自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

呢間茶記,越開越多,佢d嘢算好食,杯奶茶確係幾好,但呢度d侍應阿姐態度確係麻麻,個個都係喝狗咁,我去咗幾間店(南昌、葵芳、旺角),態度都係衰衰咁,雖然都係茶記,食個早餐就走,但態度可唔可以好返少少呢??

男爵府

瞓得好勳章

elsiechan 發表於 19-9-20 09:46
呢間茶記,越開越多,佢d嘢算好食,杯奶茶確係幾好,但呢度d侍應阿姐態度確係麻麻,個個都係喝狗咁,我去咗 ...

我屋企樓下都開緊呢間,未食過
不過之前我見到寫係太興,我估呢間係太興旗下的

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

呢間茶記,越開越多,佢d嘢算好食,杯奶茶確係幾好,但呢度d侍應阿姐態度確係麻麻,個個都係喝狗咁,我去咗 ...

太興集團,好多人排隊

大宅

bb_515c 發表於 19-9-20 09:48
我屋企樓下都開緊呢間,未食過
不過之前我見到寫係太興,我估呢間係太興旗下的
...

係太興的,食物質素幾好!選擇少d,但好食過太興。

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

唔講唔知係太興旗下
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

alicialee1210 發表於 19-9-20 09:56
唔講唔知係太興旗下

見佢個包櫃啲包熟口熟面,我就去search左

水晶宮

食物算幾好, 我去將軍澳個間又未叫好差呀

子爵府

銅鑼灣個間態度ok

子爵府

好食,但繁忙時間搭台安排好有問題,我哋三個人,佢冇問我地就帶咗入去,點知居然要分兩張枱,中間隔住走廊

即係分兩張枱同人再搭枱

伯爵府

但其實同「民華」又有冇關係呢?因為知道有幾間「民華」結咗業,同一鋪位都係開「敏華」。

公爵府

alicialee1210 發表於 19-9-20 09:56
唔講唔知係太興旗下

近年收購改名的

公爵府

TPMummy 發表於 19-9-20 12:08
但其實同「民華」又有冇關係呢?因為知道有幾間「民華」結咗業,同一鋪位都係開「敏華」。
...

應該本來係「文華」

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

態度可以,係要排長隊,同搭枱,食完要走

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

原來係屬於太興
佢啲炒蛋真係好食

子爵府

我都覺,d姐姐態度唔太好
so far 新世紀個間相對好d

朗豪坊,葵芳,南昌都麻麻

伯爵府

黯然銷魂飯 , 蛋撻正正正

公爵府

2018復活節勳章

抺茶雪糕 發表於 19-9-20 11:48
好食,但繁忙時間搭台安排好有問題,我哋三個人,佢冇問我地就帶咗入去,點知居然要分兩張枱,中間隔住走廊 ...

咁都得

珊瑚宮

九龍灣差態度

男爵府

回覆樓主:

無食過,我覺得佢扮華星

伯爵府

回覆樓主:

奶茶好飲
服務態度一般啦
落單嗌好耐都冇人騷你

首頁

尾頁

跳至