網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

星期5係集運出貨,用京廣發落黎,原本應該今日到。。。點知物流顯示未到港,問下集運果邊原來扣左關,仲話扣20日,好黑仔有冇jm試過? 真係要扣足20日?

禁止訪問

伯爵府

回覆:HeunG0v0 的帖子

20日

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:星期5係集運出貨,用京廣發落黎,原本應該

原帖由 HeunG0v0 於 15-08-31 發表
星期5係集運出貨,用京廣發落黎,原本應該今日到。。。點知物流顯示未到港,問下集運果邊原來扣左關,仲話 ...

我為貓狂

男爵府

引用:星期5係集運出貨,用京廣發落黎,原本應該

星期5係集運出貨,用京廣發落黎,原本應該今日到。。。點知物流顯示未到港,問下集運果邊原來扣左關,仲話 ...
我都係星期五發貨,不過無扣關,今日已收貨啦,我係由東莞出唔係深圳

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 kikocheung 的帖子

中通扣緊關, 激死

大宅

引用:20日

原帖由 樂癲肥熊餅 於 15-08-31 發表
20日
20日。。。等到花兒都謝曬! 希望唔洗咁耐

大宅

引用:Quote:原帖由 HeunG0v0 於 15-08-31 發表星

原帖由 kikocheung 於 15-08-31 發表
我都係星期五發貨,不過無扣關,今日已收貨啦,我係由東莞出唔係深圳
你就好啦,我都係第一次中招。。。

大宅

引用:回覆 kikocheung 的帖子中通扣緊關, 激死

原帖由 小倩 於 15-08-31 發表
回覆 kikocheung 的帖子

中通扣緊關, 激死
你都扣緊?? 扣左幾耐??

大宅

引用:好似話大陸閱兵!!!!!

原帖由 不得了_2013 於 15-08-31 發表
好似話大陸閱兵!!!!!
希望快啲正常

男爵府

引用:Quote:原帖由 kikocheung 於 15-08-31 發表

你就好啦,我都係第一次中招。。。
我係用越豐

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

HeunG0v0 發表於 15-8-31 23:24
你都扣緊?? 扣左幾耐??
星期五合單發貨
今日仲係清關中...
可能仲要等多幾日

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆:唉。。扣關!!

我28號菲兒冇扣喎!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我星期五合單比錢,今日收電話 confirm 聽日送貨。

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我10日內落兩次分別31同32KG都無扣過

大宅

我都係用京廣,應該同你同車貨,宜家都未有新消息,集運話我知要等20日,真係想暈!

複式洋房

回覆:唉。。扣關!!

真係慘,無啦啦扣起

大宅

引用:我都係用京廣,應該同你同車貨,宜家都未有

原帖由 enjoy1110 於 15-09-05 發表
我都係用京廣,應該同你同車貨,宜家都未有新消息,集運話我知要等20日,真係想暈! ...
咁應該係同車,我都一樣,仲未收到,乜都確收曬,我問集運,之後係咪都有扣,佢話只係扣左呢車,黑仔到爆

大宅

引用:Quote:HeunG0v0 發表於 15-8-31 23:24 你都

原帖由 小倩 於 15-08-31 發表
星期五合單發貨
今日仲係清關中...
可能仲要等多幾日
請問你收到未呀??

王國長老

引用:Quote:原帖由 小倩 於 15-08-31 發表星期五

原帖由 HeunG0v0 於 15-09-08 發表
請問你收到未呀??
官運 - 收咗
x買 - 未有聲氣

首頁

尾頁

跳至