潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有有Jm 教路,或者有相熟sa介紹

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:求教點先可以係shop買到Constance,出面太貴仲勁檐心係假

我都想知

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆:求教點先可以係shop買到Constance,出面太貴仲勁檐心係假

前排我cousin話入去買條twilly,個 sa問佢有冇興趣,佢睇完買左。
佢話同個sa第一次買野咋。

侯爵府

牛年勳章

引用:前排我cousin話入去買條twilly,個 sa問佢有

原帖由 我愛Corina 於 16-04-12 發表
前排我cousin話入去買條twilly,個 sa問佢有冇興趣,佢睇完買左。

...
邊間咁好?

大宅

我愛Corina 發表於 16-4-12 06:34

...
邊間呀?

大宅

出面賣緊幾多

公爵府

引用:前排我cousin話入去買條twilly,個 sa問佢有

...
犀利
唔使自己開口問, 反而係SA主動問walk in客有冇興趣

子爵府

引用:有有Jm+教路,或者有相熟sa介紹

原帖由 Ching2327 於 16-04-11 發表
有有Jm 教路,或者有相熟sa介紹
同有信譽reseller買,假就吾驚,不過貴少少一定

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+我愛Corina+於+16-04-12+發表

原帖由 snoopypy 於 16-04-12 發表
犀利
唔使自己開口問, 反而係SA主動問walk in客有冇興趣:uw ...
我表姐勁想要Kelly,所以有問有冇kelly,但個sa話好難,但有個c

公爵府

引用:Quote:原帖由 snoopypy 於 16-04-12 發表犀

我表姐勁想要Kelly,所以有問有冇kelly,但個sa話好難,但有個c
請問係邊個城市嘅H呢
竟然K罕有過C, 我都想去碰下運氣

侯爵府

我個人覺得香港買C係撞彩, 尤其mini C, 失驚無神SA會打俾你話今日返個咩色, 要唔要睇下, 仲覺得好似唔計quota 咁.
同埋見過呢度JM 話廣東道WALK IN 買到C.
反而 Kelly 要留, SA會通知你大約幾時返同咩色, 唔會突然CALL你返袋.

男爵府

我愛Corina 發表 16-4-12 11:55
真係好罕見。真係要分享下啦!

禁止訪問

公爵府

引用:我個人覺得香港買C係撞彩, 尤其mini C, 失

原帖由 maggiejane 於 16-04-12 發表
我個人覺得香港買C係撞彩, 尤其mini C, 失驚無神SA會打俾你話今日返個咩色, 要唔要睇下, 仲覺得好似唔計quo ...
係囉, 即係有貨都會call咗熟客先

禁止訪問

公爵府

引用:前排我cousin話入去買條twilly,個+sa問佢有

...
I Hong Kong? Which shop?

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由+我愛Corina+於+16-04-12+發表

請問係邊個城市嘅H呢
竟然K罕有過C, 我都想去碰下運氣
香港呀,咁方便真係要去碰下呀。我見你地咁surprise (我唔知c 咁難買),我訓醒即打比我表姐問佢過程。

話說佢3月中既星期三(咁突然問佢,佢唔記得幾號,我照佢講黎寫出黎,睇返月曆係3月16日),下午兩點幾,佢剪完頭髮落去廣東道行下,打算買兩條twilly, 當時佢仲排左半個鐘入去,入到去同個sa 講想要一對twilly,(咁有講下想要b or k,打算碰下運氣)咁sa就幫佢check,但check 電腦話得返一條,咁個sa就話去double check (佢第一次deal with this sa, her name start with A),咁表姐自己睇下野,個c擺係個櫃到,佢當時無留意個c 架,之後個sa返黎,問佢對個c有冇興趣?話好難買又好hit ga, 當佢無即刻動心,因佢一心下個 target 係k, 如果有 b都會要。咁佢揹個c 上身覺得ok,又比sa 講到咁,佢就要左,個袋係銀扣 mini 8U $58800 ..

各位唔信既jm,可以去廣東道問下係咪前排賣左個c ,有晒時間日期colour code, 一講佢地會知啦

報完畢。

mamaho_90    發表於 16-4-15 09:29

瑪瑙宮

原帖由 Vivis 於 16-04-12 發表
I Hong Kong? Which shop?
See #17

瑪瑙宮

引用:Quote:我愛Corina+發表+16-4-12+11:55+我表

原帖由 mimi616 於 16-04-12 發表
真係好罕見。真係要分享下啦!
See #17

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由+maggiejane+於+16-04-12+發表

係囉, 即係有貨都會call咗熟客先
佢話原本係有留比客,但個客話唔要,就馬上擺出櫃賣。
見你地咁講,佢真係super lucky

首頁

尾頁

跳至