自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

一家親

18年,拍拖5年的容祖兒同劉浩龍傳出分手,19年1月,Joey承認單身,與師兄5年「女尊男卑」的感情玩完。分手不要太悲哀,Joey身邊有班好友如阿Sa、阿嬌、關智斌,趁佢情傷約埋一齊出海滑水,就係因為咁,令佢有新戀情!壹仔收到消息,指Joey秘撻老闆細仔楊政龍,呢段姊弟戀已經有4個月。

當初因為一齊出海滑水,滑出愛火花,然後見得愈來愈密,閉門一家親,大家都係英皇人,見嘅機會多到數唔晒。滑完水之後,成班人又約埋飛日本滑雪,Joey同Alex見得多,感情好快加深。兩個月前,Joey畀傳媒影到佢喺超市邊講電話邊買牛扒,平時甚少下廚嘅佢,早前為無綫去LA拍特輯時講過,如果佢煮嘢食的話,一定係拍緊拖煮畀男友食,同佢拍緊拖嘅timing真係好吻合!

4月中,Joey喺法國早機返香港,一落機唔係返屋企,反而係返公司,咁又係,男友Alex好勤力,好早就喺公司開工,冇見幾日,見吓面都要嘅。4月尾,G.E.M.喺高雄開世界巡唱尾站,Joey都有陪Alex去睇,呢對熱戀中嘅情侶,真係見少一陣都唔得。5月Alex生日,Joey唔只同佢慶生一次,搞到Alex不知幾冧。由於Joey同Alex都係出自英皇,所以,好多人都以為佢哋係buddy,相比起以前同師兄拍拖,Joey同Alex一齊,真係開心好多。一樣係「兒龍戀」,不過,Joey同Alex呢Pair,好受身邊好友歡迎,又冇「女尊男卑」感覺,恭喜晒呀!

大宅

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

係未吹架

子爵府

sammi_ckm 發表於 19-6-27 10:06
係未吹架

https://nextplus.nextmedia.com/index

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

有無問過亞爸,大楊生應該吾會比。就好似亞嬌祖明咁,成生會反對。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

象牙宮

2024年龍年勳章

0q.cathy 發表於 19-6-27 10:10
有無問過亞爸,大楊生應該吾會比。就好似亞嬌祖明咁,成生會反對。

根據以前八卦傳聞……咪亂………哂籠……

禁止訪問

伯爵府

牙線 發表於 19-6-27 10:23
老豆玩完母女3p,細仔十幾年後執個女嚟食。。。諗起都想嘔

子爵府

0q.cathy 發表於 19-6-27 10:10

翡翠宮

回覆樓主:

花邊新聞

子爵府

真正一家親

伯爵府

sammi_ckm 發表於 19-6-27 10:06
係未吹架

子爵府

畀面勳章

我又係咁唸,好嘔囉

wcpcelia    發表於 19-6-27 10:55

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

fifilove 發表於 19-6-27 09:44
一家親

何C C兄 祖兒大雜薈咁伊波拉病毒feel都試過.
呢d濕碎,楊貴妃,武媚娘都係咁。
你若盛開, 蝴蝶便來!

伯爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

似作多d . 過到老豆個關再講

子爵府

係呀

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

2018復活節勳章

一家親

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

男爵府

回覆樓主:

全家都 …

首頁
12345...6

尾頁

跳至