美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

話說我10月開始失業,咁時間多左,又唔想洗錢,就去搵平野試11月自己係屋企試左lalsy矽針,做左2次,未明顯收細毛孔,但光滑左,可能我凹凸洞好深,我估計要做6次,100蚊套可以做3次。

試左FB smart beauty 團購298 /3次冷凍溶脂做肚腩,我生左2個,118磅,但個肚好鬆,轉介我去旺角一間美美容中心,雖然有叫我買其他療程,但唔死纏,做完走人,冇中伏。
另一間左都係FB團購格xx, 998/6次,今次做大小腿,勁硬賣,下星期去第3次,即係仲要交手4次~XXDDDD

黎緊團購左groupon asia 一間買左6次淋巴纖腿+水光保濕 428蚊/6次 同另一個淋巴按摩搣脂3D胸部轉移療程3次298蚊

6次瘦腿果間約左9號去試,另一個豐胸未約,試完上黎分享

其實我想搵一間瘦腿,象腿我已經試過好多間同好多錢,如果淋巴排毒有用應該考慮有一間暫時最平998一次半身40分鐘

男爵府

育兒性格勳章

引用:話說我10月開始失業,咁時間多左,又唔想洗錢

原帖由 jas602 於 15-12-01 發表
話說我10月開始失業,咁時間多左,又唔想洗錢,就去搵平野試11月自己係屋企試左lalsy矽針,做左2次,未明顯收細 ...

禁止訪問

引用:話說我10月開始失業,咁時間多左,又唔想洗錢

大宅

我覺得走得甩好有成功感呀~我以前做sales&marketing,我把口唔弱

不過其實只要冇錢同卡係身,好易控制自己

伯爵府

回覆:周圍試團購試做

勁!

大宅

其實我覺得冷凍熔脂唔係唔得,係要長期做,一星期一次,起碼做廿次先得個肚,一千蚊次咁計,2萬幾,微針1380/次,做一次個肚已經提升左,咁冷凍就舒服就咁訓係度咩都唔使理又唔痛,但慢同貴,微針超痛,但快,相對做4次應該已經收緊哂,咁平好多,但我會自己試矽針,睇下肚紋會唔改有改善,得就仲平

大宅

回覆:jas602 的帖子

矽針100元套邊道買

大宅

一套2支,我係尖沙咀做甲個女仔度買,佢有賣護膚品,不過我冇事其他,見佢賣矽針咁平,我買左6套,面,心口同肚慢慢用

大宅

BK Milk勳章

好勇

子爵府

好勁, 雖然我個人好企硬, 因為心軟衰硬, 但係我都好怕sale.

子爵府

回覆 jas602 的帖子

你好勁, 唔會比佢地SALES到...
我都有JOIN團購..不過係脫毛..佢無比CHEAP機我做,所以暫時都有效..
同事JOIN左去斑..係平..但做既分鐘都少左一半...即正價做10分鐘..依家得5分鐘..

大宅

好勁

禁止訪問

男爵府

我就唔會咁做啦,冇錢咪唔做囉,費事被人去鵝頸橋打小人自己都做過sales,將心俾幾

大宅

明買明賣, 我又唔覺要俾人打小人~

大宅

反而我想講下冷凍
一間做肚雖然話唔岩我做,但照做肚照叫我買收肚冷凍千幾蚊一次
另一間第一次做大小腿,一做就邊放棄小腿,因為太實了, 改叫我做淋巴排毒,即係話冷凍係岩肥得黎冇運動開,或者岩岩生完,我曾經高運動停左的就唔岩
咁即場試做下半身580,又好似得,正價980半身。
咁減肥計劃轉方向,由排毒同按摩開始。
又試下拔罐,一直都想試,我緊係上團購搵,有幾間,我簡左信和果間,星期五試,睇下點先,
修小腿好似冇行咁

大宅

今日我去謝斐道近銅鑼灣一間團購4百幾蚊有6次淋巴排毒按面同小腿,面就間間差唔多手勢,小腿戲玉,就咁按邊會瘦,緊係問磁义,300蚊30分鐘,另一間980半身30分鐘,試做亞姐好落力,瘀哂
而家300/part,小腿一個位置,大腿一個位置,全程60分鐘先600蚊,平左300幾蚊
今次呢間係細啲,得兩三間房,但平過旺角兩間喎, HARD SELL

大宅

尋日去信和上試中式
一入去完全羅湖 feel ,做薰蒸40分鐘,冇咩特別,中途有位經理入黎話3次轉一次去換其他野唔使加錢,咁我試熱石,唔事由自可,超正,仲好舒服,做全身30分鐘,之後拔罐,起身出去傾幾句,個人覺得熱石按摩超正,價錢同平果間磁义差不多,但熱石係全身,尋晚超好訓。

大宅

引用:尋日去信和上試中式一入去完全羅湖+feel+,

原帖由 jas602 於 15-12-12 發表
尋日去信和上試中式
一入去完全羅湖 feel ,做薰蒸40分鐘,冇咩特別,中途有位經理入黎話3次轉一次去換其他 ...
我都好鍾意做熱石㗎,特別依家天氣凍凍地仲正。
可否俾條link我?thx

大宅

http://beecrazy.hk/deals/194433

首頁

尾頁

跳至