想生BB

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

現在快講我成功秘訣!
想中b 機會大又dodo 唔累, 可以做密d,
就留心以下:

**(因我臥床中,其他深入未打詳細資料,先打dodo最重要 for JM )

我同c6 今次cycle 找到個方法
======================
1)男方自己睇4仔,等下身堅挺
2)女方可自行令自己先高潮1次(用你自己方法)令陰道濕潤,咁先幫助到精游快d, 同減低陰道酸性,減少殺精數量

之後,同男方夾夾timing , 如果男方未得,女方已無高潮,女方要努力keep 濕! 當男方準備射前,女方要準備定pose ,等男方進入

我之前好多個cycle 都男上, 但我曾做過IUI發現是後屈子宮,決定今個cycle 做狗仔式, 老公臨射即入,入左5min 即射! =
似仁安ivi 但我是自然放精,哈哈哈

呢個方法,老公本來一個cycle 只有做2次(你地知啦,老公由開場到結尾都努力搞,太累了) 而加上老公重感冒2星期,最後一星期勁do , 呢個方法方便又舒服!

我地plan 排卵期去旅行,由旅行前以為是排卵提早,點知做左3日,才發現是假,隔左日先真排卵! 再做3日,

8日做左6日,呢個方法竟然中左

所以成功是

1) 新dodo 方法(好處:做密左)
2)飲左1個cycle 懷孕滴雞精(好處:排卵紅d深粗爆靚)
3)旅行 (好處:夠relax )
4) 做善事積陰德(真事,呢2個月助養小朋友同捐助奧比斯)
5)拜紅磡金花娘娘及觀音娘娘(求籤:春天中,好準)
6)等待bingo 要放鬆! 成日覺得有徵狀會影響

有jm想知, 如下:
=============
我已準備懷孕1年,經歷2次IUI, 調理2個月成功!

明天due day

crystallaulau  Congrats!  發表於 14-6-6 22:00
8MEI  GOOD  發表於 14-5-22 18:56

男爵府

回覆:今次中既方法,準備排卵可試 (適合弱精,老公持久力差)

2號排卵 tx

子爵府

引用:2號排卵+tx

原帖由 zacandlucy 於 14-05-19 發表
2號排卵 tx
就係突然早跌溫,以為排卵,點知do 左3晚,諗住呢個cycle 休息,點知量溫,突然又跌,明明應該升溫,再驗哈哈笑同紅d, 又突然深粗,又見哈哈笑,我呆左! 同c6 講要再做!

男爵府

引用:Quote:原帖由 zacandlucy 於 14-05-19 發表

原帖由 elainelam1228 於 14-05-19 發表
就係突然早跌溫,以為排卵,點知do 左3晚,諗住呢個cycle 休息,點知量溫,突然又跌,明明應該升溫,再驗哈 ...
即是應該6號排?你連做3日,再交功課

大宅

引用:現在快講我成功秘訣!+想中b+機會大又dodo+

原帖由 elainelam1228 於 14-05-19 發表
現在快講我成功秘訣!
想中b 機會大又dodo 唔累, 可以做密d,
就留心以下:
即係兩次哈哈笑?

子爵府

引用:Quote:原帖由+elainelam1228+於+14-05-19+

原帖由 babimom 於 14-05-19 發表
即係兩次哈哈笑?
第一次跌溫,即驗紅d只有相片,哈哈笑無! 一心以為開始排,所以淺線同無左哈哈笑,連do 2晚,去沖繩搞多日! 一心量體溫! 睇有無升溫! 因上個cycle 升溫好慢!

好彩我帶埋溫度計去沖繩,仍然keep 量! 先無啦啦隔日又跌溫!

大宅

引用:Quote:原帖由+babimom+於+14-05-19+發表即

第一次跌溫,即驗紅d只有相片,哈哈笑無! 一心以為開始排,所以淺線同無左哈哈笑,連do 2晚,去沖繩搞多日 ...
咁你哈哈笑係跌溫嗰日出現?之後哈哈笑左幾耐?

子爵府

引用:Quote:原帖由+elainelam1228+於+14-05-19+

咁你哈哈笑係跌溫嗰日出現?之後哈哈笑左幾耐?
跌溫出現2日!

大宅

引用:Quote:原帖由+babimom+於+14-05-19+發表咁

跌溫出現2日!
即哈哈笑左兩日,你就呢兩日做,之後無哈哈再做一日?

子爵府

即哈哈笑左兩日,你就呢兩日做,之後無哈哈再做一日?
應是哈哈笑2日! do 2 日! (因之前已做3日已有精係身體)再隔日(升溫2日)再do

別墅

15週年勳章

多謝分享! 擺定個姿勢都係好提議,因為次次射完先墊高patpat都覺得好多野流返出黎!

大宅

引用:Quote:原帖由+babimom+於+14-05-19+發表即

原帖由 elainelam1228 於 14-05-20 發表
應是哈哈笑2日! do 2 日! (因之前已做3日已有精係身體)再隔日(升溫2日)再do

...
明白了,我就係無隔日再做,因c6病左

子爵府

引用:Quote:原帖由+elainelam1228+於+14-05-20+

原帖由 babimom 於 14-05-20 發表
明白了,我就係無隔日再做,因c6病左
因有位jm 講! 你不會知道何時排同受精,最後排卵日照做2日,隔日升溫2日再做!

子爵府

支持支持!! 估唔到你一轉新方法就得左!! 叻叻
妳們將永遠活在我的心中.

子爵府

引用:支持支持!!+估唔到你一轉新方法就得左!!+叻

原帖由 ET8379 於 14-05-20 發表
支持支持!! 估唔到你一轉新方法就得左!! 叻叻
咪係,呢個方法要快快公開! 超掂!

子爵府

引用:多謝分享!+擺定個姿勢都係好提議,因為次次

原帖由 pangyuenlam 於 14-05-20 發表
多謝分享! 擺定個姿勢都係好提議,因為次次射完先墊高patpat都覺得好多野流返出黎!
...
是,最好做完,慢慢移上床仍然par 係到,pat pat 桔高! 頭掂床,pose 核突,我叫c6 幫我著底底! 仍然keep 到頂唔順,就攝枕頭係肚到, 仍然par 係到,最後反身訓覺,我忍左1小時就去小便

大宅

引用:Quote:原帖由 pangyuenlam 於 14-05-20 發

原帖由 elainelam1228 於 14-05-20 發表
是,最好做完,慢慢移上床仍然par 係到,pat pat 桔高! 頭掂床,pose 核突,我叫c6 幫我著底底! 仍然keep ...
謝謝好方法!

禁止訪問

子爵府

回覆:今次中既方法,準備排卵可試 (適合弱精,老公持久力差)

請問樓主用嘅係咩嘢Apps?可以話我知嗎?謝謝!

子爵府

引用:Quote:elainelam1228+發表於+14-5-19+23:02

原帖由 reimay 於 14-05-20 發表
恭喜哂,bb一定痴實你
非常感謝

首頁
12345...7

尾頁

跳至