自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

最近應該好多人係士多(Ztore)買野, 因為佢有$80蚊優惠Code
事實上士多(Ztore)賣既野係比超市貴,無$80蚊優惠Code, 我係唔會幫襯的.
我都將呢個優惠傳左俾朋友~咁朋友買得野少,想自取, 個自取點就係我返工附近, 所以搭我拎貨.
咁佢入左我手機號碼方便我去取貨, 點知無啦啦俾人取消左張單 , 幾經辛苦到士多,
士多(Ztore)回覆 : ''如發現任何客戶曾使用相同之電話號碼及/或上門送貨地址註冊為新客戶。士多亦保留權利取消訂單,並恕不另行通知。'' 士多(Ztore)做既保障不足, 把問題放係消費者身上.

以上事情就係因為買野俾BB用, 點知佢''恕不另行通知'' 攪到一個新手媽媽要漏夜出去買野囉. 我認為呢D 咁既鬼公司, 做乜么promote 呀. 嘥氣~~ 咁既服務永不再用!!!!!!!!!!!!!!!!

侯爵府

回覆樓主

好多優惠嘅嘢,相同email address或者電話號碼都唔得
8-)

伯爵府

熱血勳章

回覆樓主:

純大部分優惠,尤其新客果啲,都會系統check到同number
下次小心啲啦

公爵府

二小姐 發表於 18-9-7 17:05
好多優惠嘅嘢,相同email address或者電話號碼都唔得

樓主特登開新ac講呢單野

rayrayus    發表於 18-9-12 22:45

男爵府

ivycowcow 發表於 18-9-7 17:16
樓主特登開新ac講呢單野

你做乜篤爆人哋啊!

我自己係士多嘅長期擁躉,專買玻璃樽汽水!

禁止訪問

回覆樓主

大宅

回覆樓主

呢個promotion每人只可以用一次
Double左電話號碼所以唔俾用優惠取消張單都好正常啊
System點會咁聰明知道你有咁多内情

男爵府

回覆樓主

係貴過, 但唔洗搬,送貨快。

大宅

回覆樓主

我今日先買完豉油,我買本地制造。一般大超市根本冇

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

晚間OLs 發表於 18-9-7 17:00
最近應該好多人係士多(Ztore)買野, 因為佢有$80蚊優惠Code
事實上士多(Ztore)賣既野係比超市貴,無$ ...
為避免重複使用優惠,士多咁做情有可原喎。
要享有優惠就要自取都好合理,唔想自取唯有放棄

大宅

hoho1119 發表於 18-9-7 19:07

係喎,我次次都買2箱水機水,唔駛自己搬,貴d都無所謂,最重要送貨叔叔好準時,嚟前半個鍾會打比我

大宅

減齡達人勳章

回覆樓主

可唔可以share $80 code 呀

子爵府

回覆樓主

我都係ztore長期客戶,我買包裝奶多,會平過超市。唔駛自己搬佢地d包裝又乾淨企理so far我都算係個happy customer

男爵府

龍山仔仔 發表於 18-9-7 17:49
你做乜篤爆人哋啊!

我自己係士多嘅長期擁躉,專買玻璃樽汽水!

5蚊支玻璃瓶大可樂(emoji)

子爵府

畀面勳章

hikiki 發表於 18-9-7 19:28
可唔可以share $80 code 呀

我都想要 岩岩仲買左400幾添

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

cudy119 發表於 18-9-7 19:34
我都想要 岩岩仲買左400幾添
如果可以,我都想要,我係附近返工呀~

珍珠宮

回覆樓主

好多公司嘅優惠都只限一個電話號碼用一次,呢件事上面晤覺得士多有問題喎

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

hoho1119 發表於 18-9-7 19:07

認同,所以我都幫襯佢
The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

莫失莫忘 發表於 18-9-7 19:31
我都係ztore長期客戶,我買包裝奶多,會平過超市。唔駛自己搬佢地d包裝又乾淨企理so far我都算係個happy cu ...

伯爵府

hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

晚間OLs 發表於 18-9-7 17:00
事實上士多(Ztore)賣既野係比超市貴,無$ ...

有你呢位朋友真好,又 share code 又幫手攞貨。相信你攞完貨都會即日送埋過去比新手媽媽朋友,因為佢趕用嘛! 但既然當初都預咗會去新手媽媽朋友屋企一趟,d 貨取消咗你應仲可以幫佢去買嘢送埋貨,唔駛佢咁陰公豬漏夜出去囉!

首頁

尾頁

跳至