自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

如果你知道某名校女教師係狐狸精,你會唔會有衝動爆佢出嚟?

珍珠宮

回覆:見到隔離鋪講開小三鄰居,如果係教師呢……

如果真的是小3,我會爆比識嘅C9知

子爵府

爆俾學校知

伯爵府

唔會,自己知就算。

natjosejim    發表於 15-12-25 08:44

禁止訪問

禁止訪問

翡翠宮

為人師表,做埋d咁嘅嘢!

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

紙包唔住火,如果搞的是「家長」直接 call 校長

子爵府

讀書時,隔離校朋友話小息時,見過大婆鏟上教員室摑狐狸

伯爵府

我識有教師做小三,仲係主任級。我無出聲,無爆

侯爵府

引用:去呢間學校的secrets facebook 爆

原帖由 victoriaqueen 於 15-12-24 發表
去呢間學校的secrets facebook 爆

係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:方麗娟 的帖子

衝動一定有啦!但其實爆左又如何,我識得一個人人知佢勾人老公,佢學校都肯定知,到最後佢學校仍然請佢返去教聖經,好多教會學校都唔理架啦!

眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

水晶宮

我反而聽過一個男教師搞人老婆,個女人係學生家長

公爵府

其實真係唔會理囉。老實講,假如我有親姊妹做人第三者,我都理唔到,何況外人。

如要爆,爆埋個男人吖唔該,一隻手掌拍唔響。冇賤男,狐狸都冇得獻媚啦!

珍珠宮

BK Milk勳章

引用:我反而聽過一個男教師搞人老婆,個女人係學

原帖由 ac917 於 15-12-24 發表
我反而聽過一個男教師搞人老婆,個女人係學生家長
呢個case 好爆

子爵府

畀面勳章

引用:讀書時,隔離校朋友話小息時,見過大婆鏟上

原帖由 漱口水 於 15-12-24 發表
讀書時,隔離校朋友話小息時,見過大婆鏟上教員室摑狐狸
我有fd話俾我知,試過帶大婆去學校摷2奶,因為2奶大左肚,之後嘈得好緊要,好似係大婆郁手,令到2奶流產。

個大婆仲要癲到去校務截度搶咪,大大聲話:你地有個老師叫:xxx,搶人老公仲要大埋肚。你地一個二個好自為之。

zoekayan    發表於 15-12-25 08:38
tssy    發表於 15-12-25 00:02

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 ac917 於 15-12-24 發表我反

原帖由 in.carry 於 15-12-24 發表
呢個case 好爆
我都識一個咁嘅男性朋友(而家不屑同佢做朋友了),新界區幼稚園,同個家長上埋床
佢有個離咗婚嘅「老婆」……即係簽咗紙但又住埋一齊,有夫妻之實,雙方家人唔知佢離咗婚。

侯爵府

我知道一位社工係小三

珍珠宮

引用:如果你知道某名校女教師係狐狸精,你會唔會

原帖由 方麗娟 於 15-12-24 發表
如果你知道某名校女教師係狐狸精,你會唔會有衝動爆佢出嚟?
其實我唔會向佢學校爆料,學校若無其事由自可,如果搞到佢份工都冇埋,費事個男人仲同情佢!諗住忍唔到最多喺度講下,又怕演變成什麼網絡欺凌有口難言

用戶要求終止服務

方麗娟 發表於 15-12-24 23:09
都識一個咁嘅男性朋友(而家不屑同佢做朋友了),新界區幼稚園,同個家長上埋床
佢有個離咗婚嘅「老 ...
我都有這樣的朋友(女士來的)

但我因為佢同人夫上床而不屑跟她做朋友( 唔等同我認為此行為岩)

我只跟她說過多幾個月你會淡忘此人...

大千世界...好多事情,不是一發現它是黑..你會作出舊有(或叫正路) 反應.
正如我絕不"踢爆" 別人偷食....可能有人跟本裝作唔知/各自精彩/已有部署/跟本接受<--例如: 周胃吻接受危震

最後, 我唔係挑戰/ 否定你...只是分享想法罷了.

希望你別介意啊!

首頁

尾頁

跳至