自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

鬧交後,老公都唔會氹番自己。只好自己一個人入房喊同瞓。醒咗就冇事,一係就同自己講唔好咁小氣,迫自己當冇事發生,和好如初。好 tired of it. 好想有人錫吓自己。
呻完

YANXX    發表於 15-3-16 02:44
M&A Mom    發表於 15-3-16 01:07
lovebabyking    發表於 15-3-16 00:15

男爵府

引用:鬧交後,老公都唔會氹番自己。只好自己一個

原帖由 Vpoonjk 於 15-03-15 發表
鬧交後,老公都唔會氹番自己。只好自己一個人入房喊同瞓。醒咗就冇事,一係就同自己講唔好咁小氣,迫自己當 ...
我成日都係咁唔係太大件事,嬲1陣咪算

男爵府

回覆:同老公鬧交,有冇人試過....

我岩岩而家同老公鬧緊交 而家大家都唔理大家 佢唔氹我 我唔會彩佢

YANXX    發表於 15-3-16 02:44

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

鬧交後,老公都唔會氹番自己。只好自己一個人入房喊同瞓。醒咗就冇事,一係就同自己講唔好咁小氣,迫自己當 ...
我以前會係甘架,但耐左嘈都吾嘈,2個最多吾講嘢一排

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

翡翠宮

以前就會,依架唔會咁死蠢~

我堅耐無因為老公而哭,佢激嬲我,我會鬧爆佢,條氣就即時順哂

大宅

習已為常

公爵府

我老公以前都會氹下 ,而家完全唔氹,大家唔理大家一排就算

翡翠宮

我依架唔會等老公氹,唔會咁被動,經驗話我知咁等法,等到出年聖誕,所以我係做主動個位,但當然唔係主動氹番佢喇,係主動要佢氹番我

珍珠宮

鬧完唔睬大家,一晚後就冇事,因為早上要叫佢起身返工,叫佢幫手煮早餐比阿仔食,我慣咗十點才起身

珍珠宮

哈哈,我同c6都係咁,佢都係彩我都傻,一覺訓天光,難為我第二日熊貓眼兼眼腫到擘唔開,所以以後都唔好咁傻走去喊同唔開心

大宅

回覆:Vpoonjk 的帖子

我試過一次鬧完趁佢唔為意只拎車匙就走咗出去,開到唔知去邊蕩失路,嚇死佢,之後鬧交佢都會留响我附近,我對住佢硬係嬲唔落,大家好快扮無事又講返嘢;不過,我地本來都協議爭吵唔可以帶過夜,如果唔順氣最多過幾日心平氣和時再傾過。

子爵府

我會吾做佢d野,佢自然會哄返我

子爵府

似乎男人都係咁。。。

我老公激嬲我又係唔理我㗎!第二日佢就當無事發生咁同我講嘢

我老公話,因為佢覺得唔煩我可以比我冷靜下下左啖氣喎!
但係我覺得件事無結果一日都係唔會close file 㗎

大宅

一定唔會氹
有時唸,點解我會嫁比佢,明明我無錯
點解咁委屈自己

侯爵府

牛年勳章 我的育兒心得勳章

引用:以前就會,依架唔會咁死蠢~我堅耐無因為老

原帖由 小manman 於 15-03-15 發表
以前就會,依架唔會咁死蠢~

我堅耐無因為老公而哭,佢激嬲我,我會鬧爆佢,條氣就即時順哂
無錯
結咗婚,D眼淚唔值錢,D c6唔鬧唔舒服

象牙宮

我會喊,趕佢出廳訓,第二日唔煮飯,個仔留係奶奶處,再過多日佢會投降

伯爵府

我對佢比較野蠻佢唔氹番我,我唔會讓步

大宅

sorry, 我會叫佢返阿媽度訓
唔好要我自己一個炆,又無人氹

男爵府

引用:Quote:原帖由+Vpoonjk+於+15-03-15+發表鬧

原帖由 vitasoy910 於 15-03-15 發表
有一定唔會氹
有時唸,點解我會嫁比佢,明明我無錯
點解咁委屈自己
我尋晚講過同樣的說話喊濕左幾個枕頭,今朝起身唔係變熊貓眼,係變矇豬眼

侯爵府

佢唔氹返我我係唔會比佢訓, 攬炒

首頁

尾頁

跳至