自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想轉護膚品,請各位JM 推介!

禁止訪問

回覆樓主:

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

samo 發表於 18-5-1 20:55

唔去專櫃問?佢有一條抗衰老line

男爵府

cinda72. 發表於 18-5-1 20:57
fs囉,缺點係貴

FS 值不值?

男爵府

pomanlife 發表於 18-5-1 21:00
唔去專櫃問?佢有一條抗衰老line

因為想在sogo thankful week 入手!

禁止訪問

伯爵府

回覆樓主

Vital-perfection 都適合

象牙宮

呢排去專櫃都係送呢隻sample.

https://www.shiseido.com.hk/lines/vital-perfection/

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

samo 發表於 18-5-1 21:02
因為想在sogo thankful week 入手!

Sogo嗰度啲sales 食大茶飯架,唔多鐘意so康港人。上次去永安買sales 好好多,試色都可以坐係度慢慢試,試啱先買

男爵府

cinda72. 發表於 18-5-1 21:03
見人見智囉,係ok既,不過性價比問題,我轉第2個牌子

咁你依家用緊咩牌子呀?

男爵府

qqgigiqq 發表於 18-5-1 21:11
咁你依家用緊咩牌子呀?

La Roche prosay

禁止訪問

象牙宮

pomanlife 發表於 18-5-1 21:08
Sogo嗰度啲sales 食大茶飯架,唔多鐘意so康港人。上次去永安買sales 好好多,試色都可以坐係度慢慢試,試 ...
呢期成日都有推廣又送facial , 好過去 sogo 迫。

彩鑽殿

mercurycc 發表於 18-5-1 21:20
呢期成日都有推廣又送facial , 好過去 sogo 迫。

係呀!唔鐘意去嗰度買野

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

samo 發表於 18-5-1 20:55

Future solution FX

象牙宮

cinda72. 發表於 18-5-1 21:23
其實成日都有架啦
最抵係15定17週年果時,送成set化妝box set,700蚊就換到一盒,我足足換左10盒,果次真 ...
好多年無用佢,係咁岩上次買防晒送facial ,CWB Sogo 唔記得幾樓做左一次咁呀。

象牙宮

pomanlife 發表於 18-5-1 21:23
係呀!唔鐘意去嗰度買野
新界過幾日幾間都做推廣。

禁止訪問

象牙宮

cinda72. 發表於 18-5-1 21:38
佢隔個月都打黎送facial架啦
但我唔鍾意做呢d facial,個環境都唔舒服,我多數都係朗豪坊買,sogo咪搞啦 ...
係呀,前星期都打來送facial,多數係新界買,係果次有好多sogo coupon 免費的,
先去果邊買,覺得佢地都唔志在做香港人生意,
態度麻麻。

首頁

尾頁

跳至