夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

我有個朋友過左身岩岩一年.....佢係自殺死
佢走個時個女先三個月....
點解佢會咁做, 因為佢老公, 我覺得佢真係好傻....為咁ge人而自殺.....
佢老公本身都成日出去玩, 有時返下大6咁...我朋友都同佢嘈過好多次...但佢老公都係咁...到佢地個女出世, 有一次佢老公又係上左大6, 話做野喎,佢好耐都未返..咁我朋友打比佢老公, 佢老公同佢講話要做野要聽日先返啦...我朋友已經好吾開心...點知.....
點知咁啱佢老公聽完個電話後冇收線...我朋友係電話到聽到..完來佢老公係到叫緊雞...我朋友又嬲又傷心...:cry:
到第二 日, 我朋友又打比佢老公問佢幾時返, 佢老公又話返架啦, 晏d..我朋友又等...等....又等.....都係未返....第三日, 我朋友咸哂叫佢老公返..佢老公話今日返啦, 於是我朋友一直等..等到夜晚都未返....佢好傷心...好失望... 我朋友就係個晚係咁抱住個女係咁錫(個女當時先三個月大):-( .., 佢攬到個女好實......吾知做咩.好似好吾捨得咁, .之後..佢一個人出左門口.....之後當然我朋友冇再返過來....
我朋友就係個晚好傷心咁...由頂樓跳落來.....死左...
我朋友送入e院時已經救吾返......佢老公後尾至死返返落來..我朋友屋企一見佢係咁打佢鬧佢, 簡直對佢恨之入骨......
雖然現在事隔一年, 但我仍難過....咁岩昨日係街到見到我朋友老公..佢拖住另一個女人...唉...我真係替朋友可惜...不值(我朋友個樣都吾差架)......好彩係佢地個女比左女家果邊湊...但可憐ge係佢咁就冇左個媽咪:cry: ....佢都一歲啦, 佢好可憐...

大宅

醒目開學勳章

人間一大悲劇......:cry: :cry: :cry:

男爵府

唉~為啲衰人死真係唔值得,為囡囡生存先有意義...希望你朋友能夠安息啦:cry: :cry:

禁止訪問

大宅

我朋友剛過身時, 佢老公都好內疚架...但過一排咪咩都忘記哂

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

呢個咁嘅男人好快就會有報應
佢終有一日會比天收
所以大家唔洗咁

原文章由 吹吹水 於 08-1-13 20:29 發表
點解d人咁無良心,話曬個老婆係為佢而死,佢良心點過,同一個女人一齊佢無諗起個老鼠,點解ed男人無報應,點解仲有女人喜歡佢,突然諗起陳健~個X街 ...

大宅

醒目開學勳章

賤男一名!!!

禁止訪問

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

正一賤男人,真係想佢快d俾天收!!
個老婆死嗰時咪會內疚一陣囉,轉頭攬住第二個女人就咩都唔記得晒啦!
俾我真係做鬼都唔放過佢!!

男爵府

好媽媽勳章

個男人好賤,睇佢幾時生野生到全身都係

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 心滿意足 於 08-1-13 09:04 PM 發表
個男人好賤,睇佢幾時生野生到全身都係

仲要生埋愛滋!!

大宅

我朋友老公仲係吾0係靚仔黎, 但我朋友又後生個樣又幾靚tim.....真係前世欠佢...

大宅

佢個女冇母愛又冇父愛, 有爸等如冇爸, 佢都吾知個媽去左邊呀....:-(

大宅

醒目開學勳章

個小朋友真係好慘:cry:
最慘就係有個賤到咁既爸爸!!!
哩d賤男真係要拎去打靶

男爵府

BK Milk勳章

早c早著

此人冇資格做男人,
唔望佢仆在街度,
食埋臭臭
Sorry,,,太粗魯,但我忍唔住先咁講咋
Charmmy is DADA, MAMA's Darling.
Charmmy is 18 months aged.
Charmmy Likes To Play With DADA & MAMA.
Charmmy Has 2 Bowls Of Rice Everyday.
Charmmy Likes To Eat Bananas And Bread.
Charmmy, DADA, MAMA Love You All The Time.
Charmmy Starts To Said "MA" November 27.
Charmmy Starts To Stand On The Bed In December.
Charmmy Travels To Singarpore In March 2010.
Charmmy Walks By Herself In April 2010.

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

睇完...我都覺得好傷心:-( :-(
雖然小朋友無左媽媽....
好彩仲有婆婆佢地照顧

大宅

畀面勳章

女既死得好無價值,男既繼續風流快活
''WhAt We sHouLd dO iS nOt forGet,buT to FoRgivE"

大宅

醒目開學勳章

感受,
我真係好同情你個朋友,竟然嫁著個咁既老公,仲要陪上性命,實在好可惜:cry:
而我係到都祝個賤男"早日不舉,睇佢仲點玩女人" (sorry我忍唔住道火先講d咁難聽,咁恨毒既野,請見諒)

[ 本文章最後由 Ms.FH 於 08-1-13 22:04 編輯 ]

複式洋房

唉!:-( :-(
真係江山易改,死性難移,我信有報應的

子爵府

有0的男人係咁賤, 佢地最愛0既係自己....
我老公有個男性朋友, 細個已0係單親家庭長大, 因為佢老豆玩女人. 佢知自己個阿媽好苦, 一路都好憎佢老豆....
但而家佢有頭家, 有個仔, 咪一樣成日去玩女人.... 佢細個0的凄涼野, 比0的女人沖淡晒咯

首頁

尾頁

跳至