美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

呢間野係fb評分好高,唔好中伏!開頭想整直髮佢話$980,無附加費,之後問佢加染色幾錢,佢用voice msg覆「千零蚊」我重覆聽好多次都係千零蚊,我又係蠢,去到又無問清楚,諗住預盡佢千五蚊啦,點知佢咁計囉:980+200(洗剪吹,我心諗,整負離子可以唔洗洗頭?正常都會剪埋囉,我整過咁多間未試過係要另收洗剪吹錢囉)+680(咩有機染髮,我出面自染都好過佢啦)加加埋埋$1860,原來係千到尾唔係千零蚊如果整得靚整得好,呢個價我都心甘命抵,比人語言藝術衰自己蠢呃完,啲直髮整完仲衰過我去整$5百蚊一次既負離子,第一日返到屋企頭都未洗就鬈返,我啲頭髮天生鬈,好啦,fb msg同佢講話我個頭未洗都已經貢起哂,佢可以覆我一句「hi」咁樣囉,佢咁樣即係唔會幫我補電,(唔係馮旨要佢補電,但唔係態度即刻差到咁囉,之前幫襯過間,1000蚊,都係fb搵,同佢講唔直,即刻好好好態度同我講話會幫我補電返,仲同我講唔好意思)即刻係佢fb評1分咋,但我咩都無講過。到洗完頭同無整過直無分別⋯⋯鬈返哂,嬲嬲地,佢fb可以block佐我留言同埋block埋我啲信息,男人老狗cheap到咁囉,方丈真係好小氣仲話好出名髮型師,祝你快啲收檔咁樣呃人,呢個直髮仲話孕婦都做得,可能係既,但效果如何自己諗諗
技術幾好都無用,誠信有問題,況且真係整得好差

大宅

fb 實在太多呃人的招數!

大宅

回覆樓主:

我之前做過另一間都係唔直,我懷疑個啲係焗油膏,因查上頭個時唔同平時負離子啲味……

珊瑚宮

呢度好多人搵食啦,所以一定要問清楚

大宅

禁止訪問

大宅

Help u push !
呢到都好多打手 下次小心揀了

子爵府

之前係fb有間staxx 整巴西焗油,標榜可以令頭髮起死回生,不成功原錢奉還!整完洗完頭個頭仲鞋過未整,同個師傅講佢好好叫我上去再整過,點知整完到返屋企洗完頭一様鞋到死,再同個師傅講,呢次我就同佢講退$,佢叫我再上去比佢睇,今次佢個partner出面,仲話有少少改善就已經叫有效跟著又係咁話我唔知你之前d髪質係點,總之有少少改善已經係有效最後發現原來佢比錯枝pre-clean 洗頭水我返屋企洗基本上一洗就洗走曬d treatment所以我個頭鞋到好似草咁!最後我堅持唔比佢再整,因為佢個partber堅持係我髪質問題,但求耍走我就算

sushiroll    發表於 18-12-1 00:17

禁止訪問

最關心BB問題熱投勳章

別墅

Changing 發表於 16-5-21 15:53
呢間野係fb評分好高,唔好中伏!開頭想整直髮佢話$980,無附加費,之後問佢加染色幾錢,佢用voice msg覆「 ...

剩係一星d人會當你假評分架!打埋經歷上去嘛! 最憎冇實力又冇service既店 比錢買難受啊!

大宅

呢間野係fb評分好高,唔好中伏!開頭想整直髮佢話$980,無附加費,之後問佢加染色幾錢,佢用voice msg覆「 ...

我都中伏,洗頭加$300添,當日做完都唔直,我當場出聲。點知佢話我個頭已經比我未做前好好多,我頂。回家後我WhatsApp 佢,居然冇諗過follow up,又話等佢諗諗點攪,又話叫我等一個月先………總之,大家唔好再去,比成$1300,得個吉
8/10/07 - 8.6 kg

複式洋房

幫手推

別墅

kambobo2003 發表於 16-8-26 20:56
我都中伏,洗頭加$300添,當日做完都唔直,我當場出聲。點知佢話我個頭已經比我未做前好好多,我頂:unknow ...

噢⋯⋯如果你早啲睇到我咁講就好了

別墅

我整完個咁貴又無料既頭我到3個月後今時今日仲係好唔開心順帶一提呢條友話佢係親子王國做宣傳,因為佢啲product孕婦都用得,希望唔好再有人中伏喇

大宅

Changing 發表於 16-8-26 21:34
我整完個咁貴又無料既頭我到3個月後今時今日仲係好唔開心順帶一提呢條友話佢係親子王國做宣傳,因為 ...

收3舊洗頭剪髮,但只係求其剪幾下,離晒譜,奇怪佢個fb 好似好多賓姐問嘢

別墅

kambobo2003 發表於 16-8-26 21:59
收3舊洗頭剪髮,但只係求其剪幾下,離晒譜,奇怪佢個fb 好似好多賓姐問嘢
...

睇黎佢收費不一,佢收我剪髮200,我都係求其剪佐幾下咋,臨尾佢真係幾求其下,開頭扮哂pro,講到啲product其他salon係一定唔夠佢好

大宅

真係黑店喎,幫推!

大宅

回覆樓主:

但我去果日又超多人去喎

珍珠宮

Fb評價你都信?

複式洋房

Changing 發表於 16-8-26 21:34
我整完個咁貴又無料既頭我到3個月後今時今日仲係好唔開心順帶一提呢條友話佢係親子王國做宣傳,因為 ...
咁要幫推, 比多d JM 知, 唔好做水魚.

首頁

尾頁

跳至