親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

有無人有可以幫手book房,因為剩返好少,怕等唔到3月開放6月

02/24 Update:已解決,搵到FD幫我BOOK左東橫INN喇

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

lokyan0901 發表於 16-2-23 14:43
有無人有可以幫手book房,因為剩返好少,怕等唔到3月開放6月

請參考這個

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17216462

似乎難 D 啦,因為有登記信用卡資料,如果代訂 但當事人 No show, 會員要負責的」

侯爵府

shinku 發表於 16-2-23 14:45
請參考這個

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17216462
希望有人可以真係幫下手,我明白NO SHOW係要負責,但我既然真係想搵平酒店就真係唔會唔見人>~<
我宜家暫時只可以係其他酒店度HOLD左個3日,但價錢分別係12000,11000,10000各一晚,加埋可以BOOK多晚東橫INN喇

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

lokyan0901 發表於 16-2-23 15:06
希望有人可以真係幫下手,我明白NO SHOW係要負責,但我既然真係想搵平酒店就真係唔會唔見人>~<
我宜家暫時只 ...
你幾時,住邊到,幾多人?不如試下幫你搵有無其他好酒店仲實際??

侯爵府

引用:Quote:lokyan0901 發表於 16-2-23 15:06 希

原帖由 shinku 於 16-02-23 發表
你幾時,住邊到,幾多人?不如試下幫你搵有無其他好酒店仲實際??
住博多,6月11,13,15,
2人,吸煙房

最好係博多車站,紙園,中洲,天神車站附近都ok

我宜家6月11book左route-inn $889
14,15 book左sunlife hotel 2.3 $687,$756

大宅

都好平啦!

伯爵府

引用:Quote:原帖由 shinku 於 16-02-23 發表你幾

原帖由 lokyan0901 於 16-02-23 發表
2人,吸煙房
係咪一定要吸煙房?我見6月11-15日,都有5萬円左右嘅房

水晶宮

回覆:求救,東橫inn會員

等三月咪可以自己book羅。

侯爵府

hennyyoyo 發表於 16-2-23 16:16
係咪一定要吸煙房?我見6月11-15日,都有5萬円左右嘅房
係要吸煙,同埋我GE日子唔係11-15,係11,13,15,中間2日係去第2度

侯爵府

diong 發表於 16-2-23 16:29
等三月咪可以自己book羅。
仲有8日...宜家睇落好忟水,到時可能已經FULL哂...><"

侯爵府

moniquechoy 發表於 16-2-23 16:15
都好平啦!
東橫INN可以~日元8000/晚,=~HK$560

男爵府

引用:Quote:diong+發表於+16-2-23+16:29+等三月

仲有8日...宜家睇落好忟水,到時可能已經FULL哂...>
3個月前係計你入住嗰日,你分3日住,便要分開3日訂房。

水晶宮

引用:Quote:diong 發表於 16-2-23 16:29 等三月

仲有8日...宜家睇落好忟水,到時可能已經FULL哂...>
機會係留比有準備的人,一到晚上11點就即訂啦。

伯爵府

回覆:求救,東橫inn會員

單跳日期住,係因為Book咗温泉?咁日日轉酒店都好煩

侯爵府

引用:單跳日期住,係因為Book咗温泉

原帖由 hennyyoyo 於 16-02-23 發表
單跳日期住,係因為Book咗温泉?咁日日轉酒店都好煩
中!日一日去長崎,一日去湯布院

珍珠宮

lokyan0901 發表於 16-2-23 16:04
2人,吸煙房

其實你呢個價己經非常OK,我睇過,其實你呢幾日東橫 inn 都唔平,
6月11日非會員都要10,260円

你上面訂個D係 twin room 定係乜野 room?

大宅

集中揾吓有冇朋友係會員幫你啦,陌生人真係要take risk㗎!應該冇乜人肯!
你今日見到仲有房算好彩,有D日子,就算是會員都要6個月前當晚10:59分坐定電腦面前同其他會員鬥快!
如果到時真是滿了,惟有隨時隨地上上網執死雞,唔係完全冇機會!我試過執吓執吓就執齊,當然,想平就要make effort.

珍珠宮

lokyan0901 發表於 16-2-23 16:04
2人,吸煙房

6月11日係星期六選擇唔多,但我去 jalan 打6月13日,even 8000 日元樓下 twin room 都仲有15 個選擇架喎?

同埋,東橫係平,但又唔係真係平好多,
而且房細,早餐你要預左無得食,
我黎緊去九州,
有一兩晚我都寧願比多百幾蚊住間大DD既都唔住東橫,
因為個幾日係最後幾日 stay 日本,
我怕地方太細無地方 pack 野

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆:shinku 的帖子

借post一問,我妹已幫我訂了東横inn房間,我(非會員)是否需要帶埋妹妹張會員証去入住?
另我會到時申請做會員。

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

公爵府

引用:借post一問,我妹已幫我訂了東横inn房間,

原帖由 wawaliluk 於 16-02-23 發表
借post一問,我妹已幫我訂了東横inn房間,我(非會員)是否需要帶埋妹妹張會員証去入住?
另我會到時申請做會 ...
唔駛。去到做會員就即時有優惠。

首頁

尾頁

跳至