親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

聖誕節同c6+2老到泰國旅行6日……初步計劃係咁……各位jm可唔可以幫手睇睇……比d意見我……唔該晒

Day 1: 抵達曼谷機場換錢+買上網咭➡出發到芭堤雅酒店check in➡酒店自由活動➡晚餐@張龍記海鮮小菜➡步行街
Day 2: 酒店食早餐➡出發到星月島➡晚餐@縣崖餐廳

Day 3: 酒店食早餐➡芭堤雅水上市場➡信不信由你博物館➡Central Festival Pattaya shopping mall➡晚餐@夢亞來

Day 4: 早上10點出發回曼谷酒店check in➡午餐@榮泰魚旦粉➡Terminal 21 shopping➡晚餐@頌通酒家

Day 5: 早上酒店食早餐➡酒店自由活動➡Hai Somtam Convent食午餐➡暹羅海洋世界+Siam Center+Siam Square➡晚餐@Chocolat ville➡考山路夜市

Day 6: 早上酒店早餐➡check out & 寄存行李➡翟道翟市場➡曼谷水門市場➡晚餐@水間街海南雞飯➡泰式按摩➡酒店取行李回程去機場

侯爵府

畀面勳章

玩到好盡啵!勁!

別墅

回覆:kykjenny 的帖子

請問你哋幾號出發?我都係聖誕去,睇下有無機會一齊租車去chocolate ville

大宅

引用:玩到好盡啵!勁!

原帖由 潘高壽 於 15-11-29 發表
玩到好盡啵!勁!
好勁咩?死啦……我仲諗住hea住玩

大宅

引用:請問你哋幾號出發?我都係聖誕去,睇下有無

原帖由 pinkykaip 於 15-11-29 發表
請問你哋幾號出發?我都係聖誕去,睇下有無機會一齊租車去chocolate ville

...
如無意外我係25號入chocolate ville,你呢?

水晶宮

kykjenny 發表於 15-11-29 14:44
聖誕節同c6+2老到泰國旅行6日……初步計劃係咁……各位jm可唔可以幫手睇睇……比d意見我……唔該晒

Day 1: ...
縣崖餐廳記得BOOK縣崖位睇日落...

頌通都要記得BOOK位&7pm前好到!!

大宅

引用:Quote:kykjenny 發表於 15-11-29 14:44 聖

原帖由 pbpk03845784 於 15-11-30 發表
縣崖餐廳記得BOOK縣崖位睇日落...

縣崖餐廳我唔知點book,係咪一定要去到搵酒店幫我打電話book架?同埋要唔要包車去?

頌通我訂好咗,係咪必食咖哩蟹?

唔該晒

水晶宮

kykjenny 發表於 15-11-30 09:53
縣崖餐廳我唔知點book,係咪一定要去到搵酒店幫我打電話book架?同埋要唔要包車去?

頌通我訂好咗,係咪必 ...
縣崖餐廳去到叫hotel幫妳book囉...但唔知會唔會full左 !!

縣崖餐廳喺jomtien嗰邊...book車就好d囉...

頌通咖哩蟹真係好正...陰公都不俗

大宅

引用:Quote:kykjenny 發表於 15-11-30 09:53 縣

原帖由 pbpk03845784 於 15-11-30 發表
縣崖餐廳去到叫hotel幫妳book囉...但唔知會唔會full左 !!

縣崖餐廳喺jomtien嗰邊...book車就好d囉...
等我問下包車去縣崖餐廳幾錢先,我爬文見到d人話如果無崖邊坐可以唔洗去

諗起都想食好肚餓呀

pbpk03845784    發表於 15-11-30 10:59

大宅

回覆 pbpk03845784 的帖子

請問頌通係邊? 點book 位呢? 有否資料?

大宅

引用:回覆 pbpk03845784 的帖子頌通都要記得BOOK

原帖由 Celia0001 於 15-11-30 發表
回覆 pbpk03845784 的帖子

我喺fb search Sornthong Restaurant,跟住send messenger去book咋,佢收到就confirm我個booking

大宅

回覆:kykjenny 的帖子

謝謝!

大宅

引用:Quote:原帖由+Celia0001+於+15-11-30+發表

原帖由 kykjenny 於 15-11-30 發表
我喺fb search Sornthong Restaurant,跟住send messenger去book咋,佢收到就confirm我個booking

...
請問點去頌通? 我喺siam出發

別墅

回覆 kykjenny 的帖子

我地共2位大人,應該會24號晚去CHOCOLATE VILLE, 因為我地25號晚凌晨機回港, 怕25號會較多人去, 難控制時間返酒店拎行李。

大宅

引用:Quote:原帖由 kykjenny 於 15-11-30 發表我

原帖由 w_love_J 於 15-11-30 發表
請問點去頌通? 我喺siam出發
我晏d返去睇下再話你知

大宅

引用:回覆 kykjenny 的帖子我地共2位大人,應該會

原帖由 pinkykaip 於 15-12-01 發表
回覆 kykjenny 的帖子

我地共2位大人,應該會24號晚去CHOCOLATE VILLE, 因為我地25號晚凌晨機回港, 怕25號 ...
你book咗未?

大宅

引用:Quote:原帖由 pinkykaip 於 15-12-01 發表

原帖由 kykjenny 於 15-12-01 發表
你book咗未?
如果未我睇下改唔改到,因為我本身book咗24食頌通,25食chocolate villge

別墅

kykjenny 發表於 15-12-1 11:04
如果未我睇下改唔改到,因為我本身book咗24食頌通,25食chocolate villge
我未BOOK, 如果你可以一齊JOIN車, 我就再去問下價

大宅

引用:Quote:kykjenny 發表於 15-12-1 11:04 如果

原帖由 pinkykaip 於 15-12-01 發表
我未BOOK, 如果你可以一齊JOIN車, 我就再去問下價
好呀好呀,你問咗價錢pm我

大宅

我也想問:請問點去頌通? 我喺siam出發

Thanks

首頁

尾頁

跳至