自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

偷情事件
當年同老公去honeymoon, join 旅行團去 BKK玩, 團友全部都係一pair pair, 但突咗有個單身 4X 歲中年女人, 個 look 幾斯文, 正正常常, 都 elegant, 司其姐 feel .. 咁一個人join 團都唔出奇, so go ahead
導遊係後生仔, 而同團我哋又識咗另一pair 情侶, 咁好自己好多時都會一齊玩...
當日到達 BKK 機場, 又多個中年男人 join 我哋 喎, 佢 "高大威猛" .. 貌似有胡so 嘅現任財政司 ...... 原來佢係由 SG 飛過 BKK 回合我哋 ... 唔係.. 應該係回合呢個單身女子,

一路行程佢哋都係一齊坐車, 態度都無話好 close 咁, 但奇怪一到落車, 佢哋就會時速九秒九唔見咗人, 有時撞見佢哋, 會 " 依偎在一起" , 好有拍 MTV feel
到食團體餐嗰陣, 咁大家都會傾計, 問佢哋好表面野, 都係 e..r..e..r.. 奇奇怪怪
佢哋去到邊, 都係撐住把傘 ... 有幾次影團體相, 佢哋好大反應話唔影, 即行埋一邊.. 好騎呢, 好似.. 唔想上鏡, 驚俾人睇到佢咁 ... 你知夾埋幾樣野, 令到我哋更加留意呢 pair 人 ....

快樂不知時日過.. 到最後一日喇, 去到BKK 機埸, 導遊點都會陪大家入咗閘先, 先各自各.. 佢突然跑過嚟同我哋講唔見咗呢個女子.. 最後我哋發現佢喺侯機室附近坐喺道喊, 原來之前有人喺佢附近聽到呢pair 對話, 難捨難離 ..... 其實仲有D証據令大家相信呢 pair 係一年可能見一次嗰隻, 搵藉口嚟見面... 因為實在太多年前, 有 details 位唔記得.. 不過就令今次旅程有D難忘

如果大家仲想聽, 仲有一段超搞笑有D味, 係關於呢個貌似有胡so 嘅現任財政司, 可以再講

伯爵府

AndrewMami 發表於 17-3-31 16:20
偷情事件
當年同老公去honeymoon, join 旅行團去 BKK玩, 團友全部都係一pair pair, 但突咗有個單身 4X 歲中 ...

想睇啊⋯⋯ 繼續la

子爵府

2024年龍年勳章

有興趣追啊,但點解個女既咁麻煩跟團,自己買套機票自由行咪唔洗怕囉

EllenHui    發表於 17-3-31 17:24

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

偷情事件
當年同老公去honeymoon, join 旅行團去 BKK玩, 團友全部都係一pair pair, 但突咗有個單身 4X 歲中 ...

10年前去九寨溝, 有對疑似父女....
因為佢地同一間房, 我又冇聯想佢地係情侶, 因為未見過佢地有任何拖手親密行為, 以為係父女....
去到高山, 驀然回首, 那人卻在雪山紛飛欄柵處車輪咀

karenlohy    發表於 17-3-31 23:02
EllenHui    發表於 17-3-31 17:25
1314625    發表於 17-3-31 17:20
Dwmn    發表於 17-3-31 17:01
wcpcelia    發表於 17-3-31 16:57

你若盛開, 蝴蝶便來!

子爵府

happytabo 發表於 17-3-31 16:41
有興趣追啊,但點解個女既咁麻煩跟團,自己買套機票自由行咪唔洗怕囉
...

1X 年前唔識自由行卦... 又或者想多D人 cover 佢哋... 估jar

男爵府

回覆樓主:

一年見一次

子爵府

超級特務 發表於 17-3-31 16:44
10年前去九寨溝, 有對疑似父女....
因為佢地同一間房, 我又冇聯想佢地係情侶, 因為未見過佢地有 ...
" 那人卻在雪山紛飛欄柵處車輪咀 "

好詩.. 好詩

其實如果唔係同導遊熟咗, 佢哋又咁古怪, 大家都唔會 focus 落佢哋道, 又唔會偷聽到

琥珀宮

AndrewMami 發表於 17-3-31 16:51
" 那人卻在雪山紛飛欄柵處車輪咀 "

好詩.. 好詩
其實佢地落落大方, 反而冇人會特別留意lor
某男友人, 蒲友, 去夜場識咗個女子, 去酒店爆房。
佢話: 個女仔話係老師, 我以為華麗邂逅, 莫非愛情來了, 點知第二日瞓醒都係要俾錢。
我話你滾女就滾女啦, 叫G唔使錢, 俾人打死都係自己攞黎, 春夢一場

你若盛開, 蝴蝶便來!

子爵府

超級特務 發表於 17-3-31 16:59
佢話: ...
你同佢講.. 呢個世界無 free lunch 架... 你估個個都係 Paul 同 Henry 咩 .. (追緊妙手仁心)

子爵府

超級特務 發表於 17-3-31 16:59
佢話: ...
係咪蒼井老師呀?

1314625    發表於 17-3-31 17:22
Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

琥珀宮

talkative 發表於 17-3-31 17:05
好彩冇高山症, 真係嚇死寶寶缺氧都似, 同個呀伯咀
你若盛開, 蝴蝶便來!

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

超級特務 發表於 17-3-31 17:09
好彩冇高山症, 真係嚇死寶寶缺氧都似, 同個呀伯咀
年齡係無界限嘅

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

偷情事件

珍珠宮

好媽媽勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我試過去大陸圍,未集合前係暗角有對男女車嚟車去,點知集後知車車嗰位係女導遊,佢見到我同老公好尷尬
唔好點評我,電話睇唔到點評

子爵府

我的育兒心得勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

繼續講啦

點解要跟團呢,就咁買機票回合咪得

男爵府

oni2 發表於 17-3-31 17:42
繼續講啦

點解要跟團呢,就咁買機票回合咪得

當年樓主honeymoon都跟團,我估以前唔興自由行的時代發生

子爵府

vencyk 發表於 17-3-31 18:00
當年樓主honeymoon都跟團,我估以前唔興自由行的時代發生

大概15年前左右啦, 嗰次係最後一次跟團, 之後到依家都係自由行喇

別墅

回覆樓主:

我都試過遇到又係跟團BKK
次次自由時間都行到離行離勒好似唔識咁
但大家手無戴戒指無拖手但酒店又同一間房

首頁

尾頁

跳至