影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

幾好睇,輕輕鬆鬆吾洗用腦,男女主角演技Ok,互動好搞笑迪麗熱巴好靚女,鄧倫嗰樣好似韓仔

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

呢套我有追,睇到廿六集,雖然中間有D慢嘅悶嘅我飛咗,但最初好笑,男主角鄧倫原本幾大隻,得25歲,佢個樣剛喺第二個帖先有人講似韓星朴敘俊,兩個相比,我反而覺得鄧倫比較陽光D,之前睇楚喬傳佢做蕭策已經覺得佢做得幾好,呢套1001夜佢做霸道總裁又幾好睇,間中有童真搞笑一面睇得人幾舒服,男二男三都唔錯,女二女三都OK。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

男爵府

回覆樓主:

有興趣架
等我睇埋扶搖同金秘書就會開

男爵府

rose-mag 發表於 18-7-16 14:42
呢套我有追,睇到廿六集,雖然中間有D慢嘅悶嘅我飛咗,但最初好笑,男主角鄧倫原本幾大隻,得25歲,佢個樣 ...

.

男爵府

starry_night 發表於 18-7-16 21:29
有興趣架
等我睇埋扶搖同金秘書就會開

今日星期日結局,鍾意喜劇搞笑,可開

複式洋房

回覆樓主:

我有追!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

yukocyc620 發表於 18-7-16 22:42
我睇到男女主一齊後勁放閃 真心吾覺似朴xx鄧倫原來幾高,可能佢單眼皮、皮膚 ...

唔只高,原來都幾大隻,有肉地,睇佢同李沁拍爸爸去那兒,兩個好襯。雖然熱巴靚女又cute, 但唔知點解,唔係咁有cp感。

男爵府

rose-mag 發表於 18-7-16 23:16
唔只高,原來都幾大隻,有肉地,睇佢同李沁拍爸爸去那兒,兩個好襯。雖然熱巴靚女又cute, 但唔知點解,唔 ...

.

王國長老

yukocyc620 發表於 18-7-16 23:52
我都有睇鄧爸爸,佢笑起好charm佢戲我第一次睇炸,不錯反而我幾鍾意佢同熱巴呢對cp:wahaha ...

咁你要睇楚喬傳,鄧倫做蕭策好正,切合原著,係個造型攞命d, 可惜喺劇入面後期至出兼戲份少,原著戲多d, 超級暖男,好多書迷鍾意呢個角色多過男一二,蕭策最後結局好慘 鄧倫出道幾年,未係好多戲。佢對上一套做男一叫因為遇見你,好似都幾好睇。

子爵府

回覆樓主

我都有睇
幾集sweet完而家男二又搞事
睇預告,男一好慘

男爵府

PandaRabbitttt 發表於 18-7-18 09:18
我都有睇
幾集sweet完而家男二又搞事
睇預告,男一好慘

頭半部夢境和現實穿插真係好睇,依家接近尾聲,好狗血下。
男2人設崩咗劇透柏海疑似又車禍
男女一齊後真係好甜,啲心動位拍得住韓劇

男爵府

rose-mag 發表於 18-7-17 00:18
咁你要睇楚喬傳,鄧倫做蕭策好正,切合原著,係個造型攞命d, 可惜喺劇入面後期至出兼戲份少,原著戲多d, ...

.

子爵府

yukocyc620 發表於 18-7-18 09:29
頭半部夢境和現實穿插真係好睇,依家接近尾聲,好狗血下。
男2人設崩咗劇透柏海疑似又車禍:quie ...

係呀,男一好sweet
有啲估佢唔到

王國長老

yukocyc620 發表於 18-7-18 09:40
古裝劇我mama地睇埋1001想開因為遇見你
佢係爸爸去哪兒好圈粉,我好羨慕佢又白又滑皮膚:f ...

佢古裝其實唔錯,楚喬除外,有套叫香蜜沉沉燼如霜,玄幻古裝,應該2019年上,睇片花都好似唔錯。因為遇見你又係成日著西裝,演律師。

男爵府

以套邊到有得download

大宅

回覆樓主

男一女一我都鐘意,我覺得好有CP感。追到42…希望結局前還有高甜。

男爵府

rose-mag 發表於 18-7-18 10:48
佢古裝其實唔錯,楚喬除外,有套叫香蜜沉沉燼如霜,玄幻古裝,應該2019年上,睇片花都好似唔錯。因為遇見 ...

.

男爵府

bluebell22 發表於 18-7-19 13:39
男一女一我都鐘意,我覺得好有CP感。追到42…希望結局前還有高甜。

.

王國長老

yukocyc620 發表於 18-7-20 05:33
香蜜預告我睇咗,幾吸引,原來下年先播
8咗少少,佢最近和baby拍緊套新劇,上位喔:goo ...

最快都要2019,一日未見官宣,一日都未知幾時真係播。鄧倫得25歲,大把世界,佢演柏海有好多場都好好。

子爵府

yukocyc620 發表於 18-7-20 05:40
好襯真係餘4集炸,片尾曲中仲有d咀咀鏡頭未播1001呢幾集好似換了編劇,啲劇 ...

真係好老土
睇到心情好沉重

睇預告今晚應該開始好啲

首頁

尾頁

跳至