自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

西環近士美菲路, 幸x 童裝
當日我見到減價, 帶左 e生女去買,個老闆娘(老), 不是後生那個, 問我e生女幾多歲, 我說九歲, 他比左碼我, 跟住開始說衰野, 你e生女好大隻, 應該要穿大一碼, 當時我e生女都有少少唔開心跟住比錢的時間, 她再走埋來說, 你 e 生女係食咩大架, 點解可以那麼大隻,,又叫小朋友唔好食太多野, 又說,你看我個女身形幾好, 你再食那麼多野, 你會變肥婆,當時我e生女己經開始想cry,個女人仲唔停口再說.

足足提左幾次,你好大隻,

當時我好嬲打算比完錢就走,無check到見衫有dirty,
回到家, 我打開件衫, 發現在黑色一達野, 於是第二日, 帶番件衫回去叫他換第二件,
他唔肯, 說係我自己問題, 無check,,,,,,

我很唔開心, 又當買左個教訓, 以後一定唔會再在他們度買野,,,,,差service,仲要說個小朋友好大隻, 又叫小朋友唔好食太多野, 又說,你看我個女身形幾好, 你再食那麼多野, 你會變肥婆,

男爵府

其實我E生女,DADDY係外國人, 所以比較高大, 但你點可以在小朋友面前說他大隻, 又說他第二時會係肥婆呢,

你個女細細粒粒一定好嗎???好多街坊說她個女好多野, 唔通我又在你面前說???

禁止訪問

回覆:西環童裝 - 幸x 減價, 但貨品有問題不肯退換, 大家小心

大宅

回覆:西環童裝 - 幸x 減價, 但貨品有問題不肯退換, 大家小心

點解咁都仲同佢買?應該擺低件貨即刻走人,咁樣話人都有既,小朋友一定好唔開心

子爵府

比我睇多兩件要佢拎,拎完話唔啱,再串返佢兩句,放低唔買走人!!

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

應該share係fb既西環group,等多d街坊知道麻!

男爵府

引用:應該share係fb既西環group,等多d街坊知道麻

原帖由 fredc9 於 16-04-21 發表
應該share係fb既西環group,等多d街坊知道麻!
Agree

男爵府

間野好少人幫襯!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

回覆 christywong111 的帖子

你仲幫襯佢?放底走人呀嘛

珍珠宮

呢間野老闆娘喺好口臭,所以無幫襯!

男爵府

回覆:talktime 的帖子

where i can share? 間野聲稱好多人買。唔休做。

男爵府

引用:點解咁都仲同佢買?應該擺低件貨即刻走人,

原帖由 Turino 於 16-04-21 發表
點解咁都仲同佢買?應該擺低件貨即刻走人,咁樣話人都有既,小朋友一定好唔開心

...
因為我心想小朋友已经唔開心。買左件衫会開心番。点知个老女人。。。小朋友當時好唔開心。个老女人仲追住問。你食大架。点解那麼大隻

別墅

回覆:christywong111 的帖子

呢間野不嬲唔掂,成日都拍烏英架啦,個後生d嘅女sales都好衰架,好似入去睇完一定要買咁,唔買就黑面

子爵府

引用:西環近士美菲路, 幸x 童裝當日我見到減價,

原帖由 christywong111 於 16-04-21 發表
西環近士美菲路, 幸x 童裝
當日我見到減價, 帶左 e生女去買,個老闆娘(老), 不是後生那個, 問我e生女幾多歲, ...
近邊到㗎?

象牙宮

近邊到

複式洋房

961123 發表於 16-4-21 18:39
近邊到

應該石塘咀市政街市斜對面,後生那個女的頗寸

男爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章

差的服務

子爵府

口臭你仲肯俾錢佢賺

男爵府

引用:近邊到

原帖由 961123 於 16-04-21 發表
近邊到
石塘x 圖書館对面

男爵府

引用:呢間野不嬲唔掂,成日都拍烏英架啦,個後生

原帖由 aliceyu98 於 16-04-21 發表
呢間野不嬲唔掂,成日都拍烏英架啦,個後生d嘅女sales都好衰架,好似入去睇完一定要買咁,唔買就黑面

...
後生那个唔係sales 。係老女人个女。但都超寸

首頁

尾頁

跳至