自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

剛收電話續約價要298

1000mb+myTV +家居電話

有冇剛續約價參考下

禁止訪問

複式洋房

未到期, 可以拖下.因為佢OFFER比我係$168. 不過我都轉左去中移動.$108 只係上網.

子爵府

好媽媽勳章

回覆 Irisip731 的帖子

中移動網絡穩定嗎?

大宅

睛靈勳章

huingalam 發表於 19-7-25 16:10
剛收電話續約價要298

1000mb+myTV +家居電話
我都仲有3個月到期, 內容同你一樣, 目前係279一個月, 因為之前是中途UPGRADE,所以肉隨針板上, 佢上2星期開始CALL我,話329續約, 送呢樣送果樣咁, 我就上來呢度問下價, 有jm講168續約係我個packages, 中間佢成日打黎我都冇聽佢電話, 打過去pcc問, 依家轉台, 圍返條大數係132一個月, 1000m上網only, 冇家居電話。早2日hkxx再打比我,話做返舊價279比我, 我再同hkxx講, 如果佢做到200元樓下先再打比我。講真, 我最壞打算係轉pcc,然後另外買mytv 148睇晒所有台, 唔要家居電囉

男爵府

回覆樓主:

剛由hkbn 轉hcg 每月99元1000m包myTV super
同hkbn 玩續約玩左二個月 重係offer229元
激鬼氣轉hcg 搏下 用左一星期又OK 喎 無斷線行router 都有600幾m 裝時未買到1000m router 安裝個師傅都好好人幫我裝埋 mytv super 落舊個100m router 到 試埋晒機先走

子爵府

又係叫我$298續,我話考慮,近排又打黎話$219, 我同佢講乜都唔駛送,最平幾多,如果有平再打比我。

男爵府

我用緊香港寬頻$178, 上網電話同mytv
打黎叫我我續約,要$2xx

珍珠宮

我都用緊香港寬頻, $168,500mb,送my tv super ,早排打黎又叫我續約, 佢講完一大輪就話同我對名, 我問佢做咩要對名,佢話幫我續約, 痴線,我聽下個計劃約錢,都無講過續約,
今日收到sms叫我登入睇下續約offer. 一加加咁多, 我會轉台,但又未諗到邊間好

禁止訪問

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

Hkbn 3xx , so call 1000m, 入屋得200m,年尾到期,續約原價喎。即走啦!真係睬佢!
簽左netvigator, 年尾生效,每月150。送埋Now,小電器咁,初步測試真係1000m入屋。

伯爵府

想生BB熱投

我用緊pccw
回埋禮劵就148月1000mb
只上網

大宅

剛轉台去網上x,1000mb $198月費,36個月約,免一年月費,都抵呀

大宅

我最近續$98 +my tv super

公爵府

hannahhh 發表於 19-8-13 20:19

請問邊間咁平?我十月都到約

大宅

Dragonmama2012 發表於 19-8-13 20:26
請問邊間咁平?我十月都到約

hkbn

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

hannahhh 發表於 19-8-13 20:19
你用1000MB??
我剛續都係98, 但100MB。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

大宅

andyman 發表於 19-8-13 20:47
你用1000MB??
我剛續都係98, 但100MB。

100mb 佢開頭講百幾蚊之後我話太貴,佢過幾日就打比我話$98

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

hannahhh 發表於 19-8-13 21:49
100mb 佢開頭講百幾蚊之後我話太貴,佢過幾日就打比我話$98

我無聽佢電話, 只在網上問佢點解中移動租你地線仲平過你地.過無耐即減, 做番98比我.
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

大宅

Irisip731 發表於 19-7-25 16:13
未到期, 可以拖下.因為佢OFFER比我係$168. 不過我都轉左去中移動.$108 只係上網. ...

我見中移動78都有1000mb。好唔好用?

首頁

尾頁

跳至