自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

皆因day one"天真"佢哋當時報案話人哋移花接木, 但昨天EDC親口承認咗話D相係佢親手拍攝的, 咁而家鷹x班人算唔算報假案呢?
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

大宅

好媽媽勳章

原文章由 mimi88 於 08-2-22 14:43 發表
皆因day one"天真"佢哋當時報案話人哋移花接木, 但昨天EDC親口承認咗話D相係佢親手拍攝的, 咁而家鷹x班人算唔算報假案呢?

應該算喎!
警察快d做野!!!!
要好似拉鍾亦天咁快,同咁高調喎!!!

公爵府

好媽媽勳章

係囉,我昨天都問咗幾個人,佢哋個個都話算係報假案

禁止訪問

大宅

我覺得算報假案
但有錢實打得甩囉
因為陳生都只係話大部分相係佢影, 無話全部
佢份稿度清度楚先講既

大宅

醒目開學勳章

點解咁耐一哥仲做野??

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 ivylau121 於 08-2-22 15:01 發表
點解咁耐一哥仲做野??

有咩好做吖,法律係保障有錢人架

大宅

money can do EVERYTHINGS

大宅

但............當時報警果個係唔係佢本人先?定係間以公司名義報ga?如果唔係佢本人,咁應該唔算係報假案o卦.

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

咁佢又無指明邊一張相係移花接木,可能咁多張裡真係有一張移花接木呢...咁樣都唔算報假案架噃.

大宅

原文章由 dhc 於 08-2-22 15:12 發表
但............當時報警果個係唔係佢本人先?定係間以公司名義報ga?如果唔係佢本人,咁應該唔算係報假案o卦.

what is the different??

大宅

實質佢真係報假案,但有始至終阿嬌都冇親自承認相中人係佢,而且報警又唔係阿嬌本人,係英X同M小姐,兼警察方面亦冇咁既權力公開話比人知相中人就係阿嬌,因有私隱,搏再比人柄咩?除非阿一哥唔顧一切爆哂出黎就話姐,喱個就係佢地法例裡面好灰色嘅地帶.又除非又好似鐘XX同其他人士第一時間比人check到IP,有證据,咁咪可以封艇拉人啦.

[ 本文章最後由 餃次子 於 08-2-22 15:38 編輯 ]

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

陳生有話係佢影, 不過佢無提過相中任何一個人嘅姓名, 阿G一樣可以賴話係移花接木架...

原文章由 cjessjess 於 08-2-22 14:59 發表
我覺得算報假案
但有錢實打得甩囉
因為陳生都只係話大部分相係佢影, 無話全部
佢份稿度清度楚先講既

民房

就算差佬查到都扮無野啦....你估真係咁正義咩...!?!? 偽人大晒架而家!!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

當然算啦,我就唔信鮑魚嬌唔知 d 係真定假呀 :;pppp:
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

依家擺到明係真有其事,咁佢就係浪費警力,浪費納稅人既錢.

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 餃次子 於 08-2-22 03:29 PM 發表
實質佢真係報假案,但有始至終阿嬌都冇親自承認相中人係佢,而且報警又唔係阿嬌本人,係英X同M小姐,兼警察方面亦冇咁既權力公開話比人知相中人就係阿嬌,因有私隱,搏再比人柄咩?除非阿一哥唔顧一切爆哂出黎就話姐,喱個就 ...

係囉... 由始至終 g 都無認過 d 相係佢本人, 而且而家拉左的人都告佢地係網上發放不確照片..... 而警方都話唔會去驗証 d 相的真假.....

別墅

原文章由 ada0707 於 08-2-22 03:57 PM 發表
依家擺到明係真有其事,咁佢就係浪費警力,浪費納稅人既錢.

全件事對對錯錯有排拗, 我對報假案就非常不滿, 話人屈佢影艷照, 事實上係佢屈人地移花接木, 賊喊捉賊.

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

原文章由 飽飽 於 08-2-23 16:35 發表

全件事對對錯錯有排拗, 我對報假案就非常不滿, 話人屈佢影艷照, 事實上係佢屈人地移花接木, 賊喊捉賊.

agree!!!

首頁

尾頁

跳至