自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

琴日帶埋我隻朱迪去迪士尼,一心玩哈佬喂...

點知巡遊勁hea (唔係表演者,表演者仍然好落力演出),成個巡巡加埋我諗8分鐘都無,但等佢行過嚟等咗15分鐘... 完咗我哋好無奈,飛天巡遊好睇一千倍...

鬼屋,驚嚇位得一個,我女話好無聊,排咗一個鐘

全個街一隻「鬼」都無(定我見唔到),完全無氣氛...

夜晚巡遊差到爆,本來個個安安定定坐喺城堡前等睇show(好似等煙花咁),開show前幾分鐘突然叫人企起身睇,前面一排大人企喺度做人牆,後面D小朋友全部睇唔到,跟住開始騎膞馬... 我企第三排,但係完全睇唔到個show...
最差係完show嗰時要D人讓返條路出嚟俾車隊走... D人一邊讓路又要一路霸返個靚位,D大陸人有推撞,勁驚佢哋打交...

同埋迪迪尼而家D職員有D態度好差(當然仲有好多好好),問佢嘢黑口黑面,有D直情好似唔想答咁... 買汽水,兩個職員掛住傾計唔找錢... 要叫先醒起未找錢,我知我買得少... 都成$30支嫁...

$5xx張飛,堅貴... 問佢轉唔轉annual pass,佢話唔轉,而家迪迪尼唔好玩...

送上朱迪背影一個 ~

別墅

我都覺得職員有啲好差

wcpcelia    發表於 16-10-30 17:41

翡翠宮

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我睇錯左op,嚇得我丫。我女(16歲)話今年主題係sm,全場yum叫

伯爵府

引用:我睇錯左op,嚇得我丫。我女(16歲)話今年

原帖由 Charlotte_mom 於 16-10-30 發表
我睇錯左op,嚇得我丫。我女(16歲)話今年主題係sm,全場yum叫
至衰我女未夠膽玩op,我去過幾年op,氣氛好好多 ~

伯爵府

我地一家都係VIP ,但無去哈老喂!op哈老喂我囡會有啲興趣,但佢未夠大玩!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

silly_shan 發表於 16-10-30 12:01

真係幾好玩! 好有feel! 膽小就唔好去
放下自在

珍珠宮

回覆樓主:

我去過兩次都零氣氛
op好玩好多!!

男爵府

回覆樓主:

認同職員態度差 個個黑口黑面 可能真係做得辛苦啦 我前幾日去左 冇乜halloween氣氛 巡遊好hea 時間短 我年票入 冇乜所謂

伯爵府

引用:認同職員態度差+個個黑口黑面+可能真係做得

原帖由 sabrina_cherry 於 16-10-30 發表
認同職員態度差 個個黑口黑面 可能真係做得辛苦啦 我前幾日去左 冇乜halloween氣氛 巡遊好hea 時間短 我年 ...
有D直情咀藐藐,問佢嘢好似阻住佢咁,其實佢都係企喺度無嘢做... 食嘢又貴... 我以前都有買年票,不過女大咗,少機會去,所以今年無續... 好彩無續...

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆樓主:

上次去影南瓜米奇,
見多左講英文職員。

個巡遊把鬼
快到呢。

我年票的。

伯爵府

引用:我地一家都係VIP+,但無去哈老喂!op哈老喂

原帖由 pandafong 於 16-10-30 發表
我地一家都係VIP ,但無去哈老喂!op哈老喂我囡會有啲興趣,但佢未夠大玩! ...
你女女好勇,我女11歲都話唔夠膽去op嗰個,佢話睇廣告已經好驚 ~

伯爵府

引用:上次去影南瓜米奇,見多左講英文職員。個巡

原帖由 lam133 於 16-10-30 發表
上次去影南瓜米奇,
見多左講英文職員。
係呀,職員多咗好多外藉人士... 我見到有講國語職員添...
個巡遊真係好令人失望... 我女話同雨天巡遊差唔多

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

Charlotte_mom 發表於 16-10-30 11:52

OP 主題係SM?! 我仔有OP年票已經去左好幾次,今日反而去左Disney, 佢好多年冇去過。

侯爵府

回覆樓主:

前日去左,勁失望,好彩2張飛唔洗錢

男爵府

回覆樓主:

以前職員態度好好,比人覺得佢地做得好開心。依家可能對得多強國客,公司又係咁cut人手,態度變麻麻。 有次我拎唔到fast pass, 問職員,佢黑哂面搶左我張飛睇,再用佢張卡出fast pass比我

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:silly_shan 的帖子

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

silly_shan 發表於 16-10-30 12:01

你女背好靚

下年去海洋公園玩,
好玩好多。

伯爵府

引用:Quote:silly_shan+發表於+16-10-30+12:01+

原帖由 lam133 於 16-10-30 發表
你女背好靚

下年去海洋公園玩,
多謝

我諗到佢夠膽去op已經唔係同我去

伯爵府

引用:前日去左,勁失望,好彩2張飛唔洗錢

原帖由 lovelyliz 於 16-10-30 發表
前日去左,勁失望,好彩2張飛唔洗錢
我一大一細$9xx,真係食咗佢好過

首頁