親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

想問边個関囗去比較近?係咪坐的士去?酒店有無車接送呢?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

之前有講過,酒店冇shuttle

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21214057

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

之前有講過,酒店冇shuttle

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21214057

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

coldmilktea 發表於 18-6-1 00:01

皇崗近,約25分鐘

wcpcelia    發表於 18-6-7 11:55

別墅

我唻緊會住,打左去酒店問,福田有shuttle bus 60/個,包車650,的士120

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

其實硬石酒店都係觀瀾湖投資的

別墅

上月中去過,新淨舒服,值得去!我喺羅湖call DD去

伯爵府

回覆樓主:

去完,唔錯。去程皇崗过関後坐的士,回程的士去清湖站坐地铁去福田囗岸。回程平2/3價錢,時間多—倍。

wcpcelia    發表於 18-6-7 11:56

珍珠宮

coldmilktea 發表於 18-6-5 12:19
去完,唔錯。去程皇崗过関後坐的士,回程的士去清湖站坐地铁去福田囗岸。回程平2/3價錢,時間多—倍。

去程幾錢的士? 有冇加早餐?

大宅

出程羅湖上車, 約100人仔左右, 回程就比較難截的士, 最好裝定滴滴apps.
出世: 2.57kgs 1個月: 3.8kgs 兩個月: 4.93kgs 4個月: 6.69kgs 6個月:7.63kgs

伯爵府

Lqueenie 發表於 18-6-5 12:40
去程幾錢的士? 有冇加早餐?

去程人仔90,包左兩個成人早歺。小朋友無加

男爵府

Baby16 發表於 18-6-1 17:46
我唻緊會住,打左去酒店問,福田有shuttle bus 60/個,包車650,的士120

Shuttle bus 是否觀瀾湖度假村住客才可以坐,住hard rock不可以坐?

別墅

lmh_jojo 發表於 18-6-13 14:22
Shuttle bus 是否觀瀾湖度假村住客才可以坐,住hard rock不可以坐?

我就係住hard rock, 可以坐shuttle bus, 但兩個人或以上坐的士比較省時化算,大約100-120

男爵府

Baby16 發表於 18-6-13 14:25
我就係住hard rock, 可以坐shuttle bus, 但兩個人或以上坐的士比較省時化算,大約100-120
...

請問是否要book? 因為有一人會另外上去,謝謝!

大宅

coldmilktea 發表於 18-6-7 00:16
去程人仔90,包左兩個成人早歺。小朋友無加

請問小朋友7歲要加$嗎?我見他的家庭套餐是包5歲以下的小朋友早餐。

伯爵府

回覆樓主:

小朋友要$的(按高度)

男爵府

EABB 發表於 18-6-19 03:21
請問小朋友7歲要加$嗎?我見他的家庭套餐是包5歲以下的小朋友早餐。

我剛端午假期住咗晚,夜晚buffet小朋友無需加錢,我估因為多人忙唔記得加,早餐剛巧睇落高級D姐姐接待,就即時話要加,所以睇彩數,不過訂時不需預訂小朋友餐飲,捉到咪比,我個八歲。

大宅

vencyk 發表於 18-6-19 09:59
我剛端午假期住咗晚,夜晚buffet小朋友無需加錢,我估因為多人忙唔記得加,早餐剛巧睇落高級D姐姐接待,就 ...

咁請小朋友到場你比左幾多錢呢?

大宅

vencyk 發表於 18-6-19 09:59
我剛端午假期住咗晚,夜晚buffet小朋友無需加錢,我估因為多人忙唔記得加,早餐剛巧睇落高級D姐姐接待,就 ...

另外我想問一下你的交通是怎樣安排呢?是坐的士嗎?價錢大約多少?我們將會是兩個家庭,總共四個大人,三個小朋友。有沒有什麼好提議怎樣回程呢?因為我會去觀瀾湖住一天,所以去程可以坐觀瀾湖的Shuttle Bus。所以我要考慮回程那一個。

大宅

回覆樓主

自助餐好似係六歲以下免費!
岩岩去完返黎,出同入我都係羅湖的士!
兩程都係110人仔有找!

首頁

尾頁

跳至