自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我地六個女仔開左個Group chat,都係好朋友來嘅,而家其中一個朋友係個代理度(不知名,同埋沒聽過)拿左Bra返來賣,話著左之後個胸會防下垂啊又集中d又勝,總之就講到天下有地下沒甘,Bra+底底一套要400幾,佢可以賺100幾一套,之後我地個group另外3個朋友已經買左,剩低一個有左bb唔需要。

剩低我沒買,但係我覺得自己又唔算好有需要,而且唔知乜牌子但係佢地會成日講著左之後點點點好,又話要再落order買,我覺得自己唔買好似唔支持佢賣嘢甘。各位jm會買嗎

水晶宮

um…可能買一套試下lor。
無人話佢不知名牌子就一定唔work…
睇下d質地o唔ok…
都可以試下ge………

翡翠宮

回覆:朋友賣BRA,你會唔會買?

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:我地六個女仔開左個Group chat,都係好朋友

原帖由 Jomancc 於 15-04-19 發表
我地六個女仔開左個Group chat,都係好朋友來嘅,而家其中一個朋友係個代理度(不知名,同埋沒聽過)拿左Br ...
要睇下舒唔舒服……或者上網 search 下用家意見

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

如果係friend都會買一套試下既,好著咪繼續,唔好著咪搵籍口唔再買囉。

wcpcelia    發表於 15-4-20 08:49

子爵府

我地六個女仔開左個Group chat,都係好朋友來嘅,而家其中一個朋友係個代理度(不知名,同埋沒聽過)拿左Br ...
買一套試吓,咁三四百蚊其實係正常價。

大宅

好朋友嘅支持一套~即好似朋友新店開張買d野咁!

子爵府

我會買一套試

水晶宮

最大concern係要透露自己size

Mrs.KarenTse    發表於 15-4-19 17:51
丫雅    發表於 15-4-19 15:38
Lihoma    發表於 15-4-19 14:51
greenpea    發表於 15-4-19 13:52
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

子爵府

開心吸收勳章

如果係好朋友,我會唔理個bra係咪真係咁神奇,點都買一套當係支持佢。

laiyuen    發表於 15-4-20 08:49

禁止訪問

引用:我地六個女仔開左個Group+chat,都係好朋友

侯爵府

既然其他人已經買左,問下佢地好唔好囉。好既話,買都無妨啊

男爵府

引用:如果係好朋友,我會唔理個bra係咪真係咁神

原帖由 港式奶茶 於 15-04-19 發表
如果係好朋友,我會唔理個bra係咪真係咁神奇,點都買一套當係支持佢。

...
上面嘅jm都係咁講,所以我都決定買一套試下當支持佢

男爵府

如果你另外幾個朋友都買佐來試話點點點好,如果係我我會問個代理朋友睇下有無sample拎來睇下feel下咩質地先~如果覺得OK,咪買一套試下,識多一個"牌子"多個選擇我覺得無壞~如果覺得吾OK咪算~大家女人仲要咁貼身~質地吾好吾係平時著開既型~真係成日都周身吾舒服~送都無用~佢應該明嫁~~

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

我會,當支持吓朋友

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

水晶宮

我會買一套試下,佢都係賺你百零蚊者,好朋友一定會支持

男爵府

引用:+本帖最後由+mrstangdorothy+於+15-4-19+10

原帖由 mrstangdorothy 於 15-04-19 發表

如果你另外幾個朋友都買佐來試話點點點好,如果係我 ...
買左嘅朋友都覺得幾好,有一個仲再買多幾套,我岩岩同佢落Order,希望朋友沒老點啦

公爵府

點都買一套支持吓啦,真正好朋友我會撐。

子爵府

試一套囉

男爵府

Jomancc 發表於 15-4-19 10:52
買左嘅朋友都覺得幾好,有一個仲再買多幾套,我岩岩同佢落Order,希望朋友沒老點啦

...
有牌子吾一定好~無牌子都吾一定差~試下無妨~加上其他朋友都話好,試過好著再SHARE下

首頁

尾頁

跳至