嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

第一次開名,不過真係唔想有下一位受害者!呢間baby club house差唔多成5萬個like,點知可以咁不負責任,我私底下已經聯繫過幾次希望可以解決到問題,可惜佢根本無心解決!甩唒色都可以賣人,幾百蚊我當買個教訓,但如果邊個打算喺佢度買我勸你地唔好,有問題佢只會一直拖and never get back to you!post前我再比多次機會,佢都仲係相同答覆,各位小心此黑店

複式洋房

這間我都差d 中招,佢明明寫話現貨,都要等好多日先寄比你,回覆永遠係果句遲d 覆,我都唔會再係間野度再買野!

別墅

回覆 Sandy.hhp 的帖子

我都中左招!9月中付款,話10月中有,10月中差點忘記,就追問佢,佢話船遲左!要11月初。
11月初又再遲,到呢幾日追,話盡快安排!

我見佢最新貨品po有苦主投訴留言
又比佢地馬上刪左!(如圖)

比左2件貨錢,貨又收唔到,留言又被刪,可以點做?

別墅

回覆 cmyee 的帖子

咁最後有沒有收到貨?

複式洋房

我係苦主3號(emoji)

大宅

我9月頭買左野到依家都未收到,佢由10月中話到貨拖到依家,我話叫佢退錢和舉報佢又話今日會寄出,都唔知係唔係,叫佢寄出之前影張相黎証明又唔影,係咁覆我will follow up and get back to you soon, thx

別墅

yuiopy 發表於 16-11-17 00:33
我係苦主3號(emoji)

你收到貨未?

別墅

bbfeby212 發表於 16-11-18 16:42
我9月頭買左野到依家都未收到,佢由10月中話到貨拖到依家,我話叫佢退錢和舉報佢又話今日會寄出,都唔知係 ...

我9月中買到現都未收到貨
追到發火!
上星期話星期一寄,然後星期二寄,然後今日再追又唔覆!
但又不停更新fb!
我嬲到PK啦!

咁你收到貨未?

大宅

苦主四號揮手

別墅

回覆樓主:

10月中買左野, 明明話 14/11 有船到
依家追佢就話 下星期發貨, 明吹水
想問, 可以點做??
睇返d post 原來 2015 已有媽媽中招, 慣自己太易信人, 雖然都係3百蚊, 但好火lor

可唔可以 報比 生果日報?? 或者單方面 搵銀行退錢??

大宅

回覆樓主:

苦主5, 究竟怎樣可以舉報,我10月買到現在都收不到貨,好嬲

複式洋房

我剛剛仲想入黎開post,就見到咁多同路人。

9月22日訂了羊毛被兩張,本應10底到貨,最多7個工作日寄出。結果追問之下先話11月15日先到貨,盡快處理。再追問下,11月30日先話冇色,叫我轉。我俾24小時佢地full refund&公開交待,結果都係拖字訣。

於是我12月1日開始留言俾所有買家,大約70個,當中有15人confirm買左。只有5人收到貨,而當中有4個轉左色先有,只有1個幸福兒得到想要嘅色,另外10人仲係咩都收唔到。

12月2日佢地似乎開始怕左我,話其中一個色真係冇貨,可以退款,另外一個色竟然叫我等到12月中。錢事少,我要佢俾大家一個交待,不停challenge佢d excuse。佢先開始offer 全數退款。

一退左款,我當然想將「喜訊」同其他買家講啦,但係佢地轉頭已經block & delete 我所有留言。

btw,我已經同海關舉報左佢地不良營商手法。有興趣可以share template 俾大家。

洋房

回覆樓主:

我也是苦主,我分別於11月18及25日買了兩件貨品共大約800蚊,到現在還未收貨,我在FB pm 他們跟進,佢地一味話check貨倉同事,又比左2個電話我但打極都冇人聽。明天我會再pm他們跟進,再唔覆就直接上佢地貨倉,如果再揾唔到人我會即場報警

洋房

回覆樓主:

我也是苦主,我分別於11月18及25日買了兩件貨品共大約800蚊,到現在還未收貨,我在FB pm 他們跟進,佢地一味話check貨倉同事,又比左2個電話我但打極都冇人聽。明天我會再pm他們跟進,再唔覆就直接上佢地貨倉,如果再揾唔到人我會即場報警

大宅

回覆樓主:

雖然我買的東西不太貴,是crayloa. 筆,但這店太過份,今日reply 我又係get back soon, 我要求refund but not success, 點算好?你們會報警還是消委會?

大宅

回覆樓主:

雖然我買的東西不太貴,是crayloa. 筆,但這店太過份,今日reply 我又係get back soon, 我要求refund but not success, 點算好?你們會報警還是消委會?

大宅

回覆樓主:

大宅

回覆樓主:

大宅

回覆樓主:

大宅

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至