自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

一直好支持HKTVmall ,但呢兩次真係好失望。買左個特福燙斗,第一次選係Groupon 取貨,貨應上星期六到,我星期六及今個星期一上左兩次,都話件貨未到,Groupon 職員只係叫我打去客服,打左成個鐘,跟住自call Gail,再打又等成個鐘。原來唔係真人對話,係文字對答。係街度打黎打去先話無貨,話退mall dollar. 我堅持先話退返credit card. 無貨又唔通知,要人走黎走去,而且但最攪笑係我上佢地網件貨仲有得賣。咁點解同我講無貨?係咪騙人買左就退mall dollar?

今日又係咁,之前訂左d貨今日應2-6pm 到,結果成8pm 先到。開盒發現有最貴既4盒曲奇無到,成$600。追出去送貨已經走左,打去客服,又係等左大半個鐘,可能緊張我打錯左訂單1個數字,佢話唔啱,我check 返號碼想打返,佢已經cut 左我線,我又要重新再打再等,等到9pm 又cut 線話收工。我而家好擔心,因工人簽收,佢會唔會唔認?

HKTVMall 真係好離譜!放咁多次賣廣告,貨源,物流,客服都配合唔到。而且我真係覺得兩次都係好貴既野出事,係咪特登架!好似呃人咁!以後都唔會再幫襯!好擔心佢唔認無送到個曲奇,點算?

男爵府

回覆 sisilui 的帖子

打錯字,係 「call fail」

珍珠宮

王國教室勳章

回覆樓主

我都中過三次,嬲到爆,嬲到uninstall 個app!
俾佢地玩死我

珊瑚宮

2024年龍年勳章

星期六送貨都送少左盒野,我check返app佢冇do到送左,其他貨就見到寫送左
我跟手留msg話送漏左俾我,佢星期一就送返上黎喇

伯爵府

回覆樓主

我自己同幫公司加埋訂過3次都凖時同齊貨

水晶宮

回覆樓主

live chat 會唔會快d?

不過對上呢2,3星期我都好失望。成日送唔倒貨又唔通知幾時再送。
又係退mall dollars我話我不嬲退credit card佢先話幫我改

子爵府

回覆樓主

我覺得佢D電器係人哋有問題D次貨,換零件再賣嗰D,我屋企買咖啡機,個盒係開过,部機吾似全新包裝,公司買小米空氣凈化,個箱又舊,個濾心意然無用膠袋包著,以後吾會幫襯

子爵府

回覆樓主:

我次次都有早冇遲,又齊哂
不要為明天憂慮,因為明天自有明天的憂慮。一天的難處一天當就夠了

男爵府

畀面勳章

係退mall dollars我話我退credit card佢先話幫我改,
我上佢地網件貨仲有得賣。咁點解同我講無貨

男爵府

我係打live chat, 佢根本就無真人聽電話。我而家唯有聽日10:00再打。頭先俾老公鬧唔check 貨就簽收。有冇人試過?佢會唔會唔認?

禁止訪問

回覆樓主

子爵府

領教過,這間真是好混亂.

水晶宮

怕怕

大宅

回覆樓主

唉,總之係佢地買野,冇事就好地地,有咩事要跟就嘔血啦,我都領教過,佢d 客服差到爆。不過樓主擔心既唔認數反而未試過,可能佢自己漏左或未齊,你可以係自己個Account check 返張單,睇下漏左既曲奇送貨狀態係咪真係話己完成定係未送。

男爵府

回覆 hehehahailoveu 的帖子

最慘係我check 左,佢上面寫已送左同收貨

寶石宮

2023年兔年勳章

sisilui 發表於 18-2-7 21:39
一直好支持HKTVmall ,但呢兩次真係好失望。買左個特福燙斗,第一次選係Groupon 取貨,貨應上星期六到,我星 ...

水晶宮

回覆樓主

好彩通常去o2o shop 拎貨, 點埋先走, 預時間易d.
我都驚佢送貨去屋企, 等好耐

男爵府

有冇人試過我咁架case,簽收左先發覺無送,但訂單狀況係寫送左?

子爵府

回覆樓主

有 上次送小左支野 即日同客服講話會退,但排隊等對話等左好耐。

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

sisilui 發表於 18-2-7 23:05
有冇人試過我咁架case,簽收左先發覺無送,但訂單狀況係寫送左?

送貨係唔會等你慢慢check,一放低已催你簽

試過漏件都會補返
活在當下,愛得及時

首頁

尾頁

跳至