自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

今日同阿仔返屋企搭lift。我同阿仔企後面。前面個女人就企lift門禁制果到。閂左門佢就打側企。佢由下至上掃。佢掃左我仔先。再掃埋我,由下至上,之後就一直望住我。由佢望我仔果到,我已經望返佢。到佢望我果陣。我地2眼相望。我側側頭望佢。佢先另返面。但一陣又嚟望我。我真係好反感。佢望左我地20幾層樓個眼神仲要好不善

其實有咩好望呢 我覺得係咁望住人真係好冇禮貌。比人凝視既感覺真係唔好受。

男爵府

會唔會係jm同仔仔生得靚所以佢忍唔住望?
不過點都好,最憎人咁樣上下打量人

子爵府

我見有人掃我,我會望番佢
望到佢迴避我眼神
通常都work

別墅

apgbs 發表於 16-10-8 16:51
會唔會係jm同仔仔生得靚所以佢忍唔住望?
不過點都好,最憎人咁樣上下打量人 ...

我一啲都唔靚又肥。都唔知有乜好望

wcpcelia    發表於 16-10-11 17:01

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

littleooopeach 發表於 16-10-8 16:45
今日同阿仔返屋企搭lift。我同阿仔企後面。前面個女人就企lift門禁制果到。閂左門佢就打側企。佢由下至上掃 ...

360° 就勁d.

水晶宮

hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

咁嘅情形,我會同佢鬥望

別墅

ChloeMa 發表於 16-10-8 16:54
360° 就勁d.

佢係明望你果隻。上至下。下至上。
其實個女人我撞過佢係邊到做野。佢做野好正常。待人接物冇問題。係唔知點解咁冇禮貌。真係人不可貌相

象牙宮

2024年龍年勳章

littleooopeach 發表於 16-10-8 16:45
今日同阿仔返屋企搭lift。我同阿仔企後面。前面個女人就企lift門禁制果到。閂左門佢就打側企。佢由下至上掃 ...

人肉 scanner, 我都怕,想點?!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我阿媽就係咁,同佢入,由頭望到落腳再望番上頭,我N咁多次叫佢唔好咁望人,佢次次都答我 : “我邊有望住人啫!”
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

珍珠宮

回覆樓主:

會唔會對方懷疑係相識?

近排睇咗套見到鬼嘅戲,女主角成日望住人,因為佢見到另一樣嘢。

伯爵府

最憎。

子爵府

佢除了咁望你,冇做其他,唔鍾意都好,唔好同佢交惡,你又唔識佢,你點知佢係咪儍架!你同佢鬧望,死緊!

下次有人係咁望你,你笑住望番佢,講聲hello,睇下佢咩反應。(除了麻甩佬)
我們的房子愈來愈大  但家庭成員愈來愈少     
生活愈來愈方便  時間卻愈來愈少
更多的學位   但常識更貧乏     更多的知識 判斷力更少
愈多的專家   但愈多的問題     愈多的藥 但健康愈差
我們登陸月球又回到地球  卻難跟鄰居打個招呼
我們的科技愈來愈發達  但溝通卻愈來愈少    我們變得太重視量  而忽略了質    深厚的利益但淺薄的人際關係

伯爵府

Giant 發表於 16-10-8 17:12
我阿媽就係咁,同佢入,由頭望到落腳再望番上頭,我N咁多次叫佢唔好咁望人,佢次次都答我 : “我邊有望住 ...
可能佢地真係唔自覺咁做

伯爵府

BB防敏心得分享勳章

都遇到甘既人,不過我會望返佢,望到佢唔望為止。

用戶要求終止服務

我真係會問佢 好好睇咩?

伯爵府

回覆:好討厭啲人360度咁望住人

我都試過呀!不過我會當佢覺得我靚囉

公爵府

好媽媽勳章

我會擺個靚POST俾佢望個夠, 真的, 我試過, 上星期返娘家搭電梯時真係有個7+1咁scan我, 我索性企得靚靚咁俾佢望, 當然啦...同時都會回望幾下佢
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

問下佢係唔係認識,識既打招呼

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆:好討厭啲人360度咁望住人

360度....即一個圈 ~

有冇甘誇張?

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

侯爵府

通常我會望一望係咪識嘅, 如果唔識嘅, 我任得佢望, 唔鬼理佢

首頁

尾頁

跳至