想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

上年9月化學了,調理左3個月再嘗試,終於今年6月bingo了,由bingo已經好擔心好似舊年咁,到6w5照見到胎囊同閃閃,個心終於定左,但到7w4卻流啡了,個心已經一沈,入院照胎囊閃閃都仲係到,但就好似停止生長咁,醫生仲話如果等多一星期都無一倍增長,即係弱胎,咁只有佢自己離開,聽完已經爆喊了。到7w6流鮮血好似黎m第一日咁,而且開始肚痛,再入院,終於離開我了望住個組織我無辦法思考,只懂喊,醫生話小天使對我好好,自己已經排干淨,唔使我再受其他痛楚,但我個心仍然好痛……可否比我多啲正能量

車仔人    發表於 15-7-1 13:16

大宅

回覆:小天使走了,好需要正能量

加油呀! 調理好身體後重新出發。 堅強!!

複式洋房

引用:上年9月化學了,調理左3個月再嘗試,終於今

原帖由 靜媽 於 15-07-01 發表
上年9月化學了,調理左3個月再嘗試,終於今年6月bingo了,由bingo已經好擔心好似舊年咁,到6w5照見到胎囊同 ...
她/他會再來的!加油

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投

為你祈禱。加油,保重。

男爵府

小天使好錫你, 唔洗你再辛苦, 人地話調理好後有黃金半年, 坐好小月再出發, 加油!

子爵府

小天使會回來的!

妳們將永遠活在我的心中.

子爵府

加油!明白你感受!希望小天使快啲返來揾你!

別墅

回覆:靜媽 的帖子

加油呀!相信小天使會係遠方祝福你,健康小寶寶會再來的

大宅

同路人...加油呀支持你,好好休息!take care !

大宅

好明白妳既感受~新年時又係7w幾無左BB~ 之前一日見紅睇醫生仲照到閃閃同聽到心跳,好開心,以為休息下無事,點知第二日就大量出血走左~ 心情逆轉,有幾難受,我好清楚~ 但就算幾難受都要堅強,因為我覺得小天使會一直喺媽媽身邊,媽媽唔夠堅強,佢係唔會返黎吖!所以妳要加油,好好調理返個身體,放鬆心情~ 小天使好快會返黎咖!加油吖!!

複式洋房

Don\'t give up sis. There is always light at the end of the tunnel. Please just be a bit more patient, things would be better and better.

Love is patient and love never fails.

大宅

上年9月化學了,調理左3個月再嘗試,終於今年6月bingo了,由bingo已經好擔心好似舊年咁,到6w5照見到胎囊同 ...
加油!小心身體

別墅

你要加油振作,唔可以咁頽架,小天使鍾意人有朝氣,充滿陽光架,小天使話咁下次再黎探你一定會長住架喇,你要預備定間靚房佢住,等佢住得舒舒服服唔捨得走架喇~^^

大宅

身同感受,希望妳盡快康復,好快有再有個健康寶寶!

子爵府

BB唔夠強壯,成長唔到,早啲走好過勉強留低。我3月頭都小產咗,M一次後BB回來,而家13W了。放鬆,唔好氣餒!

大宅

我岩岩 6月頭正實宫外小產左,而你仲識自然流乾淨,已經係不幸中之大幸,加油,唔好放棄

大宅

加油呀! 快d調理好身體再黎過

大宅

回覆:靜媽 的帖子

加油呀!唔好傷心

男爵府

加油呀媽媽

別墅

回覆 靜媽 的帖子

TAKE CARE!! 好好保重!!

首頁

尾頁

跳至