美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位靚靚,心思思想自己gel甲,請問你哋 1/gel甲油邊度買?
2/有冇听過depend呢部機?好唔好?

大宅

回覆:gel甲油邊度買?有冇听過depend呢部機?

1/gel甲油邊度買?

大宅

Gel甲唔係要用燈機㗎咩?買咁多野不如出街整

大宅

用緊,方便! 出去油一次百幾二百蚊,拆甲又要再俾錢,自己整仲好啦!
depend 拆甲好易咋,唔洗錫紙,用佢枝油捽完,浸暖水,就撕到成片出黎

大宅

引用:用緊,方便! 出去油一次百幾二百蚊,拆甲又

原帖由 天上的星 於 15-01-15 發表
用緊,方便! 出去油一次百幾二百蚊,拆甲又要再俾錢,自己整仲好啦!
depend 拆甲好易咋,唔洗錫紙,用佢枝 ...
係咪一定用佢既gel甲油?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:Quote:原帖由+天上的星+於+15-01-15+發表用

原帖由 msyanyan 於 15-01-15 發表
係咪一定用佢既gel甲油?
係呀!

大宅

引用:用緊,方便! 出去油一次百幾二百蚊,拆甲又

邊度可以買到?

大宅

引用:Quote:原帖由 天上的星 於 15-01-15 發表用

原帖由 koey_513 於 15-01-15 發表
邊度可以買到?
大間watsons

子爵府

引用:Quote:原帖由 koey_513 於 15-01-15 發表邊

原帖由 may12345678 於 15-01-15 發表
大間watsons
有無相

男爵府

引用:用緊,方便!+出去油一次百幾二百蚊,拆甲又

係咪要用燈照?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:Quote:原帖由+天上的星+於+15-01-15+發表用

原帖由 kathyyu312 於 15-01-16 發表
係咪要用燈照?
用佢部LED機照

別墅

但佢枝甲油勁細枝

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

使唔使磨甲面呀?
每日望住佢哋就充滿力量啦!

別墅

去買gel 甲工具地方買重好.

男爵府

Log on有得買,好好用唔傷甲

男爵府

買左好用好方便,我覺得仲方便過搽普通甲油,唔洗慢慢等乾。唯一缺點係甲油真係好細枝,但就可以試多d唔同色,我都想知可唔可以用第二個牌子的gel 甲油

別墅

回覆:msyanyan 的帖子

唔二定用佢的甲gel, 我用淘寶gel都可以,
但就用佢既底油同面油, 一樣 ok的

大宅

有無相睇下?

子爵府

引用:用緊,方便!+出去油一次百幾二百蚊,拆甲又

我都用緊,好用,最二係易拆。

子爵府

引用:各位靚靚,心思思想自己gel甲,請問你哋+1/

原帖由 msyanyan 於 15-01-15 發表
各位靚靚,心思思想自己gel甲,請問你哋 1/gel甲油邊度買?
去康怡或油塘買有優惠。
Logon 無優惠呀。
$499一set 有甲油送(要另外買卸甲油)
同埋有買3送1(其他地方無呢個優惠)
佢有facebook 了解左先考慮買唔買啦。

首頁

尾頁

跳至