美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

今年又嚟訂套裝,我直接上咗佢地15/f新counter新裝潢環境好舒服,人少少ba都好好禮貌
今年真係忍不住訂咗幾套 不過要係21/5/2016先攞貨
一直感覺太貴的黑色係列future sulotion 我要入手了
訂咗各兩套 $2500 night cream及一套$1200 eye cream
Ba話咁訂最抵

送兩套$2500套裝+2支5.6ml 緊緻精華
一套$1200套裝+1粒2.5ml眼霜
滿$4000額外再送一套3件旅行套裝
滿$6000又送一次treatment 價值$880
另外仲有其他set都好抵
Future sulotion$2500+送多5.6ml緊緻精華

Future sulotion$2030+送多2.5ml眼霜

Future sulotion$1200+送多2.5ml 眼霜

Future sulotion$4000額外送

Vital perfection 80ml 美白精華$1800+送多10ml 美白精華

Vital perfection 滿$1070 +送多10ml 美白精華

Vital perfection滿$4500都有treatment 送價值$580

White Lucent $1020 美白精華50ml+送多1粒5ml眼霜

leungtai22    發表於 16-4-21 17:32

大宅

回覆:Eunicelys 的帖子

我去年都買左4千幾蚊fs.仲有好多嘢送!不過fs對我完全冇用!今年不會再買資生堂啲嘢!

男爵府

引用:今年又嚟訂套裝,我直接上咗佢地15/f新coun

原帖由 Eunicelys 於 16-04-18 發表

今年又嚟訂套裝,我直接上咗佢地15/f新counter新裝潢環境 ...
好吸引喎,但夏天用到fs 嗎?

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

回覆:05/2016 shiseido Sogo thankful week

I 大蚊豬   

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆:05-2016 shiseido Sogo thankful week

大宅

回覆:05-2016 shiseido Sogo thankful week

勁呀

禁止訪問

大宅

2024年龍年勳章

回覆:05/2016 shiseido Sogo thankful week

我仲有好多存貨, 呢一年都唔使買了。

男爵府

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

到底邊套係送?

男爵府

係,我samples仲有好多基本softener, foam, 但要用嘅cream and serum 又要買喇

男爵府

免疫力?

大宅

咁快又到 Thank you week

大宅

用唔用得sogo coupon,我有幾張係手,想用埋佢

大宅

知唔知一田VIP DAY會唔會都咁多嘢送呀?

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章

引用:今年又嚟訂套裝,我直接上咗佢地15/f新coun

原帖由 Eunicelys 於 16-04-18 發表

今年又嚟訂套裝,我直接上咗佢地15/f新counter新裝潢環境 ...

禁止訪問

引用:用唔用得sogo+coupon,我有幾張係手,想用

禁止訪問

複式洋房

好燒丫~不過11月先買左4set仲有2set未用~~今次vital perfection送多左MASK抵過上年~

大宅

會做到幾時?

首頁
12345...6

尾頁

跳至