.com/HongdaeJKHouse

coffeejoeybb    發表於 14-11-3 17:02

大宅

JK HOUSE 所有員工都識講普通話的....溝通完全無問題!!!!_

kck811  請問4人家庭房新年要多少錢一晚?  發表於 14-2-7 20:57

大宅

這是我住的房NO.1009超正!!

侯爵府

畀面勳章

引用:我剛住完弘大的JK+HOUSE,100個讚...水夠熱,

原帖由 chingmabonnie 於 14-02-07 發表
我剛住完弘大的JK HOUSE,100個讚...水夠熱,房夠乾淨地點超方便,1號出口有條樓梯通去,唔駛行出街凍 ...
車一程唔平,佢真好人!

大宅

回覆:chingmabonnie 的帖子

我本來想book呢間,但冇房

大宅

回覆:kck811 的帖子

請問近唔近地鐵站?房間有冇適合
香港人用的插頭提供?回程在哪裡搭巴士?
唔好意思,咁多嘢問

大宅

引用:交通方便,去明洞半小時左右,而且民宿負責

原帖由 kck811 於 14-02-07 發表
交通方便,去明洞半小時左右,而且民宿負責人很好有問必答。
唔好意思,仲想問有冇借民宿的wifi egg
用,好用嗎?

水晶宮

轉換插頭要自已帶, 好近弘大1號入口.
機場巴士由民宿小路一出就見到班馬線, 過班馬斑就係機場巴士6002站.
你可以上 fb 搵佢地網址睇地圖.
因為我初2出發, 所以要自己俾錢租WIFI EGG , 上下兩層都好多香港家庭帶小朋友自由行.

首頁

尾頁

跳至