自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

上個星期日 ,我老公 帶阿仔去學游水,游完水去更衣室冲身時,12o果場泳客入場,更衣室開始多人,有個阿伯企左起 locker到好耐,我老公扰望吓佢,見到佢望住一個小女孩,女孩子爸爸帶住,但個爸爸起到吹緊個水泡,無留意到D個阿伯,我老公話見到呢個亞伯下面有反應,跟住呢個亞伯除曬所有衣服, 赤條條地行向果個小女孩,我老公話佢向着果位小女孩行了兩次,跟住企番起1ocKer望住果位女孩,隻手放左起下體有所動作,果位爸爸吹完水泡就帶 咗個小女孩出泳池喇! 那位變態阿伯就著穿咗泳褲 出去, 到我個仔搞掂曬臨走嗰時, 又見到呢個變態阿伯出現嘞, 我老公企喺度望住佢, 見到呢個阿伯又 有目標, 佢除咗條泳褲又想行去嗰個女孩度, 今次我老公行埋去 想鬧佢之際,佢見到我老公就掉頭走咗喇! 我老公出到嚟話返件事畀我哋聽,其實都好無奈,因為始終係男更衣室,
D男人有權唔著衫唔著褲可以喺更衣室嗰度行嚟行去都奈佢哋唔何, 希望啲爸爸好好保護自己嘅女孩,

禁止訪問

翡翠宮

回覆樓主:

所以,成日話男童應該自己入男廁或更衣室,遇到呢d變態佬點算。。。。一個女童自己入女更衣室反而唔會太大問題,幾時都係聽到變態佬多過變態婆!

大宅

回覆樓主

斧山道有兩間家庭更衣室的,如果唔急趕,可以去排下,女仔始終要多D保護佢及教佢自己保護自己

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我老公都係帶亞女去呢度玩

大宅

咁即係果位父親帶住個囡在男更衣室換3?
公眾泳池唔係有“家庭更衣室”咩?
事實個女孩老竇自己都有責任。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

你老公有冇同果位爸爸講番叫佢留意下。

子爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

有陣時男人冇女人嗰種細心, 警覺性唔高,去男性的更衣室和洗手間一定要一眼關七,咁先好好保護到個女

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

如果阿伯冇行過去,咁老豆都做唔到d乜嘢

寶石宮

2023年兔年勳章

prettyamyw 發表於 18-7-9 14:39
上個星期日 ,我老公 帶阿仔去學游水,游完水去更衣室冲身時,12o果場泳客入場,更衣室開始多人,有個阿 ...

咁變態

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

push

水晶宮

有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

回覆樓主:

咁恐怖 下次請你老公做多步,同個爸爸講聲(去得嗰度應該住附近,可能係常客),有啲男人真係好懵,唔知發生緊咩事

男爵府

斧山道得兩個家庭更衣室, 我試過同阿女去排第二, 都要等半個鐘, 入到去仲要一大陣額尿味...

大宅

2018復活節勳章

佢裸體唔係犯法架咩

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

回覆樓主

好變態

子爵府

catgirl0927 發表於 18-7-9 16:26
佢裸體唔係犯法架咩
佢係更衣室裸體犯咩法喎...
女更衣室都大把人裸

伯爵府

呢d阿伯超賤,所以我帶親女女去游水都睇實,事實有d賤人阿伯最鐘意hi後生女,比我見到我實鬧到佢反艇

首頁

尾頁

跳至