懷孕前後

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

今日去Aeon睇BB用品,sales姐姐好心提我話過幾日減價,叫我今日唔好買住 11/20至11/24,詳情未知。

各位知唔知下次減價幾時? 聖誕節有冇?唔想依家咁早買......

unibaby    發表於 15-11-18 10:26

大宅

引用:今日去Aeon睇BB用品,sales姐姐好心提我話

原帖由 flounderbaby 於 15-11-17 發表
今日去Aeon睇BB用品,sales姐姐好心提我話過幾日減價,叫我今日唔好買住 11/20至11/24,詳情未知 ...
佢有冇話幾多折?

複式洋房

引用:Quote:原帖由+flounderbaby+於+15-11-17+發

原帖由 xxxyyyzzz 於 15-11-17 發表
佢有冇話幾多折?
問極都話未知詳情...... 都唔知好冇專登返去睇

大宅

回覆:Aeon BB用品減價 11-20-24

thx

大宅

Thx, will go hv a look

子爵府

回覆:Aeon BB用品減價 11/20-24

有無jm知道哩個減價抵d定嚟緊2月Aeon個BB展抵d?因為下年5月先預產期,唔需要咁早買,所以想知邊個減價最抵

大宅

20/11 95折+95折

別墅

回覆:flounderbaby 的帖子

入貨時間

大宅

maggie196 發表於 15-11-17 21:53
有無jm知道哩個減價抵d定嚟緊2月Aeon個BB展抵d?因為下年5月先預產期,唔需要咁早買,所以想知邊個減價最抵 ...
早你一個月,都係咩都唔敢買住,怕遲下d bb展平太多

別墅

回覆:Aeon BB用品減價 11/20-24

咁多日應該係會員吉日,嬰兒部好似有8折架?

別墅

引用:有無jm知道哩個減價抵d定嚟緊2月Aeon個BB展

原帖由 maggie196 於 15-11-17 發表
有無jm知道哩個減價抵d定嚟緊2月Aeon個BB展抵d?因為下年5月先預產期,唔需要咁早買,所以想知邊個減價最抵 ...
梗係aeon買啦,有得送貨唔洗拎餐死
不過你等aeon出年bb展先買都得喎,好似2-3月有

別墅

認識瑞士牛牛第一回

circlejj 發表於 15-11-18 07:05
早你一個月,都係咩都唔敢買住,怕遲下d bb展平太多

我預產3月呀,諗緊啲野好無留到2月BB展先買,驚到時太趕,又淪盡,但早買又驚貴好多

大宅

doris628 發表於 15-11-18 09:44
我預產3月呀,諗緊啲野好無留到2月BB展先買,驚到時太趕,又淪盡,但早買又驚貴好多
...

等到2月荷花展已經勁大個肚又腳腫我買住小小唔會減價既野先,之後再全家出動大戰荷花展

複式洋房

BB展抵好多

上次BB展買medela milk twin pump成set連冰袋, 乳墊, 9個奶瓶連奶咀,一大袋野都係$2900

Dr. Brown Sterilizer又抵買。成set野 (sterilizer, 奶瓶奶嘴刷, 奶瓶夾, 奶瓶4大2小連奶咀)另送babyganics shower gel, laundry liquid and washing up liquid 加 milk bottle drying rack同外出奶粉盒都係$1398

我想2月都去多次,但應該到時坐月中

大宅

回覆樓主:

仲以為要到二月先再有減價添

別墅

認識瑞士牛牛第一回

circlejj 發表於 15-11-18 09:50
等到2月荷花展已經勁大個肚又腳腫我買住小小唔會減價既野先,之後再全家出動大戰荷花展
...

其實有咩係BB展唔會減價~or 唔會平好多~我都想買定啲~

大宅

doris628 發表於 15-11-18 09:44
...
我都係3月, 我怕到時逼, 我老公情願叫我早D買定

大宅

doris628 發表於 15-11-18 11:36
其實有咩係BB展唔會減價~or 唔會平好多~我都想買定啲~
我就:
bb床,bb車買二手...(冇甲全又環保又慳錢)
tt消毒煲連4個奶樽..新華$499(我諗應該唔會見到更平)..
bb衫葵涌開倉買..初生長短夾衣都系$10..(我諗唔會見到更平,我又唔捨得買一田大牌子)
包被,美贊臣會送.美素安滿都有得換...
優合pump,應該唔會平..

荷花展我系想買本coupon瘋狂拎禮物

別墅

認識瑞士牛牛第一回

回覆 sunflower1234 的帖子

我C6都係咁同我講, 不過我師奶底個性格想8多啲情報~等啲價錢唔好貴太多, 諗落都無咁肉赤...HAHAHA~

別墅

認識瑞士牛牛第一回

回覆 circlejj 的帖子

我床都有二手NOW, BB床單都睇定左, BB車未考慮買住, 有朋友比左條初生BB躺平揹帶我~
諗住一開頭唔係點出街, 都係去健康院應該OK,
優合泵奶我上網都睇緊格緊價, 不過我啲朋友叫我唔洗咁快買定...費事到時保養過時,

我都有去到葵涌開倉10蚊件BB衫呀~不過上次唔係買好多~因為戈陣都未知性別~會遲啲再上去掃過~

係奶樽SET, 消毒器 同埋啲走佬袋用品, 聽其他JM 講BB展真係平好多咁~唉~~要繼續做至抵精明眼格下價~~

首頁
12345...6

尾頁

跳至