網購天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

邊度可以睇到有咩係包郵到香港自取點?

翡翠宮

回覆樓主:

有時貓超首頁有寫住包郵嘅專頁,撳入去就好多單件包郵,今日唔見有,唯有自己去結算頁揀香港地址試,見到包就包,唔包就唔包。

不過都有件長期包郵又實用嘅提供畀你,¥3.8,今日仲有2件9折。

【清风手帕纸原木纯品3层10张*10包餐巾纸面纸巾】http://m.tb.cn/h.3ddJKS9?sm=2f0878 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€awSdbbeXTQM€后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)[来自超级会员的分享]

伯爵府

回覆樓主:

我轉咗天貓超市香港站之後,好似易睇D,不過未試過送上門,因為無人收

水晶宮

回覆 lyh80115 的帖子

我買天貓手機玻璃貼,已把地址改香港,賣家網頁運費寫住運到香港島,在問客服佢地又話冇運到香港,甘天貓会免費運落香港嗎?還是要買天貓超市再夾埋運落香港。或改私運地址再集運回港呢?謝回覆!

翡翠宮

HLDMaMa 發表於 18-7-29 10:27
回覆 lyh80115 的帖子

我買天貓手機玻璃貼,已把地址改香港,賣家網頁運費寫住運到香港島,在問客服佢地又話 ...

天貓超市係天貓自營,先有包郵優惠;天貓啲鋪頭同天貓超市無關係架,用返集運啦。

水晶宮

lyh80115 發表於 18-7-29 10:52
天貓超市係天貓自營,先有包郵優惠;天貓啲鋪頭同天貓超市無關係架,用返集運啦。
...

明白,谢回覆!

複式洋房

回覆樓主

我見有啲天貓自提點
係咪我買嗰啲包郵嘅嘢 地址入返自提點嘅地址就ok?

公爵府

yeumg123456 發表於 18-7-30 00:52
我見有啲天貓自提點
係咪我買嗰啲包郵嘅嘢 地址入返自提點嘅地址就ok?

係咪想天貓超市買野喺自提點攞 !? 天貓店同天貓超市唔同,天貓店還天貓店,超市還超市~好似去商場買野咁,入面有間超市可以送貨,你只可以買超市入面既野先有得送貨,你唔可以喺商場其他店舖買野,要超市幫你送埋貨~

天貓超市香港自取點,禁結算,先揀一個香港地址,再禁一下個香港地址,最頂就會出現自取點選項,禁一下選項就睇到有乜自取點~

大宅

lyh80115 發表於 18-7-29 10:52
...

今日我問超市佢地話宅配要滿249元,否則運費照計;同埋冇得滿88減15元,因滿減只限國內至用得。

翡翠宮

不可奉告 發表於 18-8-4 23:25
今日我問超市佢地話宅配要滿249元,否則運費照計;同埋冇得滿88減15元,因滿減只限國內至用得。
...

睇呢個帖揀件包郵品就會極低運費,唔洗凑249。
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21756284

大宅

lyh80115 發表於 18-8-4 23:50
睇呢個帖揀件包郵品就會極低運費,唔洗凑249。
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&t ...

咁佢又寫88元包郵係指88全是限買紙巾及自提only?

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

不可奉告 發表於 18-8-5 00:36
咁佢又寫88元包郵係指88全是限買紙巾及自提only?

國內包郵。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

公爵府

不可奉告 發表於 18-8-4 23:25
...

有時客服都未必對貨送香港完全清楚~

我下面係最近一次貓超張單,我只買左 50幾蚊,最上紅圈睇到係香港自取點地址,最下紅圈見到只係 1蚊運費,因為我買左中間包郵香港既廚房紙,所以運費就會變得好平~

珍珠宮

MiuMiuLi 發表於 18-8-5 10:20
有時客服都未必對貨送香港完全清楚~

我下面係最近一次貓超張單,我只買左 50幾蚊,最上紅圈睇到係香港自 ...

只要有一件包郵貨品,其他不包郵貨品都可以很低運費一起送貨?

公爵府

sochui 發表於 18-8-5 10:26
只要有一件包郵貨品,其他不包郵貨品都可以很低運費一起送貨?

一件就夠~

你揀完自己想買既野落購物車,禁 “結算”,揀 “香港地址”,睇下運費幾錢,如果要幾十蚊,應該你入面既貨冇一件係包郵,咁就出返去加返一件包郵貨落購物車,再結算,你會見到個運費平左幾十蚊~

珍珠宮

MiuMiuLi 發表於 18-8-5 10:35
一件就夠~

你揀完自己想買既野落購物車,禁 “結算”,揀 “香港地址”,睇下運費幾錢,如果要幾十蚊, ...

任何貓超貨品都可以?
有無最低消費要求?
怎知那一貨品是包郵香港?那裡有寫?

公爵府

sochui 發表於 18-8-5 10:41
任何貓超貨品都可以?
有無最低消費要求?

只要可以寄香港就得,但係貓超唔係所有貨都可以寄香港~

搭左一件包郵,就冇最低要求,幾錢都得~

邊 D 係包郵香港貨,呢個問題好多人問,不過我唔知點睇~最簡單睇 BK JM 報料,呢度有人貼左幾款包郵貨,大部份都只係幾蚊一件,不過貓超 D 包郵貨會變,可能今日突然間冇左包郵,聽日又有返都唔定~所以你最好先加晒D 包郵貨落購車,要買野果陣就試下佢~

珍珠宮

sochui 發表於 18-8-5 10:41
任何貓超貨品都可以?
有無最低消費要求?

即是撞撞下。
送自提點還是屋企?
希望jm多報料,有什麼平價包郵貨,讓各位打底省郵費

公爵府

sochui 發表於 18-8-5 10:55
即是撞撞下。
送自提點還是屋企?
希望jm多報料,有什麼平價包郵貨,讓各位打底省郵費

包郵要靠撞~自提定送上門睇自己情況,自取平 D ~

樓上 JM 貼果件包郵貨喺 BK 應該已經非常出名,~清風紙巾~,要擠身成為貓超 JM 你屋企應該都要有一條

下面帖重有幾款
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21756284

Fab91    發表於 18-8-5 13:08

珍珠宮

MiuMiuLi 發表於 18-8-5 11:08
包郵要靠撞~自提定送上門睇自己情況,自取平 D ~

樓上 JM 貼果件包郵貨喺 BK 應該已經非常出名,~清風 ...

我這6元運費是消毒液引起

首頁

尾頁

跳至