論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

好驚佢最近成日黑面,今日同我家人説話吾想再睇夜晚 ,(我家人幫我direct hire佢返黎既),佢話吾想涯夜,又叫我家人幫佢晒張相,系佢同我仔既相,佢之前也曾拍下我仔仔好多相,佢会吾会做d咩

子爵府

畀面勳章

回覆:求助!印尼姐姐会否下降?

大宅

引用:好驚佢最近成日黑面,今日同我家人説話吾想

原帖由 mybabycullen 於 14-10-11 發表
好驚佢最近成日黑面,今日同我家人説話吾想再睇夜晚 ,(我家人幫我direct hire佢返黎既),佢話吾想涯夜, ...
會在放假搵工

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 mybabycullen 於 14-10-11 發

原帖由 AHGU 於 14-10-11 發表
會在放假搵工
吾会la..

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

定D, 佢地D降頭, 不外乎屎尿M. 若有乜野嚇你, 你大返佢轉頭, 你話比佢聽中國D先至係老大哥, 發源地, 你D三腳貓工夫, 唔好係我面前獻世.
你件工人借頭借路呢樣唔做個樣唔做, 叫佢返鄉下啦. 乜佢唔係信回教架咩??? 降佢個死人頭.

子爵府

畀面勳章

引用:定D, 佢地D降頭, 不外乎屎尿M. 若有乜野嚇

原帖由 lily-of-valley 於 14-10-11 發表

定D, 佢地D降頭, 不外乎屎尿M. 若有乜野嚇你, 你大 ...
之前我發現廁所版,廁紙,同扶手有血跡,我都好驚訝 ,不過个日趕時間,我成卷丢左,抹返乾淨冇問咩黎

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 lily-of-valley 於 14-10-11

原帖由 mybabycullen 於 14-10-11 發表
之前我發現廁所版,廁紙,同扶手有血跡,我都好驚訝 ,不過个日趕時間,我成卷丢左,抹返乾淨冇問咩黎

...
佢个次系咪已經想?

大宅

引用:定D, 佢地D降頭, 不外乎屎尿M. 若有乜野嚇

原帖由 lily-of-valley 於 14-10-11 發表

定D, 佢地D降頭, 不外乎屎尿M. 若有乜野嚇你, 你大 ...
之前我個走老印,佢同我講的降頭師住森林,太遠好難落。同理佢地落一定有報應。

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 lily-of-valley 於 14-10-11

原帖由 johim 於 14-10-11 發表
之前我個走老印,佢同我講的降頭師住森林,太遠好難落。同理佢地落一定有報應。

...
佢好多古怪野,又話佢period吾会m痛,因為transfer左老公度,

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

mybabycullen 發表於 14-10-11 21:58

...

佢地去完大用手抹pet pet, 係咪佢D M呀? 洗唔乾淨手, 周圍Hi, 叫佢睇吓, 整返乾淨佢呀

象牙宮

mybabycullen 發表於 14-10-11 22:04
佢好多古怪野,又話佢period吾会m痛,因為transfer左老公度,

咁佢唔使大肚啦, transfer落老公度, 等個老公生啦:lol大話連篇, 等科學家研究呢件工人好呀, 早炒早著.

YauYauMame  Hahaha 笑死我啦  發表於 14-10-19 22:30

象牙宮

johim 發表於 14-10-11 22:01

...

佢識落降, 就唔會來洗廁所啦.

YauYauMame  哇哈哈!好串咀呀   發表於 14-10-19 22:31
3btsoi  agree x2  發表於 14-10-11 22:26

大宅

回覆:lily-of-valley 的帖子

佢地知道,但吾識落。

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:mybabycullen 發表於 14-10-11 22:04

咁佢唔使大肚啦, transfer落老公度, 等個老公生啦大話連篇, 等科學家研究呢件工人好呀, 早炒早著.
...
佢有講佢條村個朋友,生仔吾痛,佢老公系身邊卻痛到死咁話 ,我話咁恐怖,佢系印尼糸咁架,印尼有呢d野,佢吾知占解咁。我听完覚得佢好神化,亦即時令我諗起d邪怪野

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:mybabycullen 發表於 14-10-11 21:58

佢地去完大用手抹pet pet, 係咪佢D M呀? 洗唔乾淨手, 周圍Hi, 叫佢睇吓, 整返乾淨佢呀
...
我好恰,吾敢出声,因怕佢搞bb

子爵府

畀面勳章

吾好意思,請各位jm千萬吾好問d姐姐印尼有冇呢d野ar...thx thx....,我擔心佢地有forum分享ga佢成日wtsapp, line, kakao talk, fb, 資訊太發達了

象牙宮

mybabycullen 發表於 14-10-11 23:14
佢有講佢條村個朋友,生仔吾痛,佢老公系身邊卻痛到死咁話 ,我話咁恐怖,佢系印尼糸咁架,印尼有呢d野,佢 ...

佢地D無煙大炮, 咁車你都信. 第時大把籍口問你借錢了. 工人似痴線多D, 你又好人得滯, 工人早炒早著把啦. 記住, 對得住天地良心, 行得正企得正, 無邪野可以埋身. 定D.

仲有呀, 佢係咪信回教架? 印尼女人無地位, 男人地位高, 就算有, 只有個老公轉比老婆, 老婆唔敢轉比老公架.

AhC  x2  發表於 14-10-12 07:07

子爵府

畀面勳章

btw..佢頭像曰曰轉,成个靚模咁佢之前好純品,我家人覚得佢好所以direct hire佢返黎,但。而家明顯兩回事

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:mybabycullen 發表於 14-10-11 23:14

佢地D無煙大炮, 咁車你都信. 第時大把籍口問你借錢了. 工人似痴線多D, 你又好人得滯, 工人早炒早著把啦. ...
應該系 吾食豬肉架

象牙宮

mybabycullen 發表於 14-10-11 23:28
應該系 吾食豬肉架

不知所謂, 有無鬼上身咁著白袍拜神? 因佢地拜神時, 火燭唔走, baby喊唔理, 打門唔開, 老公揾2奶都唔理

首頁

尾頁

跳至