自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

本人買咗個手袋之後發現邊位係爛既, 仲有針線縫補過痕跡, 於是特登折返去換番個新。點知原來另一個又係爛既, 只得2個都唔知係咪次貨或舊貨辦黎, 於是無奈退款......
點知個惡霸sales兇神惡煞堅拒退款更大喊報警!
問佢點解爛既修補過既都賣比人, 佢態度惡劣仲指責我「有比你睇過架喎!!!仲咁厚面皮來換野!!!」「我知呀!!!見到個袋係爛架!!!係爛呀又點!!!換其他總之唔可以退錢!!!你唔鐘意可以報警!咪報警囉!!!痴線......」明明係佢d貨品出問題, 佢入咗D爛貨關我咩事? 我要求退錢都好合理, 最後警察都奈佢唔何...... (不過話明係黑店唔駛咒佢佢己經等緊執笠喇)
比錢買來個爛手袋, 金錢損失事小, 最慘係換來一吐氣!!!小心!

珍珠宮

回覆:小心勿中招 無良黑店 惡女sales賣爛手袋 拒退錢 更高嚷報警

咁做生意,唔怪得佢汁泣

珍珠宮

回覆:小心勿中招 無良黑店 惡女sales賣爛手袋 拒退錢 更高嚷報警

買果陣真係要check清楚,出左門口根本就口同比拗

wcpcelia    發表於 15-3-8 17:47

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

邊度?

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

引用:邊度? +

原帖由 babyhoi 於 15-03-08 發表
邊度?
X2

水晶宮

BK Milk勳章

買爛野係吾啱
但我就一向買完就會check清楚先行出門口
下次記住check清楚先

如果咁情況我會換其他野
自己都有責任去check一check件貨
好難講一定會退到錢
出左門口
囗同鼻拗
下次小心f記住check la

子爵府

搞錯賣爛袋

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

侯爵府

人地執笠,緊係將D舊貨,爛貨賣晒套現。

伯爵府

美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章

就係因為要結束營業,所以將d爛貨sell出去,亦都唔志在做壞招牌。所以但凡寫住結束營業,而間舖你係唔熟的,一定要小心。

水晶宮

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 babyhoi 於 15-03-08 發表邊

原帖由 tsung 於 15-03-08 發表
X2
應該tst
如無記錯
買泰國袋嗰間
吾g係咪

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

邊度呢

執子之手,與子偕老~

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:邊度?

原帖由 babyhoi 於 15-03-08 發表
邊度?
似尖咀

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個sales咁惡既!
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+tsung+於+15-03-08+發表X2應

原帖由 bongbongpatty 於 15-03-08 發表
應該tst
如無記錯
買泰國袋嗰間

禁止訪問

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

子爵府

好媽媽勳章

回覆:VIC_KMC 的帖子

大宅

雖然賣爛嘢係佢唔啱,但其實好多shop都係只可換貨,冇得退錢ga bor

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

嘩條女個樣吖

首頁

尾頁

跳至