自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

話說,尋日去左高登地鋪換mon,咁我只係爆左玻璃,液晶係唔需要換嘅,點知拎機果時個mon有個我從未見過嘅app嘅印!佢係咪想偷天換日,換左個液晶賣俾其他客?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

up

大宅

回覆:JASMINE911 的帖子

多啲鋪頭資料等大家清晰啲邊間鋪咁衰

男爵府

開心吸收勳章 我的育兒心得勳章

大宅

回覆:請廣傳!深水埗整mon嘅請小心!

其實我聽過好多鋪會換玻璃 幫你換埋液晶,塊液晶聽講值一千蚊架!我最近都爆玻璃,去左間可以即場換玻璃既鋪換,等左十分鐘就搞掂

大宅

不我吾明咩係見到個從未見過既app既印?吾明

大宅

我吾係打手,不過整得快靚正,我自己整完滿意,佢話包一年保養,雖然吾知保養有咩用,碎左都要另比錢再整我諗,但感覺好似有保證d 咁。可以即場等佢整,我等左十幾分鐘就拎得返,純分享比其他爆玻璃既JM

別墅

回覆 ms.eva 的帖子

地產右邊入,影印鋪對面,同佢講話好似換錯左,佢耳都紅哂,好彩最後都換得返,我果個液晶本來有條淺到要white screen仔細睇/bluelight filter睇多左先會覺嘅印點解可以咁cheap,係我爸爸幫我拎去佢地到嘅,佢地係咪見我爸爸年紀大覺得佢會睇唔到?

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

子爵府

回覆:JASMINE911 的帖子

吾出奇,佢換左你啲野都未必知

禁止訪問

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

換mon好快, 等十幾20分鐘就攞得, 朋友係係店度等, 整完即攞。

大宅

我之前攞部4s去換液晶,問佐話一定係原裝,450 ok。點知整佐出黎d色好奇怪,好大顆粒即係個像數嚴重低佐,我問點解會係咁?係咪要調個分辨率?距一句就串我,靚女,收你450點俾到原裝液晶你呀,我話唔好意思我都唔知原裝要幾錢,我只係問到你話係原裝我咪整咯液晶,而且4s個model好舊啦 咁我係唔識識呀嘛

公爵府

所以整電話一定要揾間可以當面維修既。

別墅

回覆 gabbymak 的帖子

邊間嚟架?而家啲黑店真係多,佢仲叫我放低一個鐘整,不過就算睇住佢整都唔知自己睇唔睇得出佢有冇偷龍轉鳳。真係好恐怖囉,咁同人地去整容比人偷左個腎去賣有咩分別

別墅

回覆:Manmary 的帖子

想問地址同價錢,唔該曬

子爵府

引用:我吾係打手,不過整得快靚正,我自己整完滿

原帖由 Manmary 於 15-12-14 發表
我吾係打手,不過整得快靚正,我自己整完滿意,佢話包一年保養,雖然吾知保養有咩用,碎左都要另比錢再整我 ...
地址同舖名?thx

子爵府

我吾係打手,不過整得快靚正,我自己整完滿意,佢話包一年保養,雖然吾知保養有咩用,碎左都要另比錢再整我 ...
Where?

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

有無contact呀?請pm呀,thanks

男爵府

回覆:Manmary 的帖子

pls pm thx

首頁

尾頁

跳至