網購天地

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

雙十一我落左3單, 到呢一刻咩d未見過 , 仲有d兩三日前話廣州發出之後無再物流更新過 , 一半就到左香港但投遞失敗, 甘我都明雙十一係甘, 純粹發洩下

京東係大陸自提就真係好好, 堅快同服務好, 岩岩速遞哥話送到去大陸自提時, 發現我有包餅既袋爛左, 話會幫我退一包, 錢就入支付寶,真係要比個

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

你好叻呀, 玩埋京東
但我去京東睇都唔覺有乜荀野抵買, 有乜推介?
朋友又係話佢抵, 唔知咩貨抵

我双11淘左底底俾亞仔, 同螺獅粉咋, 收齊貨啦
仲有張床唔知今日會唔會送嚟呢?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

京東買左3件送港, 分開3單送, 琴日最後一件都收埋, 服務ok wor

侯爵府

親子王國15週年勳章

blackberry 發表於 17-11-18 11:54
你好叻呀, 玩埋京東
朋友又係話佢抵, 唔知咩貨抵:questi ...
京東大陸物流堅快,好得,其他都冇得比要扺要等有活動,滿減,領券等等,有活動時我覺得好多平過淘寶(旗艦店VS旗艦店)

翡翠宮

你好叻呀, 玩埋京東

雙11我兩個同事喺京東買咗電腦椅,都係百幾人仔,免運費,而家坐緊。圖中係其中一張砌好咗。

水晶宮

你好叻呀, 玩埋京東

今年雙十一, 淘寶同京東都有出擊 , 淘寶有焗爐❨轉頭去拎❩, 米同洗衣液, 仲有罐裝旺旺牛奶❨平時係大陸超市見到但永遠5會買, 想拎死我咩❩

京東一直註冊好耐但無用過, 到早排我係淘寶搵5返個袋, 但比我係京東搵到, 之後又係bk見話有免運到港先睇下有咩岩。 雙十一好多卷拎, 最離譜係199-100 , 真係停5到手, 尋日到某d零食99-50 , 佢網頁模式同淘寶差不多, 問題要先揀好送邊, 大陸收真係尋日落今日到, 送香港要睇件貨係咪可配送香港, 我見有電腦椅之前都可以免運。
心存正念,接觸的人都會是貴人;
心術不正,接觸的人都會是小人

翡翠宮

小雄維尼 發表於 17-11-18 11:50
雙十一我落左3單, 到呢一刻咩d未見過 , 仲有d兩三日前話廣州發出之後無再物流更新過 ...

我雙11訂嘅,10箱收咗3箱,超市貨唔急用嘅。 畀啲耐性放鬆啲

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

lyh80115 發表於 17-11-18 12:08
雙11我兩個同事喺京東買咗電腦椅,都係百幾人仔,免運費,而家坐緊。圖中係其中一張砌好咗。

...
你張椅真係好抵不過電腦椅我有, 朋友話膠柜都抵, 但我想要搵童裝, 家品呢類

仲有無線吸塵器有無介紹? 我深圳有人幫我收貨, 唔駛考慮運費

水晶宮

MsBusy 發表於 17-11-18 12:00
京東買左3件送港, 分開3單送, 琴日最後一件都收埋, 服務ok wor

我係3張單, 仲要拆開n張細單,一大半係香港, 仲有d兩三日前話係廣州無再郁過 , 等我行遠d都5敢

翡翠宮

小雄維尼 發表於 17-11-18 12:12
今年雙十一, 淘寶同京東都有出擊 , 淘寶有焗爐❨轉頭去拎❩, 米同洗衣液, 仲有罐裝旺旺牛奶❨平 ...
零食有無買過麻辣鴨舌, 泡椒雞腳
我有人大陸收貨, 送唔送香港反而無所謂, 除非大件又重

翡翠宮

你好叻呀, 玩埋京東

幫朋友買咗手機,直送佢屋企,格過價,平過晒其他網站包括淘寶、官網、蘇寧,當然都免埋運費。

水晶宮

lyh80115 發表於 17-11-18 12:12
我雙11訂嘅,10箱收咗3箱,超市貨唔急用嘅。 畀啲耐性放鬆啲
...

c兄, 我當然明雙十一周圍都打仗甘, 就係係bk見到京東送屋企有咩問題, 成個星期我都無出過聲, 送5送來都想有個預算, 最驚上來無人要去郵局拎就死得人多, 因為濕星野+ 包米

水晶宮

blackberry 發表於 17-11-18 12:18
零食有無買過麻辣鴨舌, 泡椒雞腳
我有人大陸收貨, 送唔送香港反而無所謂, 除非大件又重
...

尋日買左呢堆試下先

珍珠宮

畀面勳章

小雄維尼 發表於 17-11-18 11:50
雙十一我落左3單, 到呢一刻咩d未見過 , 仲有d兩三日前話廣州發出之後無再物流更新過 ...

我雙十一d貨昨日收到了

水晶宮

myaisha0435 發表於 17-11-18 12:24
我雙十一d貨昨日收到了

全部?

點解我到而家毛都未見到條架

珍珠宮

畀面勳章

小雄維尼 發表於 17-11-18 12:26
全部?

點解我到而家毛都未見到條架

我得5張單寄集運去台灣,昨晚收到了

我覺得快過平時....

可能貨多,海關懶得查...清關勁快

翡翠宮

小雄維尼 發表於 17-11-18 12:21
尋日買左呢堆試下先

良品铺子零食都唔錯,起碼栗子好過松鼠好多,我成日買。

翡翠宮

lyh80115 發表於 17-11-18 12:18
幫朋友買咗手機,直送佢屋企,格過價,平過晒其他網站包括淘寶、官網、蘇寧,當然都免埋運費。

...
但大陸買手機係咪簡體版? 我之前壞機拎返去整, 佢幫我變左百度版

翡翠宮

小雄維尼 發表於 17-11-18 12:19
c兄, 我當然明雙十一周圍都打仗甘, 就係係bk見到京東送屋企有咩問題, 成個星期我都無出過聲, 送5送來 ...

今次再無郵局送,EMS係另一間公司,有自己快遞。

水晶宮

lyh80115 發表於 17-11-18 12:29
良品铺子零食都唔錯,起碼栗子好過松鼠好多,我成日買。

謝報料 , 下次試下

首頁

尾頁

跳至