親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

想問一下,若在清境中午離開到日月潭,若包車價錢如何

一 . 清境直接往日月潭價錢如何?

二. 清境直接往日月潭中途有什麼可以參觀的景點? 中途停車價錢如何?

三. 台中市入清境又有沒有值得去的景點?

四, 瑩火蟲可以係邊度睇到? 離清境遠嗎?

若能分享好的司機就最好了。

大宅

一. 唔清楚,我估千幾台幣啩
二. 可以去埔里,去酒廠買手信,去18度食雪糕,買朱古力,去紙教堂,去廣興紙療試造紙,去霧社食壅仔雞,睇碧湖。包車8小時左右3500-4000台幣
三. 唔清楚,可以自己上去睇下http://travel.network.com.tw/tourguide/twnmap/default.asp
我只知道可去彰化睇扇形火車站
四. 日月潭附近的頭社水庫有螢火蟲睇,平靚正,民宿可安排,包車司機亦可帶
好的司機就有林叔叔啦,可PM你

大宅

回覆 rachel1024 的帖子

我想要包車司機資料, 可否PM我? thanks!

別墅

引用:想問一下,若在清境中午離開到日月潭,若包

原帖由 YnnMa 於 15-03-30 發表
想問一下,若在清境中午離開到日月潭,若包車價錢如何

一 . 清境直接往日月潭價錢如何?
1。問左幾個7月尾7人車$1,800至$2,500不等。包全日就$4,500至$5,500

大宅

回覆:清境至日月潭包車價錢和沿途景點

請問有冇介紹,我問台中台車要$6000~$6500一天,9人車。

禁止訪問

男爵府

回覆:orangeprice 的帖子

我6月都會去台中,麻煩你pm埋包車資料畀我可以嘛

大宅

回覆:orangeprice 的帖子

請PM 台中包車資料給我,謝。

禁止訪問

大宅

Hi,

pls can you send pm for driver detail. Thx

複式洋房

回覆 orangeprice 的帖子

請PM司機資料,因我七月都會去玩。謝謝

伯爵府

引用:回覆 miuchung 的帖子我剛剛去完台中,九人

原帖由 orangeprice 於 15-03-31 發表
回覆 miuchung 的帖子

我剛剛去完台中,九人包車,$4500,9小時,還是新車(Ford),司機叔叔是香港移民, ...
麻烦你pm我

NG

別墅

回覆:Pooh24 的帖子

麻煩你Pm我

大宅

回覆:清境至日月潭包車價錢和沿途景點

請問司機叔叔有冇12或20人車?可以pm資料嗎?

大宅

引用:一.+唔清楚,我估千幾台幣啩二.+可以去埔里

原帖由 rachel1024 於 15-03-30 發表
一. 唔清楚,我估千幾台幣啩
二. 可以去埔里,去酒廠買手信,去18度食雪糕,買朱古力,去紙教堂,去廣興紙 ...
想請問林叔叔 電話 thx

大宅

回覆 3064 的帖子

已PM
但只聽聞佢有6人及9人車
你可以自己問佢

別墅

引用:回覆+miuchung+的帖子我剛剛去完台中,九人

我剛剛去完台中,九人包車,$4500,9小時,還是新車(Ford),司機叔叔是香港移民, ...
可唔可以pm資料比我呀thx

大宅

pls PM 台中包車資料,謝謝

大宅

好媽媽勳章

引用:回覆 miuchung 的帖子我剛剛去完台中,九人

我想要包車資料,Thx

別墅

引用:回覆+miuchung+的帖子我剛剛去完台中,九人

可否pm 包車info ?thanks

首頁
12345...6

尾頁

跳至