二手市場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

純分享

生完小朋友後,隨著年紀的增長,新陳代謝真無之前咁好,以前從來都會著重護膚同清潔,但宜家年紀大,歲月不留人,真係唔可以再懶 係時候要攪塊面先得,結果俾我網上揾到呢支好野,洗一次兩分鐘後已經睇到個分別,真係不得不介紹俾大家
呢部洗面機已經可以做到深層清潔,落妝,幫皮膚按摩,令骨膠原再生,減細毛孔,減少細紋……一個字“正“

宜家仲可以有得免費入會,自己買,直接用批發價買 唔駛俾人sell點,又有積分儲,又唔駛迫你每個月買佢d野,有興趣的媽媽們,真係要試下啦!

以下係d人試完的好大對比

(不喜勿插)

我純粹都係上網睇中,買嚟用完一試即愛上 別無其他意思

如果大家有興趣可以俾條link你自己登記去買

又或者厭麻煩唔想登記,我可以幫你買
都係一樣
批發價$1465

男爵府

回覆樓主:

好消息呀
用緊Lumi Spa 的朋友仔,平衡潔面cleaning gel買4支送一個$250蚊嘅normal導頭,pm me❤️

優惠由7/7只去到11/7 售完即止
要買的朋友要快啦!

男爵府

回覆樓主:

pm

男爵府

回覆樓主:

大宅

牛年勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

pm pls

男爵府

niclsc315 發表於 18-4-14 15:32
pm pls

已pm

男爵府

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

Lumispa 洗面機

最新推出嘅美容儀,結合洗面加護膚功能。聽落好似好多儀器都做到,但講緊係可以幫助維持健康的皮膚蛋白,達至抗衰老及煥膚嘅美容效果,一部家用美容儀都得?因為部機嘅旋轉震動方式比較特別,採用「微脈動反旋科技」(Micropulse Oscillation Technology)即係點呢?即係以精準的速度反向旋轉,好處就係呢種震動頻率,促進肌膚活力更新,有效改善肌膚的透亮度和平滑度。呢種震動方式,洗面時毛孔入面啲污糟嘢一齊講byebye。

有時用齒毛刷頭嘅洗面儀,或會有少少刺刺嘅感覺。但ageLOC® LumiSpa嘅導頭係矽膠設計,比起齒毛刷頭更柔軟,不傷肌膚,用緊嘅時候,好似幫肌膚做緊按摩都幾舒服。另一個特別之處,導頭由柔軟矽膠製成,含銀離子成份有助抗菌,因此比一般齒毛刷頭更容易清洗,咁就可以更衛生。導頭有兩款選擇,一般膚質嘅或皮膚較薄的,可以選擇基礎型,膚質較厚嘅,可揀強效型。

用法勁簡單,配合ageLOC ® LumiSpa淨膚露用,呢款淨膚露內含ageLOC®抗衰老精華成分,令肌膚更柔軟更有光澤。用時取適量嘅淨膚露均勻塗上面部,再開機輕輕按摩面部,每次只需2分鐘,你就會feel到肌膚變得乾淨,仲會愈嚟愈有光澤感喇!

優惠價套裝$1465 包1支淨膚露

男爵府

回覆樓主:

有意可pm

男爵府

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

pm

男爵府

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

洗面機呢類美容儀器都出現了一段時間,由聲波、旋轉、震動等不同清潔方式,再到不同的毛刷、矽膠導頭,款式多到唔知點揀先啱。好多人都以為揀款清潔力最強就一定最好,但長期過份刷洗刺激令肌膚變得脆弱不健康。 推出了 ageLOC® LumiSpa ,不但能徹底潔淨肌膚,更可以同時進行按摩,令皮膚睇上來更光滑。LumiSpa 的一機雙效真係好吸引

男爵府

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

已pm

男爵府

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

男爵府