單親天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

deleted

珍珠宮

good呀,搞上樓bbq+drink ??

別墅

回覆 HealthyMan 的帖子

報到

別墅

回覆 Macusmama 的帖子

上樓bbq+drink ??
建議在那天?在那裡?收費多少?

大宅

育兒性格勳章

燒烤好啊

別墅

回覆 daisy999 的帖子

你都咁夜未訓? 要定日子及地點

珍珠宮

HealthyMan 發表於 16-1-7 01:25
回覆 Macusmama 的帖子

上樓bbq+drink ??
不如你搞啦:地點如下,有DRINK+BBQ,OK喎..

地區
尖沙咀

地址
漆咸道南11-15號余仁生中心3樓

電話
69058501 Whatsapp

容納人數
70人

設施
戶外BBQ,卡拉OK, 標機

[p=19, null, left]尖沙咀區最大戶外露台BBQ場~!!!!
逢星期五六及公眾假期前夕,10 人以上訂位,可獲贈海鮮拼盤!
平日 35 人已可包全場!

BBQ 任飲任食 7 小時 收費如下:

星期日至四

星期五六及假期前夕

男$330 / 女$270

男$380 / 女$320

[p=19, null, left]BBQ 提供之食物包括: 各式丸類 (墨魚丸、芝心丸、牛丸、貢丸)、紅腸、細芝士腸、牛扒、豬扒、雞扒、雞翼、腸仔、中蝦(每人一隻)、方包、金菇等。特別加推兩大皇牌美食:豬展骨+羊架!!!!

淨飲收費如下:

星期日至四

星期五六及假期前夕

男$250 / 女$150

男$300 / 女$200

[p=19, null, left]
Summer BBQ Bar 位於尖沙咀余仁生中心3 樓,室內連戶外露台面積佔地約2200呎,足夠容納70人。無敵大露台面對開揚景致,適逢特別節日更可飽覽璀璨煙花匯演,是區內難得的節日聚腳地

店內的木地板配上白色的座椅和桌子,特別的擺設裝潢,賦予酒吧獨特的個性。旁邊設有一個小平台,可容納20人作小型派對,此外,設有K-net 卡拉OK系統,不論本地或外地流行歌,都能極速為你搜羅,而多部的 LCD 電視、優質的音響設備及電子飛鏢機等,從各方面打造出一個理想的派對場地立即查詢

戶外的露台設有 多個燒烤爐,可供多人同時使用,露天的區域都有帳篷遮擋,使BBQ聚會不致受天雨影響。Summer BBQ Bar讓你飽覽尖東一帶夜景,確實是體驗大都會夜生活的大好機會。立即查詢

男爵府

回覆:農曆新年可以去邊

男爵府

小欖燒烤場都好唔錯, 周末、周日好似係130蚊位無限時段任燒.
嗰度有個空地可以俾小朋友盡情玩.
啲食物都唔錯既.
暑假.....咁就過咗一半啦.

別墅

這個較好

別墅

回覆 HealthyMan 的帖子

搞D大人, 細路/青少年都可以好的地方就好

珍珠宮

野外BBQ...因我SUGGEST的是大人GATHERING

子爵府

引用:小欖燒烤場都好唔錯, 周末、周日好似係130

原帖由 維豬豬 於 16-01-09 發表
小欖燒烤場都好唔錯, 周末、周日好似係130蚊位無限時段任燒.
嗰度有個空地可以俾小朋友盡情玩.
啲食物都唔 ...
呢個幾好

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

原來呢度甘正,有的甘樣節目,要多入來,以上係好主意,但會唔會貴左的呢?

別墅

回覆 20150618bb 的帖子

如果自已搞, 可能70元就可以, 我問下朋友會所平台可能可以BBQ

別墅

出郊野公園, 要霸爐及安排買野食, 大家不太熟, 就較麻煩

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:農曆新年可以去邊

其實大家互不相識,第一次攪活動最好唔好攪預先收錢或去啲地方要俾訂,因到時有人甩底,有人收咗錢唔見咗就會好麻煩,可以先去啲計人頭任燒既地方,大家可以約好邊既,咩時間,大約預咗人數,咁可以簡單啲,到時只要有個方法相認就可以。
以前見有人攪活動,講時就個個都話去,但到時真係出現既可能得幾個,如果要book場或自備食物就會失預算,另外係公開既場合見點都好啲,希望大家可以成功,玩得開心啲

別墅

HealthyMan 發表於 16-1-12 20:03
出郊野公園, 要霸爐及安排買野食, 大家不太熟, 就較麻煩

我記得有D地方 (好似係淺水灣), book後, 就己經會包埋爐同燒考包架啦, 但唔記得幾$

別墅

HealthyMan 發表於 16-1-12 19:58
回覆 20150618bb 的帖子

如果自已搞, 可能70元就可以, 我問下朋友會所平台可能可以BBQ
Good idea呀, 不過係邊架?

別墅

引用:其實大家互不相識,第一次攪活動最好唔好攪

原帖由 Lovely媽咪 於 16-01-12 發表
其實大家互不相識,第一次攪活動最好唔好攪預先收錢或去啲地方要俾訂,因到時有人甩底,有人收咗錢唔見咗就 ...
認同

首頁

尾頁

跳至